Mammaliv i Nashville

Jobb jobb jobb

Det ska bli så himla kul att berätta för er nästa vecka, vad det är jag jobbar så himla mycket med just nu!
Jag lyckades håva in ett jättekul samarbete & det är ”mitt projekt” som jag ska ro iland, så just nu är fokus enbart på jobb. (Och barnen samt hunden såklart, hehe..)
Jag tycker det är SÅ KUL att jobba! Jag vill verkligen att detta ska bli något BRA & hoppas så innerligt att det blir som min vision.
Heads up till alla svenskar som bor i Amerikatt att hålla utkik nästa vecka för något ni skulle ÄLSKA 😉

Åter till detta att jobba.
Att vara tvåbarns-mamma & jobba halvtid är lite kämpigt ibland, men jag skulle inte för en sekund byta ut min vardag jag har nu.
Det är så roligt att använda hjärnan till mer än blöjbyten & jag känner mig gladare än någonsin.
Och viktig liksom.
Så underbart!
Jag var hemma-mamma i 2.5 år så detta kunde inte ha kommit mer lägligt. Jag var trött på mamma-fikor & att allt i min hjärna ”bara” var barnen.
Nu sitter jag här, medan August ser på en film efter en morgon på Zoo, Astrid ammar & jag jobbar undan. Perfekt!

Så himla lyckligt lottad är jag som kan ha detta otroligt roliga jobbet, samtidigt som jag får hänga med min älskade Astrid & inte missa en sekund av hennes bebis-tid.
Tacksam är bara förnamnet!

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 3 barnsmor

    Låter härligt att ha lyxen att va hemma med barnen. Själv sliter vi vårt hår för att få ihop dagarna med 3 barn under 6 år och två heltidsarbete. Men i dagens samhälle får man vara rädd om jobbet.

  2. Akka-mamma till Gustav

    Bästa kombon! – att både kunna jobba med något som ger så mycket positiv energi och fortfarande ha tid över till det viktigaste som finns 🙂 ska bli så spännande att höra vad det är du jobbat med för projekt!

  3. Liilly

    Jag förstår exakt vad du menar med att känna sig viktig!! 🙂
    Super kul att du lyckas kombinera båda delarna!
    Jag är hemma med våra två 3dgr i veckan å pappan de andra dagarna. Jag pluggar 50% på distans. Det är så himla bra lösning tycker jag!! Precis som du skriver, komma bort från allt snack kring barn å verkligen få använda hjärnan! Sen är det kul att prata om sömn å diverse barngrejer igen. 🙂

    Ps. Inlägget nedan om terrorgruppen å ebola. 🙁 så himla tragiskt, plus att vi tydligen har ryssen här som kikar runt med ubåt?!?!
    Ibland undrar jag om det var rätt att sätta barn till denna värld. Så mycket elände å hur blir framtiden? Känner stor ångest för det. 🙁

    1. jennybenny

      Perfekt lösning ju!! Så härligt!

      Och ja om inlägget nedan.. Det är så jobbigt med tankarna ibland ang. att sätta barn till världen. Men å andra sidan. Vi kan ju inte leva barnlösa pga. rädsla liksom 🙁 KRAM <3