Mammaliv i Nashville

Älskade Farmor

Min Farmor har lämnat jordelivet & hjärtat gör så ont.
Att inte vara hemma i Sverige just nu, känns förjävligt rent ut sagt.
Jag är så innerligt glad att vi åkte hem i November, att Farmor fick se August en gång till & att hon fick träffa Astrid.
Jag är så glad att vi hann ses flera gånger & att jag fick fina bilder som jag nu kan hålla hårt i & minnas tillbaka med.

Älskade Farmor ♡
jennybenny

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Vilket fint minne att ha 🙂
    Jag kom ihåg när min farmor låg på sjukhus. Jag var tonåring och var så jäkla trött efter min skoldag. Pappa skulle åka och träffa henne och jag sa nej, jag orkar inte. Sekunden innan han går får jag en känsla av att jag måste med och vi åker tillsammans upp till henne, har en fin stund och pratar om dittan och dattan. Sent samma kväll ringer pappas syskon och säger att farmor gått bort.
    Jag var så innerligt glad och tacksam att jag följde med, att jag följde den där känslan. Fina farmor som jag hade kommit så nära sista åren. Jag gick ut och promenerade i mörkret efter beskedet och efter mig på gatan och slingrande runt mina ben kommer vår svarta grannkatt som alltid alltid är asocial. Helt plötsligt följer den varenda steg jag tar tätt tätt bredvid mig. Det var en sån jäkla häftig känsla och jag tror farmor var med i den stunden…
    Kram till dig och familjen

  2. Akka-mamma till Gustav

    Så fina bilder. Så gott att ni kom hem till Sverige och fick träffas och umgås. Vackra minnen att bära med sig.

  3. Theresa

    Jag beklagar sorgen… Skönt att du hann träffa henne för inte så längesedan och att hon fick träffa dina söta barn! Ta hand om er och tänk på alla fina stunder. .. ♡

  4. Emma

    Beklagar verkligen. Kommer ihåg när jag fick det samtalet om min farmor från min mamma, var ute på stan och de gjorde så ont i hjärtat att jag var tvungen att sätta mig mitt på trottoaren.
    Skickar många kramar till dig och din familj❤️❤️❤️