Familjen Annorlunda

Finporslin:)

I samarbete med Finporslin,se

 

När jag var yngre så skulle man samla på porslin, glas och silverbestick. Jag vet inte om alla mina vänner gjorde det, men jag tror att det i alla fall var många. Jag kom aldrig längre än till silverbestick men där har jag faktiskt alla delar, eller de man använder – kniv, gaffel, sked, kaffesked och nån såsslev kanske.

Jag gillade det inte, det var aptrist att få den där skeden varje gång man fyllde år. Bah. Men, idag är jag ju hyfsat glad över det:)

Något jag däremot inte fick i present, var en servis. Det hade varit bra, för jag flyttade hemifrån som 18 åring och fick åka via Ikea och köpa tallrikar.

Jag har fått en kaffeservis i arv, men annars har jag för närvarande ett gäng udda tallrikar, eftersom det åkt ett antal i golvet sista åren. Men nu börjar äntligen barnen kunna sköta sig:)

Därför tänkte jag att det här erbjudandet kanske skulle passa även er:)

Finporslin.se är en webbutik med exklusiva serviser. Det finns ett antal att välja på, bland annat från Lars Wallin och Maria Montazami.

Men den här serien som jag fastnat för heter Diamond

finporslin.seTill och med tacosen ser lyxig ut:) Det är äkta guld i kanten och mönstret är inspirerat av just formen på en diamant. Fancy, och så fint.

finporslinJag återkommer alltid till vita tallrikar. Under åren har jag haft lite olika färger, grått, grönt och nu blått, men jag har alltid vitt som favorit. Det är så stilrent, och framför allt går det att kombinera med det mesta annat i färgväg. Nu tänker ni att jag ju aldrig dukar snyggt?

Men jo jag gör ju faktiskt det, det är väldigt kul att duka fint med fint porslin och vackra glas ( och silverbesticken) men de gånger jag gör det är det alltid tidsnöd och kameran hinns inte med:)

Den här servisen ( liksom alla de andra på sidan) finns ju i alla miljoners delar som ingår i alla serviser, men det fina i kråksången är att Finporslin.se inte har någon bindningstid. Det är 12 kuvert, men vill man bara ha sex, eller åtta, eller fyra för den delen så köper man bara det.

 

Nu kan ni få  4 delar (två st mattallrikar och två st förrättstallrikar) från den exklusiva servisen Diamond för endast 49 kr (värde 1236kr).

Ni binder INTE upp er till något:) Och det är givetvis fraktfritt.

 

HÄR kommer ni direkt till erbjudandet :)

finporslin.se

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica

      Vi hade tallrik med guldkant när jag var liten. Fungerade tyvärr inte i micro. Då slog det gnistor de gånger man glömde ???

      1. familjenannorlunda

        Nä det gör det såklart inte, men detta är finporslinet:)
        De ska inte åka micro:)

  1. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Jättefin :). Jag fick en servis när jag blev färdig med mina studier. Tanken från början var att den skulle bli min när jag fyllde 30 två år senare, men eftersom jag fick min utbildning tidigare än så fick jag servisen tidigare. Jag älskar den! Så himla fint att plocka fram. Men jag är en samlare på sånt där också, samlar på Gynnings glas och även på Mon amie.

Comments are closed.