Filippa Rådin

Vinn en Philips Avent barnmatsmixer

Kära vänner! Jag är så glad idag för jag har precis fått klart min film där jag äntligen får visa er hur smidigt och enkelt det är att laga mat med Philips Avents barnmatsmixer. Men det roligaste av allt är nog ändå att jag precis fått veta att jag får möjligheten att lotta ut en maskin till er i samband med lanseringen av filmen! En likadan som jag själv gillar så mycket, hur bra är inte det?!!! Det enda ni behöver göra är att motivera varför ni vill ha den. Skriv bara något enkelt och bra nere i kommentarsfältet så väljer vi ut en vinnare nu på tisdag.

philips easy weaning

Det ni tävlar om är: 

En 4-i-1-barnmatsmixer från Philips Avent som ångkokar, mixar, tinar och värmer upp hemlagade måltider i samma praktiska behållare! Man kan laga upp till fyra portioner samtidigt och den går bra att diska i maskin. Jag älskar min ångkokare och ser verkligen fram emot att någon av er kommer att bli en lycklig vinnare. För mig är maten en central och viktigt byggsten i vår vardag och jag vet att näringsrik mat är grundläggande för våra barns hälsosamma utveckling. Med Philips Avents barnmatsmixer kan du enkelt tillaga hälsosamma och goda hemlagade måltider som är skräddarsydda för just ditt barns behov. Vinstvärde: 1800 kr. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Avocado banan

Utan överdrift har den förändrat mitt sätt att laga mat till Maximilian men jag har även under tidens gång också hittat rätter till hela familjen. Typ som Maximilians älsklings mellis Avocado/Banan/ frysta hallon som snabbt blev en favo hos oss alla! Grundreceptet hittade jag i Philips barnmatsapp Philips Easy Weaning men sedan har jag själv utvecvecklat och gjort egna varianter på en redan omtyckt grund. Eller för att inte tala om ångade mosade äpplen som vi också varierat på olika sätt och äter med gröt eller i filen, äppelmoset var från början tänkt till Maxi men vi alla gillade det så mycket så nu gör jag istället större sats så att det räcker till olika ända mål :). Vi som tillbehör och Mini som mellis.

P1040964

I början körde jag mycket efter recepten i Philips app men med tiden när jag känt mig mer och mer trygg så använder jag den istället till söka information som typ hur länge visa saker ska ångkokas osv.

Så nu är det bara att skriva något bra som kommentar och det klarar ni 🙂

Lycka till och glöm inte att jag gillar er alla lika mycket trots att jag inte kan utse alla som vinnare idag 🙂

Kram på er! Filippa

Det här inlägget är ett bra samarbete tillsammans med Philips Avent

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna Sunnercrantz

    Åh vilken underbar maskin!
    Denna grej skulle underlätta så mycket i min vardag då jag är ensam Hemma mycket i veckorna då min man jobbar borta. Skulle vara underbart att vinna till mig och min son. Tack för en bra blogg!

  2. Emelie Westrén

    När min dotter var liten ville jag gärna göra egen barnmat till henne men tyckte det var krånglig och bökigt med olika matberedare och mixers som aldrig gav tillräckligt bra resultat. Nu har vi fått tillökning i familjen och det börjar bli dags för de första smakportionerna. Skulle vara fantastiskt kul att vinna den här tävlingen och få en apparat som gör det möjligt att ta revansch mot de färdiga matburkarna men även att kunna göra roliga mellanmål till min (ganska så kräsna) dotter.

  3. Therese Hagman

    Min dotter är ett halvår och efter att ha gett henne olika små smakportioner så är det nu dags att börja med mat. En sån här mixer hade då underlättat min vardag väldigt mycket då jag bestämt mig för att ge henne så mycket hemlagat som möjligt.

  4. Viktor

    Som den amatör jag (tyvärr) är i köket önskar jag vinna denna maskin,
    så sambon blir nöjd som tjatat om att den verkar så bra och fin.
    Att även jag enkelt kan fixa nyttig och god mat till vår lilla tjej,
    vore tacksamt för min sambo som oftast sköter om både hus, barn och mej.
    Så som en överraskning vill jag vinna så dottern får i sig allt hon ska och min höggravida tjej får hjälp och en extra vilostund som hon förtjänar och bör ha

  5. Ida

    Vi vill väl alla få tid till så mycket annat i vardagen tillsammans med våra kära barn än att stå i köket och fixa. Så därför är det toppen att det går så snabbt och smidigt med denna grymma mixer. Det är väl klart att jag vill ha den i mitt liv!

  6. Jesper

    Fast jag är student, och borstar tänderna varje dag med Pepsodent, så skulle min lillasysters dotter få mat på ett enkelt sätt, och inte alltid få äta en plätt. Äntligen så är det fest!

  7. Isabelle Sörensson

    Om vi fick ha denna fantastiska maskin i vårt hem var da’, skulle matlagningen bli en fröjd och sonen få äta bra – tjoho! 🙂

  8. jennifer

    Ska snart bli faster så denna vore guld att vinna så min lilla favoritbrorson alltid kan få smaskig färsk mat, Vi växte själva upp med föräldrar som mixade egen barnmat så självklart ska nästa generation också få äran av denna lyx. Nu skulle det bli så mkt enklare också!

  9. Anna

    Hej! Min syster och hennes sambo kämpar på med att laga hemmagjord, näringsrik mat åt min älskade systerdotter på 9 månader. Den här mixern skulle underlätta vardagen för dem, de skulle bli så glada för en så fin present 🙂
    Kram, Anna

  10. Johan

    En sån där behöver vi till våran 8 veckor gamla bebis, så att hon kan få äta nyttig barnmat på ett enkelt sätt.

  11. Jenny Ekman

    Hej Filippa! Jag heter Bror och är en glad 8 månader kille som bor nere i Skåne tillsammans med min Mamma och Pappa. Jag hade blivit jätteglad om jag vann en barnmatsmixer! Det hade underlättar mycket för mina föräldrar och på köpet hade jag ju sluppit de färdiga burkarna ? Win Win för alla!! Nu håller jag mina (små) tummar för en vinst! ✊??❤️ Min mamma hälsar och tackar för en bra blogg!

  12. Eva

    Vill helt enkelt underlätta för min son och hans lilla familj som förärat oss 2 fantastiska barnbarn. Kram Eva

  13. Annelie Swärd

    Skulle gärna vinna en så att jag kan ge den till min lillebror som blivit pappa och gjort mig till stolt faster för andra gången! Lycka! Han kan behöva lite hjälp i köket nu när det inte är länge kvar innan lillan ska börja med smakportioner! Håller tummarna!

  14. Sofia Määttä

    vill ge sonen det bästa och trolla fram smakupplevelser som får hans gosiga lilla kropp att växa, men orken tryter, fantasin har flugit ut genom fönstret och engagemanget har flyttat från köket. Filippa ge mig en knuff från matlagnings botten upp till den kulinariska toppen!

  15. Sara N

    När våra små tvillingar som nu är 12 dagar gamla börjar äta ”riktig” mat så hade en Philips Avent barnmatsmixer varit kanon! Jag blir inspirerad av dig Filippa att göra egen barnmat, du får det att låta så enkelt!

  16. Emma

    Då min syster sitt hår sliter, för att mitt syskonbarn inte ska få några sviter. Vinsten vill jag ge till henne, för att underlätta lite för denne. Hon som är den mest fantastiska personen, önskar jag att hon får strax inta den lite lugnare zonen. Att få vinna till mitt syskonbarn så kärt, vore så otroligt värt. Han förtjänar det bästa, och med vinsten kan jag nog fresta.

  17. Elinor

    Den här maskinen står högst upp på önskelistan just nu! Vill ju kunna ge Våran lilla tjej (bara 8 veckor än) det bästa när hon börjar med mat. Huvudet på spiken att det känns bra att veta exakt vad som finns i maten. Hade ingen aning att det fanns en så smart maskin förrän du skrev om det här på bloggen.

  18. Therese

    Åh, denna skulle vara superbra att vinna med en bebis påväg! Har även en tvååring som skulle älska att få smoothies! Håller tummarna & hoppas på mycket tur! ✊?☘?

  19. Hanna

    Men vilken fiffig grej, en sån skulle underlätta livet betydlig när lillebror snart anländer till detta jordeliv. Då storebror bara kommer vara 1.5år när lillen kommer så har jag en känsla av att det kommer vara svårt att räcka till på dagarna. Bebis gjorde precis en volter i magen vilket nog var ett tecken på att han är sugen på god hemlagad mat när han blir tillräckligt stor för det??

  20. Josefine

    Min son har precis blivit fem månader och det börjar bli dags för mat. Med allt som cirkulerar runt omkring färdig barnmat skulle jag mer än gärna vilja så laga mat själv (i den mängden det går). För att laga maten själv skulle det vara perfekt att ha en barnmatsmixer. Då skulle jag känna mig mer säker i den mat jag ger mitt barn. Som föräldraledig finns inte alltid pengarna till allt, speciellt inte nu då allt inför sommaren dyker upp. Solsuffleter, uv tält och allt vad det är! Har spanat på denna ganska länge och inget skulle göra mig gladare än att få vinna denna och kunna tillaga min barns mat på ett smidigt och bra sätt. Tack för en inspirerande blogg! Kramar Josefine

  21. Emelie S.

    Jag har kört all in för amning just nu och,har ärligt varit lite skraj för att låta henne smaka annat. Jag har iallafall bestämt mig för att göra maten själv när hon ska börja med smakportioner, istället för barnmats burkar etc. Men denna var ju jätte smart, en sån måste jag ha. Hoppas på att vinna den. Tack för tipset!

  22. Filiz

    Min dotter på 1,5 har alltid varit stor i maten och ville testa allt tidigt! Är så glad och tacksam att hon älskar att äta och sitta vid matbordet, och även hjälpa till i köket. Det är härligt! Dock tyckte jag när hon var yngre att det tog för mycket tid och energi från den här mamman med all matfix. Nu är jag gravid i vecka 12 (första offentliga uttalandet om det här och nu!) och önskar en smidig och enkel mixer till nästa bebe. Ekonomin är inte den bästa just nu och jag kommer bara ha jobb fram till jag är i vecka 20. Så om jag skulle vinna denna skönhet skulle jag bli så glad!! Hoppas, hoppas, hoppas!

  23. Madeleine

    Hade passat perfekt hemma hos oss. Som ensamstående är tiden knapp och jag prioriterar tiden med min son. Med denna smarta lösning kan han få både tid och god vällagad mat istället för burkar. Hoppas på vinst! 🙂

  24. Ylva

    Vore perfekt nu när min 5 månaders lilla Hilma snart ska börja med mat! Vill ju så gärna veta vad hon får i sig och planerar att laga all hennes mat själv. Men utan en bra blender kan det nog bli svårt… Och eftersom båda föräldrar pluggar är det mycket vårt studiebidrag ska räcka till. Vore perfekt om vi vann den smarta allt i ett maskinen! ?

  25. Jeanette

    Vilken underbar grej! Jag hade gett den till min vän som har en liten goding hemma som är något tveksam till allt som inte är bröstmjölk. Nu flyttar de ut på landet så detta skulle bli en underbar hjälp när de skall introducera mat till lillen.

  26. sandra

    Åh den där skulle va underbar till mina matvägrande men helt fantastiska lilla sjumånaders flicka. Både mor och dotter skulle bli överlyckliga!

  27. Rebecca Johansson

    Med denna mixern skulle jag få tillbaka mitt intresse för att laga egen mat till sonen. Vår stavmixer kör på sista versen och resultatet blir inte bra vilket gör att jag tappade lusten för att laga egen mat 🙁 så den här vinsten hade passat oss perfekt! Så kan sonen få hemlagad, nyttig God mat igen 🙂

  28. Gunilla.M.B

    Detta fantastiska pris – önskar jag vinna till sonen och hans flickvän ! Deras förstfödda dotter har just börjat äta lite puréer och det vore toppen med denna apparat som underlättar så mycket !!

  29. Anna Jakobsson

    Jag har en 13-årig dotter som inte äter mat genom munnen utan får all mat genom en knapp på magen. Har alltid velat ge mina barn riktigt bra, hemlagad mat, men tyvärr är det nästan omöjligt att få tillräckligt finfördelad mat i en vanlig mixer att jag fått ge upp den tanken med A. Detta verkar vara en riktigt bra ”mixer” och det hade varit fantastiskt att få testa. Idag får A mixad barnmat på burk och sondnäring. Så visst vore det fantastisk om detta skulle funka?

  30. Sandra Johansson

    Åh vad denna skulle komma till användning hemma hos oss , min 1.5åring är så kräsen när det kommer till mat men om hon får hjälpa till att ”välja ” mat frukt och grönt som jag kokar eller mixar något funkar det toppen . Tyvärr ska jag vara ärlig och säga att tiden inte alltid räcker till och med en knodd till på gång vore det så tacksamt att kunna laga nyttig mat , pureer osv på ett smidigt sätt utan att det tar upp en stor del av dagen 🙂

  31. Linda ö

    Har en liten på 10 mån och snart kommer nästa 🙂 kan man underlätta matlagningen så bör man, speciellt med två små underverk i vardagen ;)! Jag önskar så att jag vann denna så jag kan ge det kommande lilla livet samma chans till hemlagad och nyttig mat som vår första knodd! //kram

  32. Gabriella M

    Jag har en dotter på fem månader som ska om en månad börja testa riktigt mat. Hade varit perfekt o ha en sån, då jag vill göra all barnmat själv utan att behöva köpa i affären. Hoppas på vinst!
    Ha en trevlig helg o vilken fin familj du har.

  33. Caroline S

    Som studerande och arbetande mamma är all tid dyrbar och denna smarta apparat gör att jag kan spendera ännu mer tid med familjen som är prio. Väntar barn nummer två och ser fram emot att göra mat på smidigast sätt åt lillen som kan spara tid och energi till skillnad från senast 🙂

  34. Zaga

    Det är snabb och enkelt, passar till mig som inte är så kuning i köket, jag behöver inte stressa sig att jag är dålig mamma för man köper mellanmål, man kan lugnt säga allt är nyttigt. Då är fetma och andra tråkigheter borta.

  35. Ninni

    Skulle underlätta för oss då jag har en son på 7 mån och en till på väg. Går åt mycket tid att laga mat, vill hellre tillbringa tiden med mina barn❤

  36. Karro

    För 2 månader sen blev jag mamma till en väldigt efterlängtad gosse. Tyvärr har den första tiden inte blivit som vi önskat och han är under utredning för besvär med magen. Vore väldigt kul att få bra förutsättningar att kunna ge honom nyttig och välgörande mat den dag det är dags för honom att äta fastare föda.
    Tack för trevlig blogg!

  37. Sara

    När det blir dags för den lilla krabaten,
    Att gå över från välling till middagsmaten.
    Då tomaten och spenaten ska läggas på faten,
    Bör den först passerat mixerapparaten.
    Att tugga naturliga råvaror utan de onödiga preparaten,
    Känns bra för både mamma och lille kamraten.
    Både kropp och knopp bär det goda resultaten,
    Vidare i livet för den livliga akrobaten.

    Tack för en njutfullt härlig blogg mitt upp i vardagen!

  38. Jenny Olsson

    Vilken supergrej!! Det verkar verkligen betydligt smidigare än vitlökspressen!
    Jag och barnen odlar en massa här hemma nu och det skulle vara superkul att mixa ihop egen mat med bara hemmaodlat!

  39. Emelie

    Skulle vara underbart att vinna med en bebis påväg och när mixern jag använde till storebrors mat brann upp i ett försök att göra bebisvänlig falafel! Dom vart iaf uppskattade 😉 Tack för en underbar blogg! Soliga hälsningar Emelie

  40. Louise

    Åh detta vore helt underbart då man som nybliven mamma kan spendera mer tid med lIten, göra vardagen mycket enklare men ändå göra en gourmetmiddag <3
    Tack för en bra blogg!

  41. Maria

    Jag visste inte att det fanns nånting sånt här! Vilken grej! Jag önskar att jag vinner den till min lilla 5-månaderstjej! ?

  42. Louise Samuelsson

    Vill gärna vinna barnmatsmixern för det hade förenklat min vardag när jag ska börja göra riktig mat till min dotter. Älskar att laga mat så det hade varit roligt att få testa den här prylen! Får inte så mycket tid till att laga långa maträtter som 100% studerande o med en liten tjej, så den hade förenklat massor i vår vardag! ?

  43. Camilla

    Med 4 barn i olika åldrar i Hemnet skulle det underlätta med denna produkt så vi alla kan äta detsamma

  44. Tilde

    Hade gärna haft en sådan! Tyvärr sätter ekonomin gränser i alldeles för många fall just nu.. Även om barnmatsburkar verkligen inte är billigt heller!

  45. Margot

    Hej och tack för en trevlig blogg. Jag är en stolt farmor till 4 härliga små barnbarn som jag ofta får förmånen att ha hos mig. Jag försöker alltid att ge dem en bra och varierad kost men då det är mer än 25 år sedan jag själv hade barn känner jag att behöver uppdatera mig. Hoppas för mina små hjärtans skull att jag vinner denna så jag kan ge deras föräldrar den och att den ska ingå i packningen när det kommer till mig.

  46. Linda Oskarsson

    Min 10 mån dotter Mary älskar all mat jag lagar själv. det har dock tagit kål på vår mixer som gick sönder i onsdags. Igår skulle hon få köpt burkmat tyvärr älskades den inte lika mycket som mammas mat. Önskar att vi vinner en Philips Avent så jag kan fortsätta höra fantastisk mat till lilla Mary.

  47. Linda Oskarsson

    Min 10 mån dotter Mary älskar all mat jag lagar själv. det har dock tagit kål på vår mixer som gick sönder i onsdags. Igår skulle hon få köpt burkmat tyvärr älskades den inte lika mycket som mammas mat. Önskar att vi vinner en Philips Avent så jag kan fortsätta höra fantastisk mat till lilla Mary.❤️

  48. Ulrika petersson

    Jag har en liten dotter på 5 månader som precis börjat med smakportioner. Jag vill gärna ge henne nyttig, varierad och hemmalagad mat. Denna barnmatmixer har jag hört massa bra om, men skulle tyvärr aldrig unna mig en sådan för egna pengar. Hoppas på vinst här så min dotter kan få det allra bästa.

  49. -M

    Åå det vore ju en toppen bra babyshower present till min syster, som är världens bästa moster till min 8månaders flicka och nu efter lång väntan och IVF försök så är det äntligen hennes tur att bli mamma 🙂 och jag skulle vilja ge henne något hon verkligen kan ha nytta av 🙂 ?

  50. Therese N

    Oj, det låter nästan för bra det här. Att ångkoka ska ju vara jättebra, men tyvärr inget som görs hos oss(allt i en och samma gryta och koka en stund bara). Med en sån här i köket kanske man kan få ta steget vidare i barnmatsvärlden och fixa mat med ännu mer näring i åt mini?.

  51. Therese Nilsson

    Oj, det låter nästan för bra det här. Att ångkoka ska ju vara jättebra, men tyvärr inget som görs hos oss(allt i en och samma gryta och koka en stund bara). Med en sån här i köket kanske man kan få ta steget vidare i barnmatsvärlden och fixa mat med ännu mer näring i åt mini?.

  52. Johanna

    Min lilla Alicia har blivit mjölkallergiker så nu när vi ska börja med matportioner skulle denna barnmatsmixer vara perfekt för att laga egen mjölkfri barnmat!

  53. Frida

    Hade varit perfekt nu med 3 barn under 3,5 år och den minsta är 6 månader och vill inte äta annat än ersättning. Med denna maskin skulle jag kunna prova många nya varianter till min lilla solstråle som är lite kräsen i maten än så länge ! Och kanske hjälper den oss att hitta den perfekta blandningen för just våran lilla kille ! Tack för att ni inspirerar och visar att alla dagar inte är en dans på rosor. Ni ger verkligen extra energi dom tuffa dagarna med småbarn ! TACK

  54. Ida Johansson

    Som nybliven småbarnsförälder skulle denna maskin vara ett välkommet tillskott i köket!?

  55. Sandra Haglund

    Åhh, en sådan skulle jag vilja ge min lillebror som precis blivit pappa!
    Hade varit den perfekta gåvan, då han inte riktigt är med på hur viktigt det är med bra mat gjorda på riktiga råvaror. Speciellt till små barn ?

  56. Kim Svensson

    Av alla hushålls maskiner är denna produkten som gör livet enklare för både mig och sonen Loke. Mixern hjälper oss både på hälsofronten och ekonomiskt. Vad är bättre än att tillreda maten själv till den lille knodden hemma? Kram!

  57. Katarina Nyström

    Jag är föräldraledig med min dotter Saga som hunnit bli 8 månader. Tiden går fort, som alla säger. Jag skulle bli jätteglad om jag vann barnmatmixern, men den största vinnaren skulle förstås vara Saga som skulle få smaka på så mycket gott och nyttigt ? Tack för alla recept du delar med dig, det är inspirerande!

  58. Sanna Backman

    Ååå vilken chans… Du levererar toppen produkter för oss småbarnsföräldrar igen ? har redan testat flera smakportioner men tycker att sambons mixer (ja han hade en sån när vi träffades ?) lämnar större bitar i puréerna och Svante uppskattar inte riktigt det.. Dessutom så har den börjat rosta den där rackarns mixern! Svante å jag lovar att leverera en härligt bild på en fantastisk måltid för honom…. ?

  59. Caroline Wikström

    Vilken smidig sak. Väntar nu vårt 3e barn och med många mil till närmaste butik med barnmat så skulle ju denna passa perfekt för våran familj. Försöker även ge det jag och svärmor odlar själv här ute på landet så den där saken verkar lättsam. ?
    Tack för en fin blogg! Kram/Carro

  60. Elin

    En bättre present till min vän, ensamma mamman, kan jag inte komma på. Hon vill så gärna ge den lilla sötnöten gott, rent och rätt, och förutsättningarna för det vblir ju magiska med denna manick!!

  61. Lena E

    Barnmatsmixern Philips Avent verkar ju vara helt perfekt för sådana som mig som vill ha stenkoll på vad maten innehåller. Det allra bästa är ju att göra maten själv, för då vet jag EXAKT vad som finns i maten och inget annat och med barnmatsmixer istället för en vanlig mixer får jag den konsistens som jag är ute efter utan att använda fula ord.

  62. Madde N

    Fick nyligen mitt första barn och hon är helt underbar. Tyvärr har vi haft en del krångel då hon föddes med en instabil höft och har haft två olika skenor vilket inte har gjort livet så smidigt. Att vinna skulle spara tid vilket ger mer tid till att bara umgås med henne vilket skulle vara guld värt!

  63. Beatrice

    Väntar mitt fjärde barn och hade verkligen önskat mig en sådan bra maskin för att i en inte alltför lång framtid kunna laga god och näringsrik mat till den lilla. Men även fixa nyttiga och goda mellanmål till de andra godingarna!

  64. Sara

    Finns den där maskinen på riktigt?! Jag blir så peppad!! Började så storslaget att laga själv med första barnet men sen kom jag som av mig. Här hemma har min sambo tagit över matlagningen eftersom jag inte är nån stjärna i köket men med den där apparaten skulle jag nog kunna bli stjärnkock till Mille, snart 4 månader iaf 😉

  65. Minna L

    Jag tycker det är så krångligt och många moment att stå med flera gånger om dagen – men Filippas film inspirerar mig till att våga pröva! En Philips Avent och min lilla baby A får hemlagad barnmat framöver! ❤️???

  66. Minna

    Jag tycker det är så krångligt och många moment att stå med flera gånger om dagen – men Filippas film inspirerar mig till att våga pröva! En Philips Avent och lilla Aviaja får hemlagad barnmat framöver! ❤️???

  67. Stina

    Hej! Vi väntar vårt tredje barn i november och blir extremt sugen på att få testa denna till minstingen men även övriga familjen såklart! Hoppas på vinst helt enkelt! ?

  68. Sandra

    Har en liten tjej här hemma som är 4,5 månader som jag nu börjat ge smakportioner till. Precis som förra gången (detta är mitt tredje barn) tänker jag utgå från att alltid ge hemlagat då jag vill veta exakt vad som finns i maten. Detta hade varit jättekul att ha hemma!

  69. Sandra

    Åh! En livsförändrare! Min 7-månaders bara totalvägrar allt som inte är sötpotatis och jag grejar i timmar för att få olika rätter att vara goda men dom bara spottas ut… Med den där sköter sig ju allt av sig själv nästan -vilken dröm! (Med mat i magen kanske han sover bättre på natten också -vilken dröm!!)

  70. LindaA

    Håller på att introducera mat för min 6-månaders sötnos. Hittills går det inge vidare då allt annat än mammas bröst smakar blä. Skulle verkligen behöva denna stjärna vid min sida för att göra min dotter matglad.

  71. Sara

    En Philips Avent barnmtsmixer är bra att ha
    Då kan jag enkelt fixa mat åt lillan var da’
    Det kommer gå smidigt och fort
    Snabbt är det gjort
    En härlig måltid åt min favorittjej
    Tänka sig vilken grej!
    Barnmatsmixern vill jag därför gärna vinna,
    Så min älskade dotter snabbt växer upp till en superkvinna!

  72. Lina Eriksson

    Min mixer har just gått sönder så den här vore ju toppen att vinna nu när sommaren står för dörren och min mixer brukar få jobba för fullt! Hoppas ?

  73. Sara

    En Philip Avents barnmtsmixer är bra att ha,
    Då kan jag enkelt fixa mat åt lillan var da’,
    Det kommer hå smidigt och fort,
    Snabbt är det gjort,
    En härlig måltid åt min favorittjej,
    Tänka sig vilken grej!
    Barnmatsmixern vill jag därför gärna vinna,
    Så min älskade dotter snabbt växer upp till en superkvinna!

  74. Malin

    Med en 4-månaders hemma är jag snart på väg in i världen av barnmat och skulle tycka att det vore fantastiskt kul med denne kompanjon vid min sida!!! Då tror jag minsann att min nyfikenhet och iver kommer göra Teds mat godare och nyttigare!! Vilket kommer bli en kanonbra start för vår lille kille❤️

  75. Linda Johansson

    Jag skulle vilja vinna den till min syster som har en liten tjej på 1 år & 10 månder & en liten nyfödd som idag blir 3 veckor. Hade varit perfekt hemma hos dom, dom har alltid gjort barnmaten själv till den stora tjejen Astrid, så nu när lilla Elsie kommit till världen & det kommer bli fuullt ös så är jag helt säker på att denna maskin hade gett dom mer tid till bus. Och plus att det hade varit häftigt att vinna den ge den som present till syster ☺️

    Ha en jätte skön dag!
    Kram
    Linda

  76. Catarina

    Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna den! Min dotter fyller snart 6 månader och har smått börjat äta smakportioner. Hon älskar den maten jag gjort själv men pga att vi pendlar mycket mellan Umeå och Stockholm så köpte jag en barnmatsburk av enkelhet i Stockholm som hon fick smaka på igår. För det första så tyckte hon inte att det smakade bra och för det andra så fick hon utslag i ansiktet! Jag blev riktigt nervös och kände att hädanefter så kommer hon bara få hemlagad mat som jag vet exakt vad som stoppas i. Så den skulle underlätta massor för oss!