Jannice

Inte riktigt min eftermiddag..

Det mesta har bara varit kaos i eftermiddag, vet inte vad det var med mig. Kanske blev lite för speedad efter lönesamtalet tidigare idag?
Jag gick hem tidigare idag som jag alltid gör på onsdagar eftersom Amanda har träning 17.15. Jag kom hem och åt middag, stökade undan och sedan blev det bråttom.. skyndade på både Freja och Amanda för att vi skulle åka. Kände mig skitstressad för att jag skulle hinna byta om också eftersom jag tänkte ta en promenad med Freja under tiden Amanda tränade. När alla klätt på sig och är på väg ut i hallen så kommer Mats och säger att klockan bara var 16 och inte 17 som jag trodde!
Hahaha.. jag vet inte hur jag tänkte? Fick en timme över helt plötsligt så jag sprang ner i tvättstugan och körde igång en tvättmaskin och plockade undan lite till :)

Vi kom iväg på våran promenad till slut men precis som sist så fick jag skavsår efter 10 minuter. Jävla skitskor! 
Får hålla mig borta från promenaderna hädanefter tills att jag har köpt ett par nya.. tänkte göra det som belöning när jag avklarat 50 pass på gymmet.. Så efter jul någon gång kanske jag kan börja promenera igen? ;)

 

wpid-wp-1409169120802.jpeg

När vi skulle åka från fotbollsträningen så var jag rejält inparkerad, jag hade bilar på båda sidorna, en framför och en bakom mig så där lagom tajt. Fy fan vad irriterad jag blev och Freja bara satt och gnällde om att vi skulle åka. Ja.. om jag ändå kunde ha gjort det. Visste inte om det var någon mening att springa och leta några ägare runt alla fotbollsplaner? Till slut så kom några som stod bredvid mig och skulle åka så jag kunde krångla mig ut där efter att ha ”juckat” fram och tillbaka några gånger.

wpid-wp-1409169136645.jpeg

Efter att vi kom hem så har allt varit i sin ordning. 
Vi har skruvat ihop den nya (för oss) soffan och så har jag provat att bleka tänderna med ett nytt medel jag fått hem. Det har legat i skåpet ett tag och jag hade helt glömt bort den!
Den förra tandblekningen tyckte jag inte var nå vidare, skenorna satt dåligt och man var tvungen att sitta med dom 30-40 minuter åt gången.. Det här verkar lite bättre. Har gjort första behandlingen på 15 minuter och jag ser redan lite skillnad, HURRA! :D

wpid-wp-1409169143012.jpeg

Nu ska jag ta min träningsvärk från gårdagens träning och gå och lägga mig.
Just ja.. idag fick jag veta att jag kommer att åka ner till Stockholm snart igen och som jag längtar! :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.