Ida Zäta

Utvilad och redo för kvällen.

Jag och Matilda kom aningen sent till Malmö eftersom tåget var 25 minuter försenat, vi missade därför förmiddagen på Sinnesro spa som jag själv hade sett fram emot jätte mycket. Men den lilla stunden som vi faktiskt var där fick vi jätte bra service och jag hade gärna kommit tillbaka till denna lugna och avkopplande miljö.

När alla var duschade och redo att åka skjutsade Emelie mig (för omväxlings skull) och Matilda till hotellet, Grand hotel Garden som ligger mitt i centrala Malmö. Där lämnade vi av väskorna för att sedan gå och käka lunch och shoppa lite. Jag fick världens överraskning när jag träffade min gamla klasskompis Elin på stan, vi båda blev nog lika ”chockade” över att springa på varandra, det var 4år sedan vi sågs sist och ni kan ju bara gissa allt som hänt där i mellan. Vi bokade in en date med middag nästa gång jag kommer ner, den 17 oktober, längtar!!

Jag lämnade resterande gäng på stan, svängde förbi systemet och gick sedan och checkade in på hotellet och tog en både skön och välbehövlig tupplur. Nu känner jag mig redo för en super rolig kväll men härligt sällskap!

Nedan kan ni se mitt mysig rum men precis lagom plats för bara mig och lite till..

2009141

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.