Jannice

Avundsjuk och bakis!

Det ser ut att vara riktigt varmt och skönt ute och dom allra flesta ligger nog på stranden just nu. Freja har jag sett sitta och svalka sig i baljan ute på gräsmattan.
Jag är aningens avundsjuk faktiskt.. SMHI har till och med gått ut med en klass 1 varning pga värmen. Jag trivs bra i värme
Lite tråkigt för barnen att Mats inte kan ta med dom på stranden men jag tror att dom är nöjda hemma också och jag misstänker att Mats har dragit fram vattenslangen som dom kan svalka sig med :)

 

Tänkte passa på att visa lite bilder från i lördags. Kvällen började med att jag och Mats satt helt ensamma ute på balkongen utan några som helst planer. Men det dröjde inte länge innan vi fick sällskap och vi hade riktigt riktigt roligt! Tack alla som ville komma och förgylla våran kväll
Vi är inte så svårövertalade så vi följde med på Stadsfesten trots att jag inte ville lägga ut några pengar på det från början ;)
Som vanligt när vi går ner på stan så blir vi inte långvariga, tror vi var där knappt 2 timmar innan vi åt en hamburgare och gick hemåt.

Hann se 2 låtar med Hoffmaestro iallafall så det är ju alltid något :)

 

wpid-wp-1406005036768.jpeg

wpid-wp-1406005049930.jpeg

wpid-wp-1406005069973.jpeg

wpid-wp-1406005124166.jpeg

I söndags firade vi våran första bröllopsdag och vi hade båda tankarna på att vi skulle köpa hem någon god mat och mysa till det lite.
Den planen sprack, jag var sängliggandes till 12.30 innan jag for ut till pappa och hälsade på en stund och när jag kom hem igen så var det bara soffan som var alternativet för både mig och Mats. Jag åt middag hemma hos pappa så jag var inte direkt hungrig när jag kom hem och Mats var inte heller sugen på någonting så ja.. det blev varken någon god middag eller något mys för våran del :/
Vi tar igen det när vi åker till Stockholm ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.