Ida Zäta

Felicia 3år.

Ännu ett år har passerat och precis som tidigare kan jag inte riktigt förstå vart tiden har tagit vägen. Den liksom äts upp och försvinner ut i tomma intet. Jag är dock väldigt lycklig lottad som har denna underbara treåring i mitt liv, hon förgyller det verkligen och gör varje dag mer meningsfull.

Som treåring är Felicia framåt, precis som hon alltid har varit. Hon pratar mycket och använder många olika ord och i olika former. Bygger långa meningar och berättar gärna historier. Pyssla, spela spel, rita och lägga pussel är det roligast som finns, när inte paddan är tillgänglig vill säga. Favorit filmen just nu är Frost. Hon vill gärna vara Elsa och i present fick hon många olika frost-leksaker, bland annat dockor. Hon är världens bästa storasyster, vill alltid hjälpa, ibland kanske lite för mycket, men har hjärtat på rätt ställe.

Nu har hon ju precis slutat på Nyborgens förskola, men där var hon väldigt omtyckte av både personal och barn. Hon lekte enligt hennes själv mest med Emma, Nike och Elise. Vi har fått höra otaliga historier om allt Emma hittar på. En del säkerligen sanning men det mesta tar vi med en nypa salt.

Dagen har varit väldigt lugn då hela familjen inte har varit helt hundra. Lunch på stan och minikalas på kvällen för vänner. Väldigt enkelt och bekvämt så här efter flytten.

25112014

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.