Ida Zäta

Det bästa med bloggen.

Det här med att gå på event eller mässor är alltid lika roligt. Ofta blir man bortskämd på ett eller annat sett, men för mig är inte just det höjdpunkten. För mig är höjdpunkten alla nya människor jag lär känna, oftast tjejer och väldigt trevligt sådana.

Många bloggare har jag följt i flera år och ibland känns de som nära vänner. Någon jag är oerhört glad och tacksam för att jag har fått möjligheten att träffa i verkligheten är Jennie. Världens goaste och trevligaste tjej, supermamman som är grymt dedikerad till att ta hand om sin kropp, både vad gäller kost och träning. Men jag träffar ju också många andra härliga människor. I helgen träffade jag även Emma, en pratglad göteborgare som står för sina åsikter, är lika nyfiken på världen som livets början. Petra som gör sin livs resa genom bloggen, vägen mot ett sundare liv har aldrig varit mer inspirerande. Fartfyllda Malin med härlig skånedialek, trettio år idag, dedikerad mor och blivande fru. Storstadstjejen Matilda, ingen man sätter sig på men har ett hjärta av guld, lika trevlig som hon är vacker. Fru Reinhold, Jennifer som är så otroligt trevlig, har en dotter i samma ålder som mig och påminner mig mycket om Jennie, för mig klickade vi direkt och jag ser fram emot att träffa henne många fler gånger. Tillslut har vi ju självaste Emelie Walles, den mest drivande människan jag känner, stenhård på ytan men mjuk som sammet på insidan. Helt enkelt en förebild för alla kvinnor!

Ja ni fattar ju vilken ynnest det är att få åka iväg på dessa roliga och inspirerande äventyr. Jag känner mig lyckligt lottad och hoppas att detta roliga även fortsätter i vår. Kika gärna in på deras bloggar och låt dig inspireras!

IMG_0859.JPG

IMG_0862.JPG

IMG_0860.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.