Hej!
Fredrick är verkligen expert på att hitta goda recept. Han länkar – jag bakar. Häromveckan skickade han det här receptet till mig och fliken har legat kvar i mobilen sedan dess. Nu var det dags tyckte jag och det var inte en dag för tidigt!
Receptet är superenkelt kommer från Tidningen Hembakat och Lindas bakskola – kika in för fler magiska recept 🙂
Du behöver:
2 ägg, 3 dl strösocker, 3 dl vetemjöl, 100 g smält smör, 3 dl hallon.
Såhär gör du:
1) Vispa äggen och sockret vitt och poröst.
2) Smält smöret.
3) Vänd ner mjölet och smöret i ägg-smeten. Vispa inte!
4) Häll över i en smord eller klädd form. Toppa med hallonen.
5) Kör in i ugnen på 180 grader i 45 minuter.
6) Låt svalna utan handduk och låt den vara kvar i formen tills den är svalare.
En otroligt god hallonkaka som går på ett kick!
Längs ner i ugnen eller vilken fals? Mvh
Mitten! 🙂 Kram <3