Frureinhold

Medela bröstpump

Som ni vet har jag ett samarbete med medela, där jag fått möjlighet att testa deras swing maxi. Det är en bröstpump där du kan pumpa båda brösten samtidigt och på så sätt spara tid och öka produktionen av mjölk till ca 18 %. Chloe är nu lite drygt 1 månad och jag har använt pumpen ett par gånger i veckan. I början pumpade jag för att stimulera mjölkproduktionen. Detta med anledning av att amningen inte alls fungerade med Hailey och ville nu försäkra mig om att det skulle finnas tillräckligt med mat. Sen har jag valt att pumpa ur så att Robin skulle få möjlighet att anknyta till Chloe på samma sätt som jag gör med amning. Jag eller vi tycker det är viktigt med två föräldrar som får möjlighet att anknyta lika mycket eller åtminstone nästan lika mycket.

swing_maxi_key

breastfeeding_starter_kit_new_for web

 

 

Jag fick också med ett start kit som innehåll bröstvårtskräm, förvaringsflaskor och påsar, steriliseringspåse, bh inlägg och matningsnapp. Jag brös senast som i morse in en portion med mat om det skulle krisa eller om jag allt förmodan blir sjuk och inte har krafter till att amma. Påsarna är supersmarta och tar ingen plats alls, var dock noga med att märka allt med datum etc. Fryst mjölk håller länge, men det får inte gå för lång tid. Var också noga med att tina mjölken långsamt och inte i micron, då finns risken att näringen försvinner och det vill man inte. Ni kan också läsa mer om förvaring av bröstmjölk på 1177.

IMG_5959.JPG

Jag är otroligt nöjd med pumpen och kommer fortsätta att använda den vid behov. Är ni ute efter en pump eller funderar på om ni skall köpa en eller ej, tveka inte, för hur det en blir med aming etc så är den  till stor hjälp.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennybenny

    Jag har också en Meddela dubbel & tycker den är så himla bra! 🙂 Snabb & effektiv, minst sagt!