Familjen Davidsson

En härlig bara vara dag :)

Vilken trötthets dag jag har haft idag. Det var lika svart i mitt huvud som på himlen. Det var rätt segt att komma upp idag då Maja vaknade vid strax efter sex. Det är så orättvist att Nils och Maja alltid ska dela på morgon turen. Antingen vaknar Maja först och Nils sover länge eller tvärtom. Maja var nog egentligen inte jätte pigg när hon vaknade så jag försökte glatt få henne att somna om efter en flaska välling. Fast tyvärr var hon inte så trött som jag trodde, så det blev att kliva upp igen och möta dagen.

Vilken dag sen, en riktigt blöt dag. Det var lite synd för vi hade tänkt att åka till stallet där de hade lite tipspromenad, ponnyridning mm. Det är det varje år och brukar vara uppskattat utav barnen. Fast idag lockade det inte alls. Regnigt och lite små kyligt väder kändes inte så roligt att dra ut alla barnen i. Så istället fick det bli en härlig bara vara dag hemma 😉 Jag vet inte om det var vädret som gjorde sitt eller om det bara var så att alla sena kvällar gjorde sig påmind för ack så trött jag var. Intog soffan då både Maja och Nils tursamt nog sov samtidigt för en gångs skull. Det var så skönt! Jag fick avbryta tuppluren en gång för att åka och hämta Emma som hade varit i stallet hela förmiddagen. Så fort vi kom hem igen så kröp jag ner under filten i soffan likt en gammal katt. Här gällde det att passa på när det inte fanns en massa måsten. Det blev dags att göra middagen och det kändes motvilligt att lämna min plats. Tur i oturen så gick strömmen! Det är ju aldrig särskilt roligt när det blir strömavbrott. Särskilt när man inte vet för hur lång tid. Fast idag var det bara skönt för nu kunde jag ju inte laga någon middag och inget annat göra heller. Så där kunde jag nu ligga kvar med gott samvete 🙂 Ibland är det skönt att bara skita i allting och bara se till det som känns bäst för stunden och det gjorde jag nu.
Efter nästan två timmar kom strömmen tillbaka och jag kunde med ny härliga krafter göra middagen till familjen 🙂

Då middagen var uppäten for jag, Emma och Lina till stallet för den vanliga fredags turen. Det såg lite mörkt ut på himlen men vi tog en chansning och red ut i skogen. Det gjorde vi rätt i för det klarnade upp och vi hade en underbar skogstur. Tjejerna till häst och jag på mina gamla apostlahästar som fick bära runt på dö köttet 😉 Det var ett perfekt avslut på denna långfredagen 🙂

20140418_184330Hej

I morgon är det påskafton. För första gången på jag kan inte minnas när så firar vi den själva. Alltså bara våran familj. Annars har vi alltid varit tillsammans med mina föräldrar. I år blev det inte så då det var en del saker som var tvunget att fixas med i husvagnen. Jag hade tankarna på att åka med till vagnen men det är inte heller så smidigt nu när det fortfarande är lite kallt ute. För annars brukar nämligen några utav barnen att sova i förtältet för att vi ska få lite bättre plats men det är ju inte så skönt nu. Sen har det varit så mycket allmänt så det är faktiskt skönt att bara få landa lite med. Så vi får väl ta en tur lite längre fram istället. Det är ju så otroligt mycket lovdagar nu under vårterminen.
Vi är ändå inga stor firare av påsken. Det blir ett ganska enkelt påsk bord och det duger alldeles utmärkt för oss 😉

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.