Frida M Thornberg

Tjejweekend på G!

Först och främst: tusen tack för era tips! Jättekul att veta vad ni vill läsa mer om. Nu har jag fått en del idéer!

Men vet ni, imorgon åker jag på den årliga höst-tjejresan! Det är så fantastiskt härligt med dessa tjejer, vi lärde känna varandra när August var nyfödd och sedan dess har vi gjort så himla mycket kul tillsammans, bland annat en resa varje höst. Detta blir vår femte resa tillsammans och denna gång åker vi till Madrid! Någon som varit där?

hotel_oscar_madrid_08

Brukar alltid läsa på rätt mycket när jag ska till en stad jag inte besökt tidigare, men har helt enkelt inte haft tid denna gång. Men hur tokigt kan det bli liksom? Här ska vi i alla fall bo, och vid denna roof top bar med pool kommer vi nog hänga en hel del!

Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia - Mitt vita hus

    Åh vad härlgti med tjej-helg. Var själv nyss i väg på spa-kryssning med mina tjejer. Hur mysigt som helst. Nästa gång ska vi nog längre bort igen:)
    Hopaps du hittar massor inspiration att blogga i höst, jag kände precis lika som dig nyss men nu bubblar det igen:) Jag hoppas på att läsa lite mer om din klädstil och vad du köper för plagg här på bloggen i höst och sen vackra hem bilder såklart:)

    Kram kram

  2. Julia

    Hej Frida,

    Jag har bott i Madrid och Barcelona hela min uppväxt i princip så jag har rätt bra koll på de två städerna.. Mitt allra bästa restaurangtips i Madrid är TEN CON TEN. Alltså magiskt ställe. Magisk mat och inredningen/miljön är superhärlig. Jag lovar – ni kommer inte bli besvikna. Ett lunchtips är Tomate, väldigt enkelt men gott efter en lång runda på stan. Sen mitt favorithotell är Only You, men det passar lika bra att ta en drink/middag där. Men se till att boka, populära ställen 🙂 Dessutom om vädret tillåter finns där en hel del läckra rooftops.

    Ha en fantastisk resa! 🙂