Mammaliv i Nashville

NOLL inspo – Förslag på inlägg, tack!

Näe jag har torka just nu alltså.
Värre bloggtorka än jag någonsin haft.

Vad vill ni läsa om? Vad undrar ni över? Vad vill ni veta om mig?
Hjälp!
jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin Frank

    Jämförelse mellan Amerikaner & Svenskar som personer! Jag har en nära vän som är tillsammans med en kille från östkusten. Jag bombar honom alltid med frågor & får aldrig nog! Amerikanare känns så himla ”tar-de-som-de-kommer”-typ :-p

  2. carolina

    Hej!
    Ska ev. Flytta till USA med man och våra tre barn (6 år, 3 år och 3 mån) min man ska jobba där. Jag ska vara hemma till en början och sen får vi se om jag vill jobba något. De två stora barnen ska gå i skola och förskola är det tänkt. Vet ej dock än med hon som är 3. Fyller 4 i maj. Jag skulle jättegärna vilja veta vad man ska tänka på. Allt känns så annorlunda där borta. Älskade inlägget du skrev om när man vet att man är svensk. Om du inte vill blogga om det får du gärna skicka epost till mig om du har tid och ork.
    Kramar

  3. Anna

    Åh, vill så gärna läsa och se mer bilder från USA, vackra villor, inredningsbutiker, julpyntade butiker, skulle älska att se lite mer stadsbilder från Nashville =o)

  4. anna

    allt om att jobba! vad jobbade du med innan och hur var det? skillnader sverige och usa?
    vad gör du när du jobbar nu?

    vänner i usa, vet ju hur svårt det är, har du hittat många amerikanska, eller mest svenska som bor i usa, eller ingedera?

    kanske något om hur svårt (eller inte!) det kn vara med en svärfamilj som inte kommer från samma land som en själv. och för den delen med en partner! sånt verkar det inte pratas så mycket om, men lätt är det ju inte alltid…

    är du med i swea och hur är det? lite lustigt tycker jag att buntas ihop bara på nationalitet, men det kanske det inte är!

    house tour!

    det var lite ideer och tack för en jattebra blogg!,! 🙂

  5. aida

    Kan du inte berätta lite om skillnader mellan USA och Sverige. Jag frågartyp det här hela tiden känns det som och förstår om du redan fått ur all information haha. Men de skulle vara kul 😀

  6. Åsa

    Hej!
    En jättefånig fråga….men när man ser på filmer o serier mm från USA så är alltid all sorts medicin (i tablettform) i orange plastburkar. Är det verkligen så på riktigt? Haha….vilken himla fråga men jag har flera gånger undrat 🙂

  7. Moa

    Hej Jenny! Jag undrar varför din gamla blogg fortfarande visar massa skumma nya inlägg? Ibland kommer jag in på den av misstag o fattar ingenting. Konstig fråga kanske 🙂 God jul till dig o gulliga familjen!

  8. Anna

    Vad saknar du mest med Sverige? Finns det något i USA du var negativ till men helt bytt åsikt om?
    Har du varit med om någon spökupplevelse? /övernaturligt.
    Hur såg dina framtidsdrömmar ut som Tonåring? Vad ville du göra, Arbeta med ? Bo?
    Har du bott i andra länder?
    Nu orkar jag inte skriva mer på denna jäkla padda. Tacka vet jag tagentbord:-)
    Kram

  9. Sara

    Undrar över barnens språk, pratar August ngn svenska? Pratar du svenska med barnen? Vill gärna höra mer om vardagslivet helt enkelt, inte bara de ”bra” sidorna utan även de dåliga, känns absolut itne som du gnäller då utan då känner man själv att man är normal som inte har ett perfekt, jättelycklig liv hela tiden.
    Har du skrivit om Astrids förlossning? Kommer inte ihåg.
    Hur funkar det med lån och så i USA, hur mkt ”får” man låna? Här i Sverige har man ju ett lånelöfte när man köper hus t.e.x. Är det vanligt att man lånar pengar när man ska rusta huset tex? Hur mkt skatt betalar man i USA?

  10. Sara

    Hej,

    Jag tycker du kan berätta mer om vad ni gjorde i Sverige, hur det gick med pass etc. Och om dina barn också är svenska medborgare eller enbart amerikanska? Kommer ni någonsin bo i Sverige? Ser ni att ni kommer bo i Nashville för evigt eller det är beroende på Andrews jobb?

    Kanske en sådan frågestund med Andrew igen, det var himla roligt!

    //Sara

  11. Caroline

    Skriv gärna lite om synen på jämställdhet i USA. Tänker till exempel på att du skrev att Andrew lämnar August på förskolan ibland, är det vanligt att pappan ”hjälper till” (du fattar) eller är det ovanligt? Jag har tyska vänner och de säger att är det HELT otänkbart att papporna skulle vara involverade i att hämta och lämna på förskolan. De sa även att om en pappa behöver ta ledigt för att till exempel ta barnet till läkaren så ljuger de om anledningen för chefen (för det skulle tydligen var ett himla ”disadvantage” för deras karriär att behöva ta hand om sina barn). Heja dig, tycker du är himla duktig som fixar två barn, jobb och blogg och allt annat man har i livet 🙂

  12. Lisa

    Hur funkar det mellan August och Astrid? Har själv två barn och äldsta är svartsjuk men samtidigt väldigt förtjust i lillasyster så hon kramas och bits om vartannat… Två år mellan dem.