Fruwallen

Annons

Kampen om guldet och skogsmys

Vi vann!!! MFF vann över HIF – guldstriden fortsätter 💙💙💙💙⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Lite bilder från skogens mys idag 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lite höstkreation

En mysig solig söndag med skogsmys och trädgårdsfix 

Lite bilder på min höstkreation i uterummet 

Kärleksört från trädgården

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Måndag- lyckans resa


Min reflektion av texten ovan!

Det tog tid,arbete,kraft och mycket tårar! Men nu är jag här-!jag är en sargad men lycklig människa. 

Jag har blivit så sårad av livet men gav aldrig upp- därför kan jag älska igen!

Lyckan har jag hittat på vägen-den smittar av sig precis som ett leende gör.

Jag fick kämpa för att våga visa att även jag kan vara svag- men det gjorde mig så sjukt mycket starkare!

Jag står trots alla livets prövningar de senaste åren på två stadiga ben, en påg i var hand. Ett hjärta med en del murar men ändå så fyllt av värme och kärlek. Jag har många att tacka på vägen💪🏻. Resan hit har varit sjukt jobbig. Vissa hoppade av på olika hållplatser andra har åkt med hela vägen. Vissa har hoppat på tåget igen, nya människor har valt att följa med. Jag är en lyckligt lottad fjälla med andra ord!
Ha en underbar måndag- ge ngn en del av ditt leende! Lovar du kommer göra ngns dag!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vilken helg!!!

Vilken helg! Fredagsmys som vanligt hos oss. Lördag – vi jobbade på Bara GIFs jubileum. Malcolm körde himma match – förlust! Sedan kom deras ena kusin- de ville vara själva så en snabb kopp kaffe hos en väninna och sen hem igen. En natt  som bestått av sjukhuskordinering och mycket tankar. Söndag bestod av lugn,fika med vän- barnen var hos mina föräldrar. MFF gör en sjukt kass match!!! Dax att göra om och göra rätt.

Nu ska jag försöka få ngn timmes sömn. Bilder från Mackans boll har jag fått av Malcolms kompis mamma min kamera är kass. Så imorgon kommer de upp.

Godnatt fina ni

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Kaffe bryggt på kärlek

Dagarna rusar förbi, igår fyllde min fina vän år, idag min äldsta fina storebror. 

Veckan har bjudit på vinst till MFF, kaos rent privat- men ännu en gång visade det sig hur stark äkta vänskap är. Melwins teckning började igår – en glad Melwin fick träffa sin kompis igen. Jag och Malcolm satt på barnakuten igår med hans jäkla hosta ( jag har ingen kommentar om det) han är hemma idag också. Barnen gick upp självmant kl 07:00😱 så inget tjat ingen stress. Melwin insåg att wow då kan jag hinna kolla på tv också. Imorgon är det äntligen fredag😍 på lördag fyller Bara GIF 50 år jag ska jobba där uppe och Malcolm ha match kl 11:00.

Jag går ständigt runt med ett leende och ett lugn i mig numera. Varför- det vet bara jag och knappt det😂. Men älskar känslan av att ha hittat hem till 200%. Känner mig fri,lycklig och älskad för den jag är. Längesedan jag var såhär trygg i mig själv!                                                        När tom måndagarna är vackra då har det gått långt 😉 jag har fått kaffe den veckan som smakade gudomligt. Som väninnan sa : jag känner livet i mig😂

Tjenis på er nu ska vi se till att kicka igång oss och göra det bästa av denna torsdagen😘

Kommentera (0)

Kommentera