Fruwallen

Annons

Någonstans i Sverige finns han

Någonstans i Sverige! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

klipp och känslor 

Mycket känslor i svall idag! Arg,ledsen,glad,lugn,stress men nog mest av allt tacksam! Jag får uppenbarligen uppleva mycket!

Kvällen varningen trevlig här hemma men det löste sig!

Slutet gott packar vi vagnen och blir campare för en stund. 

Jag fick äran att ge bort en kär ägodel idag – materiellating är inte min grej men älskar glädja andra! 

Nu packa sedan sova!!!! 

Jo icke glömma var hos bästa Katrin på klipperiet Hair and barber idag! Klipp,sling och sätta om håret! Love IT !!!!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

dagen vi hoppats på

Vaknar upp- öppnar Facebook! Blir för en gångs skull alldeles varm. En fin vän får jobbet i Malmö vi hoppats på. Det gott folk gjorde min dag!!!

Idag styr vi kosan till Sjöbo kaffestuga med mina föräldrar. Sedan ska denna damen äntligen till frissan i em och fixa till misären som börjar uppstå 😂

Imorgon drar vi iväg med husvagnen- cirkus Wallén on the road så håll i hatten.

Ta hand om er idag! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

För ett år sedan kom döden

Ett år har gått sedan cancern vann kampen. Den hade tagit Morgan ett bra tag innan men nu gick cancern i mål med dödens flagga i topp. För ett år sedan förlorade mina barn sin underbara pappa jag mannen jag älskade mer än livet själv. För ett år sedan såg jag döden i vitögat och bad den ta hand om min man på sin sista resa. För ett år sedan blev Nangijala verklighet. För ett år sedan slutade jag vara rädd för döden. 

Det gågna året har visat sig med råge. Det har testat våran styrka många ggr. Varje gång det slutar storma efter en prövning står jag kvar med en påg i var hand. Detta året har gjort oss starka, den har tagit fram en styrka i mig jag icke trodde jag hade.  Jag har fallit många ggr men rest mig upp alltid. Jag har redan levt i ett helvete- så inte mycket skrämmer mig. Jo mänskligheten mer och mer men annars är det inte mycket som kan skrämma mig längre. Döden vann inte över ngn av oss servar cancern som tog döden i sin hand och lämnade oss. Kärleken tar aldrig slut inte sorgen heller! Men som min ena påg en gång sagt ”man kan säga att den bytar kläder”! 

Snälla gör det ni önskar ni skulle haft gjort. Var snälla istället för räliga mot varandra. Livet är skört, det man inte tror ska drabba en själv eller ens familj – tyvärr tänk om för livet slår till mot oss alla!!! 

Fuck cancer !!!!!!! 

Tack alla som stöttat och som står kvar vid min och pågarnas sida när stormarna far eller kanske som allra mest när läget är lugnt och som vanligt! 

Ur Bröderna Lejonhjärta 

I Nangijala, där är det ännu lägereldarnas och sagornas tid, och det är dit man kommer när man dör. Det berättar Jonatan Lejon för sin bror Skorpan som ligger sjuk och har råkat få veta att han snart ska dö. Hur kan det vara så hemskt att en del måste dö när dom inte har fyllt tio år ens, undrar Skorpan. Vet du Skorpan, jag tror att du får det härligt, försäkrar Jonatan. I Nangijala får man vara med om äventyr från morgon till kväll och om nätterna också. För det är i Nangijala som alla sagor händer. 


Kram från oss

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

 ny vecka nya möjligheter

Hallo gott folk! Oj vilken vecka! Några sista sköna dagar på Kreta – fast Melle inte kunde bada direkt. Sedan hem till en söndrig torktumlare jag inte kan återuppliva fler ggr. På fredagen gick jag ut med folk jag inte kände men ack så kul jag hade ändå. Jag lever livet till 110% varje dag försöker jag göra ngt nytt. Göra ngt tokigt behöver jag inte tänka på det lyckas jag med ändå.

Igår var barnens faster och kusiner på besök-mysigt! 

Idag ja idag vet jag inte vad och om vi hittar på ngt. Tänker att vi tar livet som det kommer😍

Tjingeling på er- har lite bilder men just en bild ligger mig lite varmare om hjärtat!

Kommentera (0)

Kommentera