Frida M Thornberg

Mode: kedjorna & high end

När det kommer till kläder och mode så blandar jag verkligen otroligt mycket. Kläder från kedjorna blandas med framför allt väskor, accessoarer från high end-butikerna.

IMG_3820

Det här är en typsik ”Frida-outfit”. Vit blus från Zara och trasiga jeans, också från Zara. Sjal från Louis Vuitton och favoritväskan från Gucci. Och mörka naglar, snyggaste höstklassikern ”Roige Noir” från Chanel.

Jag trivs som allra bäst när jag mixar kontraster i mode. Om jag har en blus på mig, vill jag absolut ha slitna/trasiga jeans eller skinnbyxor till, funkar inte för mig med ”finbyxor” till då.. Har jag en ”finare” sjal som denna så vill jag gärna ha skinnjacka till. Typ så…

IMG_3824

Jag satsar ofta på dyrare väskor, solglasögon, sjalar, accessoarer och vissa typer av skor/stövlar. Köper också gärna cashmere på stickade plagg. Däremot köper jag ofta klänningar, kjolar och annat från kedjorna. Och mina favortijeans måste jag tipsa om! ”Never Denim” från ”tonårsbutiken” BokBok! Perfekta jeans för min kropp, håller formen tvätt efter tvätt och riktigt bra pris!

FullSizeRender (9)

Så här ser jag ut här och nu när jag alldeles strax ska cykla iväg! (förlåt dålig bild!) Skinnbyxor Gina Tricot, blus Samsoe & Samsoe, jacka H&M, sjal Louis Vuitton, väskor LV och Gucci, solglasögon Celine.
Ska bli bättre på att visa outfits om ni vill!

Ha en härlig torsdag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Glömde fråga vad det är för färg på sjalen? Brun, vinröd? Börjar fundera på om jag blivit färgblind 😉 riktigt fin i alla fall! En sån får nog hamna på önskelistan 🙂