Jannice

Dags att ta beslutet!

Jag var på ett möte i söndags och gick därifrån med sorg i hjärtat. Jag var riktigt ledsen faktiskt men det finns tyvärr inget att göra åt saken just nu.
Det blir inget damlag i innebandyn den här säsongen, vi har ingen stabil trupp :(
Jag som äntligen hade hittat något som jag tyckte var riktigt riktigt roligt. Det känns supertrist men jag får vänta ett år till och hoppas att det finns fler som vill spela då!

Istället för att spela innebandy så kommer jag att satsa på annat istället. STYRKETRÄNING!
Jag håller just nu på att lägga upp en hållbar plan med tydliga mål för att det ska funka i längden. Annars går jag all-in på allt i några veckor och sedan lägger jag av. Det får inte bli så denna gången. Jag har bestämt mig. Det är dags för en förändring!
Jag kommer sakta men säkert att förbättra kosten och få in träningen som en del i vardagen. Ska bli spännande att se om jag verkligen lyckas komma i mål denna gången för att sedan kunna skaffa nya mål. Är lite less på att behöva börja om från noll hela jäkla tiden!

Hur inspirerad blir man inte när man ser alla bilder på Instagram under taggen #jagtogbeslutet !? :)

 

wpid-wp-1408555930537.jpeg

Kan dom så kan jag! 
Följer ni några träningsbloggar? Vilka är värda att följa?
Det kommer förmodligen att bli en hel del träningssnack här inne framöver och jag kommer att mäta och ta bilder på kroppen med jämna mellanrum för att kunna se resultaten när jag känner att jag är på väg att lägga av. 

Nu har något att se fram emot i höst! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.