Mammaliv i Nashville

Vilken succé!

Jag åkte till Kate Spade butiken & köpte en underbar, rosa, ”wristlet”.
Och August lärare blev så himla glad. Tjoho!
ÄLSKAR att göra människor glada.
Blir helt hög på livet när jag hjälper till med något eller ger en present.

Jag har sagt förr att jag borde vara den person som vann flera miljoner, för jag skulle dela med mig & hjälpa så himla mycket.
Min högsta önskan här i livet är att kunna HJÄLPA.
Nu när vi lever Svensson så gör jag ju så gott jag kan, men om jag hade mycket pengar, DÅ jävlar skulle jag lägga min själ i att hjälpa.
Tycker Lotteriet borde välja mig som vinnare nästa dragning alltså.

På tal om något helt annat!

Brukar ni liksom drömma iväg helt galet ibland om att vinna MASSOR med pengar?
Fantisera hur ni typ går in på ett shoppingcenter & massa konfetti börjar spruta & folk springer fram & jublar för man är den miljonte kunden & vinner en unlimited shoppingtur i hela centrat. Enda haken är att man bara har en timme på sig, men man får hjälp med att bära runt allt.
Jag älskar att tänka på sånt! Smider världens planer om vad jag ska haffa till vem & verkligen planerar bästa möjliga väg att gå.
Eller fantisera om Power Ball vinsten på Lotto här i USA. Hur man skulle reagera. Vem man skulle ringa. Vad man skulle göra!
AHHHHH!!! hahah
Tycker ni jag är helt knäpp?

jennybenny LOPPI

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thes

    Du är bäst. Inte bara för att du verkar snäll och omtänksam. Nä, du är så där jävla rolig!

  2. Anna

    OM jag brukar tänka sånt!? Brukar också fantisera om att kunna trolla….mjo. Typ att jag bara skulle kunna få allt städat på nolltid (förutom fred på jorden osv, såklart).

  3. Linda

    Men gud vad gulligt att du köpte väskan, och vad kul att hon blev glad!!( fast vem skulle inte blivit det)

    Brukar absolut fantisera ibland om vad man skulle göra om vi vann en massa pengar. ( resor ligger alltid väldigt högt på listan) För några månader sedan drömde jag till och med att vi var i Vegas och vann en hel massa pengar på någon slåttermaskin och plötsligt så pörjade allt tjuta, en massa människor applåderade, hotellchefen kom fram och gratulerade, fick värsta lyxsviten gratis på hotellet och hade just börjat fundera på vad jag skulle göra med alla pengarna… Då vaknade jag.. Var först helt säker på att jag verkligen var i Vegas när jag vaknade och hade vunnit pengar.. Va lite surt när jag insåg att det bara var en dröm 🙂 Till saken hör att jag och min man spelar aldrig. Inte ens när vi varit i Vegas 🙂 Utan varit där för bo bra, äta gott, kolla på folk och shoppat.

    1. jennybenny

      hahha jaa vad SUR man blir när man vaknar!! älskar att jag inte är ensam att drömma iväg så galet 😉

  4. Välkommen till min värld

    Sådär gör jag jätteofta- ”om jag vann pengar skulle jag…” & ”om jag fick tre önskningar skulle jag…” Och så ”får” jag inte önska mig nya önskningar 😀

    Tänkte beställa en Emely Lei-planner idag då de nya släpps idag! Är det värsta åtgången på dom eller vet du det? De känns så hypade så man kanske måste logga in exakt tid för att få en…? Kram!

    1. jennybenny

      Jag hade aldrig hört talas om dom faktiskt!! Måste kika lite mer nu! 🙂
      Hann du köpa en?

  5. Caroline

    Ja, jag gör samma sak! Fantiserar om hur mycket pengar jag ska ge bort och till vem om jag vinner stort. Min dröm är egentligen att arbeta inom hjälparbete (och jag har faktiskt en examen inom freds- och konfliktvetenskap). Drömmer om att bli miljadär och arbeta med välgörenhet och skänka bort massa pengar till olika organisationer som behöver dem. Spelar dock aldrig på lotto så jag vet inte riktigt hur jag ska få tag i alla pengarna… 😉

    1. jennybenny

      WOW vilken spännande examen! Jag brukar alltid säga att om jag blir äckligt rik så ska jag jobba med min egenuppstartade hjälporganisation. vilken DRÖM! <3

      Och samma här med lotto, ahahahha. Spelar 2 gånger om året, haha.

  6. Sandra.P

    Nä jag drömmer om att vinna en stor summa pengar, dels så jag kan betala hela min skuld jag har på CSN och sedan kanske göra de saker jag vill, som att skaffa katt eller den där macbook pro jag vill ha.

  7. Helena

    Du är en väldigt snäll människa! Jag brukar också fantisera om pengar, inte för att jag tror att någon blir lyckligare av det men mycket oro skulle försvinna om man hade mer pengar. Jag är arbetslös sedan jag fick min son för 6 år sedan. Han har nu en lillasyster och jag fortsätter kämpa med att hitta ett jobb. Min högsta önskan, förutom att alla jag känner ska få vara friska, är att hitta ett jobb så att jag kan uppfylla ett av mina löften till mina barn. Att åka till London och gå till leksaksaffären Hamleys. När jag hade jobb, och innan barn, åkte jag till London väldigt ofta. Det är ett ställe som har en speciell plats i mitt hjärta. Vinna pengar eller få ett jobb och vi åker direkt till London! Ett löfte är ett löfte, även om det händer när jag är gammal och mina barn inte längre är intresserade av leksaker… dit ska vi iallafall!

    1. jennybenny

      MEN TACK!!! <3 Så gulligt av dig att säga så!!

      Åh fina du! Jag hoppas så innerligt att du hittar ett jobb snart snart snart! Önskar jag kunde hjälpa på något vis & att din dröm går i uppfyllelse! <3

  8. Hilmasmamma

    Blir också sådär löjligt lycklig av att bara hjälpa människor! Det känns så bra i hjärtat att kunna hjälpa till och underlätta eller göra någon glad:)

    Åh… Jag brukar också fantisera… Precis som du tänker jag att jag skulle göra mina föräldrar o syskon helt skuldfria o se till att de bor gratis, bjuda alla på en stooor resa, sen skulle jag se till att en släkting som haft de väldigt tufft fick en ordenklig kick i ekonomin, bort med skulder och in med sparkonto! Tänk om man kunde få hjälpa till med det….

    Sen skulle jag ju såklart se till att vi blev fria från lån på hus, o skaffa en ny bil ist för vår skruttiga… O ett stoet sparkonto till H… Jaa herregud. Finns många hål att stoppa miljonerna i!:D brukar sitta när (typ en gång om året) jag köpt en trisslott o fantisera ordenkligt innan jag faktiskt skrapar den!:p

    Stor kram

    1. jennybenny

      hahah så KUL att jag inte är ensam om att fantisera!! Tänker exakt som du när jag drömmer mig iväg!! 😀

  9. Lina

    Jättesnällt av dig att köpa det till August lärare =) Jag brukar drömma att jag vinner sådär en 50 000 kr i månaden i 50 år på triss och att jag i drömmen först tror att det är en dröm men inser sen att det är på riktigt. Går runt i flera dagar i drömmen och är skeptisk men förstår sedan att det faktiskt har hänt på riktigt. Sen vaknar man och blir sjukt besviken 😉

    Skulle jag vinna massor av pengar på riktigt så skulle jag gå ner på halvtid på mitt jobb, jobbar på förskola och älskar det så jag skulle inte vilja överge det helt men resten av tiden satsa på min blogg och passa på att resa.

    http://www.diningandcooking.blogg.se