Göteborgsmamman

Det är ett bra tecken när det inte finns vykort.

Hej på er godingar!

Hur mår ni? Här är det stekhett och vi kom precis innanför dörren efter att ha sprungit runt och letat vykort till familjerna där hemma. Eller, jag lämnade barnen och skulle ’bara springa över gatan’ till souvenirbutiken för att köpa korten, men blev hela tiden lotsad längre och längre in mot centrum där jag till slut hittade 4 vackra bilder att skicka vidare. Jag tycker det är ett gott tecken när det är näst intill omöjligt att hitta en gammal hederlig souvenirbutik – det tyder ju på att staden i sig inte är alltför turistig och i bästa fall rätt så orörd, inte sant?

Vid lunch tog jag på mig löparkläderna och gav mig ut i hettan, därför är det Fredricks tur för ett sista cykelpass om en liten stund – imorgon åker vi nämligen vidare mot en ny destination. Vart vi åker får ni veta först imorgon – vi har nämligen inte riktigt bestämt oss än, hehe. Impulsresan kan ni kalla den här!

Till lunch blev det Caprese och nu sitter jag med en islatte i handen. Kan livet bli mycket bättre än såhär? Sol, bad, god mat och en massa kärlek. Som jag älskar livet.

Hoppas ni mår fantastiskt. Jag längtar tills inläggen blir fler – har så mycket jag vill berätta för er – men för nu så hoppas jag att ni nöjer er med mycket bilder 🙂
Dags att skriva vykort!

Kram finaste ni.

DSC05258 DSC05256 DSC05255 DSC05222 DSC05218 DSC05242 DSC05163DSC05257 DSC05246 DSC05248 DSC05252

// Slänger in lite bilder från en marknad vi besökte igår. Halva staden var full av stånd 🙂 Mysigt! //

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.