Mammaliv i Nashville

Barn med Astma

August SOV i natt!
Inte förrän klockan 5 i morse vaknade han av en host-attack & efter att han fick mer medicin, så hostade han inte mer på 3 timmar.
Alltså detta är så skönt.
Han känns piggare & gladare.
Älskade ungen!

Igår kväll hade jag så dåligt samvete över detta att jag bara grät & grät.
Kände mig så usel! Att jag inte kunde bära på August i 9 fullgångna månader utan att istället behöva ”ta ut” honom tidigt. Och att han bara fick en spruta för att lungorna skulle utvecklas. Inte två som man bör..
Ja jag kände att denna skiten är MITT fel.
Och det är ju jättedumt! Jag vet ju det. Men i stundens hetta så kunde jag inte låta bli att bli arg på mig själv & min kropp.

Idag känns det dock mycket bättre & jag är glad att medicinen funkar & att August är så glad.
Tänk om han kämpat så mycket med andningen emellanåt & därför varit frustrerad/arg??
NÄE. Nu måste jag sluta grubbla. Huvudsaken är att allt blir bra nu ♡

jennybenny mammaliv nashville usa
Hittade denna underbara bilden i morse då jag letade upp den på mig & Andrew. Älskar så himla mycket! Det är fotograf Rebecca Hansson i Karlstad som fotat oss <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Både jag och min bror har astma, trots att vi varit fullgångna. Barn blir sjuka, det är inte ditt fel! Tänk istället hur jäkla fantastiskt att du och din kropp, TROTS sjukdom, fött två fantastiska ungar! Vilken grej.

  2. Madde

    Skickar en STOOOOOR styrkelse Kraaaam…..
    Borsta bort det dåliga samvetet å STRÄCK på dig över din UNDERBAR barn….
    Astma är något man kan få vare sig man fått legat i kvar i mammas mage full tid/över tid eller kommit tidigare…..
    Skönt att han mår bättre…..

    Ha nu en UNDERBAR helg…..

  3. Matilda

    jag förstår dig och fina tankar väl, fast jag tänker mer, varför har just min gener med trånga luftrör satt sig på mina barn. Vi har kämpat så för vår äldsta som har haft krupp sen han var 5 månader och nu i början av året opererade han halsmandlar och körtel bakom näsan och är som ny, han andas igen och är inte trång och ansträngd (det som jag i fyra år trott vart astma men ingen läkare sagt något om). Lillebror fick sin inhalator när han var 15 månader och det blev sån skillnad. Han har förkylningsastma så jag hoppas ju den växer bort, men gör den inte det finns det ju bra medicin och hjälp. Och det är huvudsaken! Skönt att höra att det blivit bättre med August!

  4. eastcoastmom i Connecticut

    Om det är förkylningsastma han har, så kan det växa bort när han blir äldre. Så var det för vår dotter, hon hade förkylningsastma som behövde medicineras – inhalator – men den växte bort. Det var också vad både svenska, tjeckiska och amerikanska (vi flyttade!) läkare förklarade kunde hända. Efter fem års ålder hade vår tjej inte längre några extra besvär när hon blev förkyld. Så vem vet! Håller tummarna!!!