Fruwallen

Annons

Tårarna fick falla längs mina kinder

Satt på ett möte idag. Ett möte som bekom mig till en början. Ett möte som gjorde ont i hela mig. Men man slutar aldrig kämpa för dem man älskar så är det bara. Mötet slutade med att tårarna rullade längs min kind ……jag drog en suck lättnad en suck av att börja om och att allt ska bli bra. Jag är entrött men lättad mamma. Jag lät ngn se mig gråta. Jag lät folk förstå att även jag kan bli trött- men kärleken övervinner allt. Man får inte ge upp på sina barn eller varann. För när allt kommer omkring är just ”varandra” allt vi har som spelar ngn roll.

Ikväll är det teckning. Vi kör ena hållet farfar Milan andra så slipper Mackan flänga för mycket. Åh vad jag längtar till helgen som vi ska fira!!! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Idag just idag

Om jag ska bortse från våra skolproblem som dock kommer prägla hela min dag. Skulle jag vilja berätta för er om min känsla när jag vaknade i morse efter att ha sovit sjukt bra. Känslan jag hade var så klockren- en känsla av att alla bitarna har fallit på plats. Kanske inte helt men till stor del. Det gott folk är en känsla av lycka. Känslan av att gå upp och dricka kaffe och låta familjen snusa vidare en stund till- den känslan är inte bara ngt jag behöver utan också en känsla av trygghet.

Nu ska barnens snart väckas – vi ska mysa till julkalendern. Äntligen torsdag idag och vet ni vad imorgon är det min favorit dag!!!! 

Helgen ser jag fram emot, pepparkaksbaket går av stapeln vi  började med smeten igår. Malcolm har full koll på allt innehåll.

Ha en bra torsdag och håll tummarna för mig när jag måste förklara för Baraskolan vad nolltolerans är!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Julen är räddad

Ja då har denna dagen också gått. Pysslet vi tänkte starta för vi starta på dagen imorgon eller på fredag. Många tradiga samtal som tog tid idag.

Jag är slut som artist antibiotikan tar mer kraft än jag trodde. Men men bara att bita ihop bör vända imorgon. Ska på återbesök och kolla stygn och rörelseförmåga.

Jag känner nu att jag har räddat julen- det kommer bli annorlunda men det kommer bli så bra ändå. Idag ska jag börja göra min första sats pepparkaksdeg- fredagsmys är räddat😂 finns det ngt bättre än doften av pepparkaksdeg när man vaknar. 

Melwin gör skolarbete , Mackan sitter i badet och jag ja jag sitter och oroar mig för ngt som aldrig brukar göra mig orolig. Min operation av knutorna i livmodern( helt ofarliga typ polyper) kommer ske i Ängelholm – snälla söta rara var min första tanke. Men nu håller jag på att lösa allt det administriva – jobbigt att det är precis innan jul men det reder sig det också! Inget ont som inte har ngt gott med sig.

Det är med mycket vånda och oro jag ska följa Malcolm till skolan imorgon. Men han är stark min Mackan och saker blir bättre efter jul. 

Nu håller vi snart kväll hos Walléns –  måste skryta lite över pågarna som blev såååå ännu mer snygga efter besök hos bästa Katrin på Hair and barber i Svedala!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Trippelgröten

Morning! Båda pågarna hemma idag också. Idag står en hel del samtal på schemat. En hel del att ordna och fixa när det gäller skola och försäkringar. 
Irriterad över att garderobsdörrarna vi valde till Malcolm inte går att använda. Men det problemet löser vi imorgon. Lite diverse sjukhustider att fixa med också- när det gäller mig själv. Men en sak i taget.

Himmelen är riktigt blå idag- vi ska planera julbaket nu när jag är ganska obrukbar pga min hand så får bröderna Bagare ta vid rodret – det kommer bli toppen och det ska experimenteras fram nya recept då vi pga en ny familjemedlem även ska utesluta ägg. Vi gillar utmaningar. Vi hatar förlora dem- så vi ger oss inte innan vi når ett bra resultat. Så vi tar tacksamt emot recept som är gluten ( även ren havre) fria, mjölkprotein fria och äggfria. Hoppas på att få reda på nötsvaren denna veckan. Tänk om Mackan får äta nötter sicken fest vi ska ha. 

Dax att ta tjuren vid hornen.

Melwins gröt tallrik bestod av en del pepparkaksgröt en del mannagrynsgröt och en del oboygröt och Litta julströssel på det.


Puss på er! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Är verkligen ALLT jobbigt idag?!

Helgen kunde varit bättre. Lördagen var bra- firade brors sonen och på kvällen kom kärleken och grannarna på irish. Igår skulle vi till Lomma julmarknad och träffa Jenny bla men istället tappar jag min helt nya lancome och på ngn vänster i faller skör jag upp lillfingret ända in till benet. Senor och allt åkte. Så ngn timme senare var jag bedövad och sydd och ska gå med en jäkla skena i 6 veckor. Jag är trött på min högerhand och trött på min sk klumpighet. Jag är trött i ren allmänhet på mycket. Bitterfittan Louise visade sig nog lite igår- men sån är jag. Båda barnen är hemma idag- Melwin förkyld och Malcolm har andra bekymmer. Mina bekymmer är barnens bekymmer och kärleken har mig som bekymmer😂. 

Men väljer ändå att se måndagen som en ny start på en ny orörd vecka. Jag väljer att se det positiva i att kaffet var gott idag, jag fick starta den med en puss och kram från kärleken. Barnen snusar i sina sängar fortfarande och här i ljusets sken trots att det aldrig är riktigt lugn i cirkus Wallèns liv så är jag ändå oerhört lugn och lycklig och tacksam! Det ska kännas att man lever sägs det och ja tro mig det gör det.

Annons
Kommentera (0)

Kommentera