hejhejvardag

Hej hej här är jag

familjebild

 

Nu flyttar jag in här på Loppi! Hej hej!

Jag heter Louise och jag är mamma till Märta, född april 2012, och Maja, född maj 2013. Sambo med Mattias. Bor i Stockholm. Jobbar som webbadministratör. Illustrerar så fort en lucka finns.

 

Min blogg är en hyllning till vardagen – för att den är ljuvlig, asjobbig, kaotisk, rolig, härlig, utmattande och alldeles underbar, då och då.

Jag startade min blogg i november 2013, med målet att börja teckna mera. För att göra det bestämde jag mig för att teckna det som händer i mitt liv, min vardag, och att jag skulle publicera minst en bild i veckan. På tisdagar.

 

Nu flyttar jag in här, så spännande, och bloggen kommer fortfarande att vara en illustrationsblogg med minst en illustration i veckan (tisdagar = illus-dagar).

Men ibland händer ju saker som bäst fångas i foto eller text, och tidigare har dessa fantastiska upplevelser varit bara mina. Lite snålt kan tyckas. Så nu tänkte jag dela med mig av dessa också, här på nya bloggen.

 

Efter att jag bestämde mig för att publicera lite mer än bara illustrationer så har tänkt en hel del på vad jag vill med min blogg. Jag kom fram till att jag ska publicera det jag tycker är roligt och det jag tycker är viktigt. Ibland kanske jag också publicerar nåt jag tycker är vackert. Så roligt, viktigt och vackert. Det vill jag att mina inlägg ska ha som nyckelord.

 

Jag vill passa på att säga att jag tycker det är superkul med kommentarer och diskussioner kring mina inlägg, så sitter du där och tycker en massa och fingrarna liksom dras mot tangentbordet så säger jag bara: släpp loss! Skriv skriv skriv! Jag försöker alltid att svara på det som känns som man ska svara på!

 

Ha det fint! Vi ses imorrn, för då är det tisdag och då ska ju en illustration publiceras!

 

Ps: jag finns på instagram @hejhejvardag, och nu också på Facebook: hejhejvardag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Heja dig! Det är så roligt att läsa dina inlägg och jag känner så väl igen mig i allt. Skrattade nu när jag läste om dig. Har själv en aprilson född 2010 och en majson född maj 2011. Nu har vi toppat med en tjej född 2014. För det mesta är det kaos men oj så mycket kärlek!

  2. bullermamman

    Åh, vad kul att ha dig här med oss (Jag är själv ny toppbloggare här på Loppi sedan ca en månad tillbaks :), du driver trots allt en utav de få bloggar jag faktiskt läser slaviskt 😉 Dina illustrationer är så träffsäkra att hälften vore nog! Stor kram <3