Jannice

Morning workout!

05.00 klev den här bruden ur sängen för att slänga i sig lite kex och dra till gymmet! Jag vet, kex är inte alls någon bra uppladdning inför träning på morgonen men det var det enda som fanns hemma..
Jag är så glad att väskorna redan var packade, det kändes inte som ett så stort projekt att komma iväg då :)
05.35 var jag på gymmet och lokalen ekade tom.. jag hade inte förväntat mig annat heller.. haha.. !

wpid-wp-1409721286648.jpeg

En bra start på dagen trots att armarna bara skakar på mig just nu och jag är väldigt trött men det ger nog med sig under dagen ;)
Kl 14 ska jag träffa läkaren och i eftermiddag har Amanda träning och jag ska på föräldramöte nr 1. Det andra mötet är imorgon. Det är alltid så här på hösten när allt drar igång, möten åt alla håll och kanter ;)

En fråga: Vad är det bästa att äta innan träning på morgonen och vad är bra återhämtning efteråt?
Eller vad är den bästa uppladdningen överhuvudtaget? Enklast vore ju att blanda ihop en shake eller så men vad ska man ha?

wpid-wp-1409721289765.jpeg

Hoppas ni får en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theres

    Jag äter inte innan, kanske dricker kaffe för pigghet och förbränning! Efter träning protein shake och/eller banan. Kvarg med hallon eller scrambled eggs! :)

    1. Jannice

      Jag läste någonstans att det är viktigt att äta innan styrketräning på morgonen för annars bryter man ner musklerna så något vill jag ju försöka få i mig och för att orka. Men det får inte vara för mättande :)