Fruwallen

Annons

jag vill bara säga

Idag är en sådan dag jag vill berätta att jag saknar dig , idag är en dag jag vill skicka ett sms och vara sarkastiskt, idag är den dagen jag vill ska gå snabbt så nattlånga samtal kan ta vid. Idag hade jag behövt just de leenden och skratten. Nu blir det inte så! 

Idag kom det för mig- många jag behöver finns inte mer. Några av de viktigare är döda, några lever men är ”döda”. Sedan tänker jag istället på alla dem jag har och dem som har mig. Dem jag vet jag kan ringa mitt i natten. Dem jag vet sitter tyst med mig bara för att. 

Idag är sista dagen på Kreta! Veckan har gått fort men vi har haft så mysigt. Lovat Malcolm att kicka boll på fotbollsplanen innan den packas ner. Min bartender jobbar så ikväll blir det Goa cosmopolitan. ABBA står på scenen och ännu en resa med minnen har skapats. 

Barnen och jag har pratat- det blir nog en tur till mot Göteborg denna sommaren. Cirkus Wallen fick ju bara gjort Liseberg inte hela Göteborg 😂 men vi får la se. 

Nä dax att packa väskorna och duscha! 6:30 lokal tid imorgon så ska väskorna lämnas in, 7:50 kommer bussen. Mitt enda problem- får inte dricka kaffe i lugn och ro- och tydligen har dem inga ”to go” muggar heller. 

Tjenis på er

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Han ska anmäla dem

Dagen har bestått av hotellrumshäng. Läkarbesök och många tårar,fula ord och jävlaranamma och även fått höra att när Melwin kommer hem till Sverige ska han anmäla det grekiska läkemedelsföretag som gjort En av hans mediciner som han spyr upp. Han ska göra det det lovar han. I dem stunderna käftar jag inte då kör jag på mitt bästa svar på det mesta – Absolut!!

Dagen har då bestått av slapp,många tankar att sortera, bilder att se tillbaka på och minnas. Veckorna som redan passerat på vårt sommarlov. Ja wow vilken sommar än så länge! Trots en del sjukdom har vi som alltid kul i våran familj. Alla kan inte gilla vår jargong men vi gillar den och vi har kul så ja vi kör vår stil till 110%  – mina pågar och jag! United we stand! 

Nä denna supertrötta tant ska nu försöka få ngn timmes sömn tillskillnad från inatt när Melwin kämpade som mest. 

Godnatt fina ni

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Läkarbesök s la cirkus Wallen

Sicken jäkla natt! Melle har lyckats få öroninflammation så ni kan ju gissa hur vi har sovit😩 ska strax träffa läkaren! 

Blåser en hel del idag också- men värmen är underbar! Tiden har gått otroligt fort- verkligen en toppen resa. Men maten på Mallis är bättre. 

Malcolm fick shoppat sina kläder igår, Melwin sin keps. Och jag min munktröja😍 

Nä dax att smörja och bege sig till solstolarna innan läkaren!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Förlorar inte mig själv


Förlorade nog en chans men aldrig mig själv💪🏻❤️

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

En dag på Kreta 

Dagarna rullar på här på Kreta! Solen och värmen är underbar. Idag är första dagen det fläktar frisyren det är skönt. 

Dagarna består av bad, sol,drinkar,underhållning,twirka och duckfacea, och bara njuta! Idag är det ingen underhållning på hotellet så vi ska gå och kolla omgivningen lite. Malcolm ska shoppa han har redan hittat fotbollskläder och adidas kläder. Faktiskt jag också 🙈 inte likt mig.

Nu myser vi i solstolen, ikväll kan vi köra minigolf och pingis. 

Ha en fin måndag❤️

Kommentera (0)

Kommentera