Fruwallen

Annons

Hälsa pappa Jonathan!

Igår var vi där vi trivs som bäst. Vid lägereldarnas och sagornas tid! Malcolm och jag bad Jonathan Lejonhjärta hälsa till pappa Morgan. Svaret han gav fick tårarna att falla längs min kind! Det ska jag göra Malcolm, han är och rider nu i olivdalen! Min gosse vet att detta är teater och saga men inom en ger det en liten gosse på 8 år tröst och ett avslut! Men ja det gör ont i mammahjärtat!

Vi gjorde parken a la Cirkus Wallen! Mer om det när jag inte sitter med en kopp i solen och lyssnar när tuppen galer. Underbara Nybblegård- där barn får vara barn.

Vi ska göra parken idag igen innan vi försöker ta oss hem! När ens 11 åring igår kväll säger- mamma jag vill nog åka hit fler ggr, även om jag är stor är det mysigt. Ja man blir aldrig för stor för Astrids sagor man ser dem bara från Olika perspektiv. 

Nä jag ska fortsätta njuta av kaffet, försöka få igång min stela och onda kropp. Snart är det fredag – som jag längtar!! På lördag ska vi på teater i HBG då får jag träffa min bror igen- min bror och hans fina familj.

Ha en fin dag och vet ni vad jag ler som aldrig förr, jag försöker ge ngn en del av mitt leende varje dag! Snälla för det för ngn annan det ger en så mycket tillbaka.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Midsommaren som kom och gick

Midsommar kom- rent känslomässigt var det skit jobbigt stundtals. Men vi hade så kul och vännerna är så underbara! Jag drömde kanske den natten, jag plockade mina blommor, kände mig glad och fin! 

Då bloggen klyddar får ni alla bilder i ett eget inlägg!

Nu står jag ännu en gång och packar väskorna. Nu far vi nog för sista ggn till vårt Sagoland. Där sagor blir verklighet – till Astrid Lindgrens värld. Det känns i hjärtat , jag är inte lika taggad än som hag brukar – inte barnen heller. Vi har ju inte paradis oscar med oss eller våran Alfred. Minns när jag och Mogge gick tidsenligt klädda och han spelade munspel jag nynnade med. Folk trodde vi jobbade på ALV .Vi har alltid haft minst lika kul som barnen om intw roligare. Nu är se klara med nya bröderna lejon hjärta. Sagan om vårt Nangijala. Vi hade bestämt att resa dit en sista gång. Jag håller mina löften – packar väskorna och kör iväg för att skapa nya minnen med dem finaste jag vet.

Fick igår höra av en person i byn- Du är den starkaste kvinna jag vet!!!  Dem orden dem tar hag åt mig- för jag är en av starkaste jag vet! 
Nä fixa med pågarna klockan ringer tidigt imorgon för fröken Wallen med sina fräknar! 

Ta hand om er, le extra det kostar inget, glöm inte att skapa minnen! När allt kommer omkring är dem det enda vi har kvar! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

cirkus Wallén på Liseberg 

Ja gottfolk vi gjorde Liseberg! Vi såg och hörde Marcus och Martinus! Ngn tyckte det var ok att ta Cornelias glasögon ien attraktion! De har inte kommit till rätta än. Stort minus till hur de i attraktionen bemötte och hjälpte Melwin och Cornelia. Stort plus till gästservice. Hursomhelt sjukt med folk. Fick inte åkt allt men hade superkul ändå. Min Dramaten trampades i sönder så ni kvitlusan kanske se mig dra en söndrig Dramaten utan hjul och 4 sockervadd i handen och rent jäkla slut på det😂

Tänker jag låter bilderna tala för sig själv i eget inlägg!

Tack till kvinnan som hjälpte mina barn så de kom i kontakt med mig. Mitt i all förtvivlan och ingen som ville hjälpa barnen så visade du vad medmänsklighet är!!!! Tack! 

Nu är Cornelia invigd i cirkus Wallen 😂

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Nu börjar hemligheten

Små kaos uppstod för en stund hos Wallens. Malcolm är sjuk i borrelia. Hopas dock han är bättre idag. Han ska snart väckas. För snart börjar hemligheten. Snart börjar det stora äventyret för sommaren! Följer ni inte FrökenWallen på Facebook är det dax att börja nu! För från idag ska ni få följa med oss på äventyr! ”Cirkus Wallen on the road ”

Med oss kan allt hända! Allt är möjligt – då menar jag ALLT! Med i fördärvet tar vi med en parallell klasskamrat och vän till Melwin.

Resan går idag till Göteborg, till Liseberg! Malcolm och medföljaren Cornelia Är överlyckliga för meningen med resan är Marcus och Martinus konserten! För Melwin karusellerna. På plats möter vi en familj till! Nu kör vi! Ner med kaffet,bre madarna, packa kylväskorna. Väck barnen! Världen se upp- för vi är på gång!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Det blev sommarlov 

Nu så är det sommarlov! Ja tacka gudarna för det ! Barnen vaknade tidigt ( nä går aldrig upp annars 😂) men lät sin mamma sova vidare för de fattade att jag behövde det.

Melwin fick en egen avslutning igår, om han börjar 5-an på samma skola det får vi se. Nu har vi sommarlov! Ett möte med rektorn på em gick bra, nu kan jag bara hoppas att saker blir lugnare.

Idag har Malcolms fotbollsavslutning och Melwin sin vernissage. Jag får klona mig lite med hjälp av plast farfar. Allt löser sig och jag kommer delta på båda ställena. 

Sedan är det snart helg! Denna kvinnan ska ha barnvakt på fredag. Men när hag äntligen får barnvakt så får ingen annan det. Men det löser sig säkert det också. Ha en fin onsdag gott folk! 

Kommentera (0)

Kommentera