Filippa Rådin

Inför 1 årsdagen

Idag kör vi järnet! Ingen rast ingen ro. Vi städar, planterar om blommor och kryddväxter, bakar och allt annat. Allt på samma gång, Lite smått hysteriskt med andra ord, precis som det ska vara inför ett födelsedagskalas. För imorgon fyller vår lilla guldklimp sitt första år! Tänk vad tiden rusar iväg!!

Ungefär nu vid samma tid förra året var jag på Pilates pass och Anja sprang runt med barnen i parkourparken, eller sorry, sprang var kanske att ta i det gör ingen timmarna innan man ska ploppa en unge, men hon tog sig fram iallafall och barnen dom sprang :). Så sjukt mysigt att tänka tillbaka på. Livet det har sin gång och nu ett år senare gå vi som på nålar här hemma igen, för en av mina gamla anställda på Kii och vän kan föda när som helst. Tänk ett år senare. Visst är det fantastiskt!? Vad gjorde ni själv för ett år sedan på ungefär desamma tid som vi höll på att få värkar :)? 

Om det är någon som reagerar på att vissa av örterna ser lite hängiga ut så stämmer det! Mina fingrar har aldrig varit gröna:) men jag gör mitt bästa och med tiden kanske även jag får bättre lycka med blommor ha ha ha. Vattnar man inte för lite så vattnar man för mycket. Ja ja nu ska jag rusa vidare i vårt födelsedags stök.

Kram på er! Nu är det helg!! F

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Grattis Maximilian! Jag hade förvärkar hela dagen och min 3 åring ville lära sig cykla. Så jag sprang med honom! Samma dag föddes lillebror.

  2. Malin

    Grattis till ett-åringen imorgon?. Så roligt att läsa om era minnen och fantastiskt med en ny liten familjemedlem! Jag var höggravid i vecka 41 och smått desperat idag för ett år sedan, bebisen ville aldrig komma ut och nu fyller hon också ett om några dagar.
    Ett år som stundvis gått långsamt (läs på nätterna) har ändå gått fort och mest har det bara varit underbart ?.
    Trevlig helg!