Fruwallen

Annons

Elavtal 

Dax att förnya elavtal ! Alltid haft eon i huset! 

Vad har ni? 

Bättre deal? 

Vilket bolag?

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Skapa vackra minnen

Tisdag! Tjoho består av en del- först morgonbestyren med pågarna som konstigt nog inte behövde sin militärmamma idag. Powerwalk på det bland mina fält! 

I em ska Melwin klippas hos en ny frissa som räddade livet på mitt hår. Katrin på Hair and barber i Svedala. 

Solen skiner,värmen är här och det är underbart. Vi räknar ner till sommarlovet, längtar som bara den. Speciellt också för att få berätta våran hemlighet. 

Yolo känslan föll över mig igår igen- vi lever här och nu. Och jag ander fortfarande inte att jag vill se tillbaka på mitt liv om 6 mån och ångra saker jag aldrig gjorde( inom rimliga gränser ) Det finns folk jag vill slå lite på,säga ett och annat till men då får man avväga vad som blir bäst för en. 

Nä gott folk lev här och nu imorgon är denna dagen ett minne blott och låt den vara ett vackert minne. Bjud den du funderat på på en kopp kaffe allt du kan få är ett nej men har du tur ett ja. Ring ngn och berätta om din dag och lyssna på deras. Skapa vackra minnen❤️

Tjingeling på er

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

En märklig måndag

Måndag morgon! Kroppen småstrejkar så ingen promenix innan sjukhuset med Malcolm. Hoppas på bra hjälp mot hans rygg. 

Pågarna är lediga idag för det är studiedag. Skönt. Blir en kort vecka för mina pågar, på fredag blir de ”lediga” pga begravning för min fina farmor.

Idag är en viktig dag! Idag är det match mot Falkenberg ! Vinner vi den blir vi serieledare – dvs vi visar vem som bestämmer. Missar lite på matchen för Malcolm har träning . När de förra veckan frågade barnen varför de kom och tränade så svarade de flesta för det är kul att sparka boll mm. Malcolm – Ja jag ska bli proffs! Glöm inte att komma och fira morsdag med oss på Bulltofta! Då ska Mackan och hans lag ge allt de kan!! Start ca 13:30!

Nä gott folk! Ge ngn ditt leende. Idag ska jag nog skicka det där smset jag tvekat på i en vecka nu. Fick i helgen ännu en gång höra hur härligt glad jag både ser ut och verkar. Ja det är så jag känner mig mer och mer. För exakt ett år sedan satt jag på Mallis och grät. Det var den värsta resa vi gjort. Men vi tog oss igenom det också. Jag ser på resan vi gjort sedan dess mina pågar och jag! Wow! Vi har kommit långt, riktigt långt!! Och vi ler igen! Och det är ok!!! Idag är det måndag solen försöker tränga sig fram. Ge ngn en kram idag också. Hoppa för di himmelsblå! Känn livet i dog- du har inget att förlora!

   
 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Pulversläckare är underskattade! 

Hade sjukt kul med vänner igår! Men somna ca 01:00 och vakna 05:30 är inte ok. Men så blir det ofta när jag festar till det. Kostar att ligga på topp!!! Jag hade kul, pågarna hade också kul! Vännerna och jag skrattade skrattade och skrattade! Man ska aldrig underskatta en pulversläckare när det är skarpt läge gott folk !!!!! ( förlåt Pson det är glömt idag😂)

Var ett bra tag sedan jag skrattade som igår! 

Nu sitter jag här trött som ett as, ler lite fånigt och kaffet i högsta hugg! Först tänkte jag powerwalk för solen skiner. Sedan blev tyvärr ljuset för jobbigt men får se hur jag tänker efter en liter kaffe. Haha!

Ord är överflödiga! Bilderna får tala tänker jag! 

   
    
    
    
    
    
   

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Livet gav mig en ny käftsmäll

Discot gick bra. De verkar ha haft kul!

   
 Nu sitter jag hör halvt miserabel en lördagsmorgon- kaffet är uppdrucket, kroppen strejkar fortfarande. Försöker komma igång. Malcolm ska nämligen på badkalas idag och direkt efter det ska vi till vänner. 

Igår fick jag höra ngt som gjorde att håret på armarna reste sig. En av mina finaste vänner hade varit med i en trafikolycka . Klarade sig mirakulöst. Ännu en gång gav livet i allafall mig en käftsmäll att vi lever här och vi lever nu. Livet är till för att levas inget annat. Var rädd om det Du har. Kämpa för det du vill ha eller saknar. Det är det jag menar med att skicka det där sms eller ring samtalet du tvekat om. Vi lever bara en gång och det är nu! Imorgon kan allt vara försent. Jag vägrar se tillbaka på mitt liv om ca 6 månader och önska eller ångra att jag inte tog mina chanser när jag hade dem. En del saker kommer gå åt helsicke men då vet man det. Det mesta går att ordna eller reda i här i livet . 

Nä dax att försöka visa lördagen vem som bestämmer! Idag tänkte jag vara chef! 

Kommentera (0)

Kommentera