Fruwallen

Annons

Vi torkar tårarna som faller

Ska man skratta eller gråta! När man kämpar för sitt barns speciella behov utan gehör. Hur ska man göra för att få folk att förstå- för trots att jag har en glad påg så gör det ont i honom! Han har alltid haft en dröm och en önskan- vara frisk vara som ”alla” andra. Hur mycket jag än förklarar att han är så mycket mer – han är vår Mackan han är unik! Och utan honom hade jag inte skrattat så mycket som jag gör idag, utan hans enorma viljestyrka hade vi inte kommit så långt som vi gjort! Men hör ngn annan honom? Ser ngn annan vad som döljer sig bakom hans filuriga charmiga leende stundtals? Det är jag och hans bror som torkar dem tårarna som faller, vi är så mycket mer än dem som inte ens försöker förstå- dem som tycker det är jobbigt att han bryter från normen. Han kommer gå långt min Mackan – min Melwin också! Fan ta dem som trycker ner allt vi bygger upp! 

Annars är det en riktigt fin tisdag- jag sträcker på mig och njuter av ännu en fin höstdag. 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Tjolahopp

Tisdagen är här! En smått sjukstart på veckan. Malcolm skadade foten på kalas i söndags, vilket resulterade i akutbesök och röntgen igår. Tack och lov ingen fraktur men en rejäl smäll på ledband och ligament. Idag ska vi till Trelleborgs lasarett dock av helt andra anledningar. 

Veckan är igång kickad och jag känner mig efter gårdagskvällen redo att möta veckan💪🏻 visa vem som bestämmer. Helgen som kommer skulle egentligen firats i Göteborg men har blivit inställd- vi tar det längre fram. 

Igår var det Mackans tur hos bästa Katrin på Hair and barber i Svedala. Dax att slinga håret……

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Pissehossa söndag 

Sovit som en pissehossa inatt. Smärtan vann, drömmarna var helt sjuka. Men men söndagen är här och Malcolm ska snart på kalas. Så dax att göra sig mänsklig dvs dricka kaffe. Man funderar mycket när man har svårt att sova. På allt och inget. Men varje gång landade mina tankar på Mallis. Underbara Mallis. Saknar dig så- Cala bona❤️❤️ får väl skramla lite extra så vi kommer dit.

Nä upp och hoppa- det är söndag❤️❤️❤️ vi ska ev handla pumpor idag, mitt stora hjärta kommer hem och jag ska se reprisen på så mycket bättre för jag lät barnen kolla Harry Potter igår.


Puss på er

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Melwins kalas

Kalaset är över för denna ggn. Melwins 11 års tårta i Harry Potter stuk 


Min påg tackar för allt idag❤️

Idag insåg jag hur stark jag är i mig själv igen💪🏻 det är en underbar insikt! 

Trevlig lördag på er

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Jag är värd det

Veckorna som varit har varit kaos ! Kaos med Melwins skola kaos med allt vad det innebär. 
Saknar vännerna, vännernas barn, saknar många faktiskt. Men lik förbannat känner jag livet i mig, skrattar, ler och njuter av livet. 
Nu står jag och bakar för glatta livet till Melwins släktkalas imorgon. Trött och har så ont men det ordnar sig säkert det också. 
Barnen kollar på Harry Potter och käkar popcorn. Jag fixar i köket och lyssnar på Sonja Aldèns toner. Kommer på mig själv att le till ljuset av min kandelaber- Jag lever och är lycklig. Och jag är så värd det!!! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera