FinaStina

Fina Stinas Julkalender – Lucka 20: Presentkort på Wimdu.se värde 100 euro

20131220-014817.jpg

I lucka nr 20 gömmer sig ett presentkort på Wimdu.se värde 100 euro.

Wimdu är en förmedling som specialiserar sig på uthyrning av semesterboenden där privatpersoner hyr ut sina boenden, eller delar av dem, till turister. Wimdu har mer än 235,000 lägenheter, semesterhus och boenden över hela världen: London, New York, Bangkok, Visby, Berlin, Dubai, Palma de Mallorca, Göteborg m.m. Allt bokas via hemsidan och många gånger erbjuder de i genomsnitt 30% billigare än hotell av en liknande standard.

Presentkortet är värt 100 euro och kan nyttjas över hela världen. Med detta presentkort kan du boka eller delbetala nästa resa eller övernattning vart du än ska. Kanske planerar du en resa eller kanske vill överraska din partner med en romantisk weekend?

För att delta i denna tävling krävs att du följer nedanstående regler:

1. Gå in på Wimdu.se och kika runt, skriv sedan en kommentar under detta inlägg där du berättar om din drömresa.

2. Gilla Wimdu.se på Facebook HÄR

3. Tipsa om tävlingen på din blogg eller Instagram (skriv länk ELLER instagram-namn i kommentaren till detta inlägg.) Bifoga bilden som finns i detta inlägg antingen genom att spara ner den eller göra en printscreen.

Varje dag kl 07.00 publiceras en ny lucka. Tävlingen avslutas den 26/12 vid midnatt kl 23.59.59. Vinnaren presenteras på bloggens Facebooksida HÄR. Har du vunnit? Kontakta då mig på angiven mailadress. Ny vinnare dras efter 48 timmar om den första ej hör av sig.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja Själander

    Nästa sommar kommer vi bila i Europa med våra 4 barn. Jag är noga med att boka tidigt då det är svårt att hitta boende för 6 personer ( 2 v + 4 barn). Det enda boendet som är fortfarande kvar att boka är i Hamburg. Kollade på Wimdu.se och upptäckte att det fanns flera stora lägenheter som skulle kunna rymma oss. Presentkortet skulle vara att bra bidrag till vår bilsemester.

    Jag har gillat på FB, namnet Katja E Själander och även delat på Instagram (Katten71 heter jag där). Håller tummarna!

  2. Angelica

    Just nu önskar jag mig en weekend i London, men innan jag dör ska jag besöka Bora Bora 🙂

    Jag gillar Wimdu på facebook/Angelica Broman

    Delar på facebook/Angelica Broman

    Kraaaamar

  3. liniz2013

    Jag gillar Wimbdu på FB och delar på FB och taggar dig.
    Skulle hemskt gärna resa till NYC hit;

    http://www.wimdu.se/offers/8URBYDOX?checkin_date=2014.03.05&checkout_date=2014.03.09&guests=3&search_geolocation=2060-new-york

    I mars så ska vi vår 5;e bröllopsdag fira
    så en drömresa vore då skönt att klira.

    Till New York City vi vill fara
    då de en drömresa må vara

    Jag hinner inte handla allt det jag vill
    då tiden inte riktigt räcker till

    detta ar verkligen perfekta paket
    tänkte om önskan gick in och detta kom med raket!

    Håller tummar å tår för ett presentkort som kan vara en start på vår drömresa 🙂
    Hoppas på TUR hos dig nu!

  4. liselotte

    Jag är med och tävlar.
    1. Oj det finns ju ställen att hyra på massor av ställen, just nu drömmer familjen om att åka till London, har en 16 årig son som inte tycker att det är jätteroligt att åka på semester med mamma och pappa, men till London vill han, och det skulle vara roligt att uppfylla hans önskan
    2. Gillar på facebook, liselotte andersson
    3. Har tipsat på min blogg http://liselottess.blogspot.se/2013/12/p-kort-2612.html
    Mvh Liselotte

  5. Irene Eliasson

    När jag var 10 år så såg jag filmen Blue Hawaii med Elvis Presley. Ända sen dess, jag är nu 53 år, har jag drömt om att få åka dit. Jag tror och hoppas att det ska bli verklighet, för jag vill absolut se den ön och se om den är som jag tror!
    Jag har tipsat på instagram under namnet ireeli

  6. Emma Östman

    En drömresa vore ju att få åka till new york, men nästa höst ska vi resa till Paris o gå på Disney world med min släkt så då passar det ju utmärkt med ett presentkort på wimdu!

  7. Christina Frisberg

    Min drömresa blir en vandring i Österrike i bland berg och dalar, Jag har rest mycket i min dag men just en sådan resa har jag aldrig gjort, jag skulle planera dags rutter, och ta med matsäck och jag skulle ta in på små gasthouse på vägen, och njuta av den vackra utsikten uppe i bergen och ta mig ett iskallt dopp i de små bäckarna som rinner där, det skulle vara heelt underbart.
    KRAM OCH GOD JUL!!! <3

  8. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här vinsten. Det vore perfekt nu när jag och dottern hoppas ta oss till Paris eller London någon gång under 2014, det är nämligen våra två drömresemål just nu.

    Gillar på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna