Familjen Annorlunda

Nextory:)

I samarbete med Nextory

 

Jag har ju under en längre tid nu, tror att det är cirka ett år, varit helt fast hos Nextory ♥

Och med ”fast” menar jag att jag aldrig kommer att släppa det:) Jag har ju tack vare dem börjat läsa igen. På ett lite annorlunda sätt än förr.

Då –  låg jag med en bok i näven i sängen, eller satt i soffan.

Nu – jag är överallt, och lyssnar samtidigt. Jag viker tvätt, lagar mat eller går ut med Doris.

NextoryJag har ofta sällskap av Jamie på hundpromenaderna, men när han inte vill haka på så vill jag ändå ha sällskap, och då drar jag igång min bok.

Just det här att ha boken i mobilen, det är det som gör att jag faktiskt ”läser” (lyssnar) för den är ju alltid med., och även om det bara hinns med tio minuters läsning så tar jag den tiden.

Ska jag sätta mig med en bok så känns tio minuter fjuttigt, bara att leta reda på boken och fluffa upp soffkuddarna tar ju den tiden liksom;)

Länge trodde jag att ljudböcker inte var för mig, men jag har fått äta upp det, för det är det visst:)

Nu har det ju som sagt moderniserats lite sen de fanns på kassett och cd, för det var mest meckigt.

 

Nextory har tusentals titlar, både nya och gamla vilket gör att det är ett enormt utbud att välja mellan, och det finns både som e-böcker och  ljudböcker. När man väl bestämt sig för vilken bok man vill ha, och vilket format man vill läsa den i så laddar man hem den. Sen är det så fiffigt att man inte behöver vara online för att läsa utan du kan läsa den i offlineläge, vilket innebär att det inte drar en massa surf.

Dessutom har man ingen bindningstid.

Toppen!

Jag har ju väldigt svårt att bestämma mig för VAD jag ska läsa, och går jättemycket på bland annat era rekommendationer:) Stort tack för det, fortsätt gärna!

nextory

Jag har precis laddat ner den här:

nextory

Jag har stora förhoppningar på den, eftersom den jag läst av henne tidigare -. De vackraste” var helt grym!

Den här fanns bara som e-bok och jag kan alltså inte lyssna på den, men eftersom man kan ha flera böcker i gång samtidigt så har jag såklart det, minst en på paddan och en på mobilen:)

Ibland föredrar jag att läsa på vanligt vis och då passar plattan perfekt. Det är mysigt att krypa ihop i soffan med en kopp kaffe och läsa, men eftersom jag ofta inte har den tiden så passar ljudböckerna superbra. det är så jäkla bra att man kan välja.

nextory

 

I samarbete med Nextory har jag nu ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad.
Ingen bindningstid.
Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden CAROLA står med som kampanjkod.
(Följer ni länken så kommer koden vara ifylld automatiskt.)
Det kan vara så att det står två veckor först, men det kommer ändra sig:)
Sen kan ni lyssna och läsa hur mycket ni vill:)
Och hittar ni något ni gillar extra mycket så hojta!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Tror böckerna om Silverbjälke skulle vara något för dig. Finns massa böcker om honom , du får googla vad författarna heter?

  2. Malin

    Jag tycker att det är jättebra att du gör så vettiga samarbeten som man faktiskt kan ha nytta av. ? Sen är det så bra med din blogg för på den kan man liksom scrolla, typ om det är något inlägg man inte vill läsa, så ba rullar man förbi det… Jättefiffigt! ?

    Carola: Jag vet, visst är det fiffigt:)? Jag fick jobba ett tag för att få igenom det hos portalen;) men nu verkar det oftast funka <3

  3. Marie

    Du har väl sällskap alltid när du går ut med Doris? Hon är ju med. Njut av tiden med din hund på promenaden istället, det är avkoppling.

    1. familjenannorlunda

      Fast hon är ju noll intresserad av mig ;) Hon har fullt upp med att snosa och lukta överallt, så då kan ju jag få förströelse från annat håll. Sen är det ju inte alltid jag lyssnar på bok, men för MIG är det avkoppling på hög nivå att promenera och lyssna samtidigt. Hur andra gör och tycker är säkert olika, och det är ju finemang att man kan få göra som man vill:)

  4. Tellervo

    Håller med, gillar dina texter skarpt men inte upprepad reklam… Älskar att sitta med en vanlig gammaldags bok och under hundpromenader lyssnar jag på skogens sus…

  5. Anonym

    Jag börjar bli så trött på dom här reklaminläggen och varför gång på gång tror du verkligen nån som läst det finstilta kommer o använda Nextory?
    249 kr per månad för att lyssna o läsa på dom nyaste böckerna och appen är skitdålig

    Tycker du på allvar ska ta och testa Storytel istället som va först där priset är 169 kr per månad och då ingår alla deras böcker och dom har både ljud och eböcker

    1. familjenannorlunda

      Vad tråkigt. Provat att scrolla förbi bara? Det ska funka ;)
      JAG betalar 199kr varje månad och har så gjort hela tiden, alltså ett drygt år:)
      Finns ju flera aktörer inom samma gebit även inom böcker och man väljer ju det man trivs bäst med. Jag gillar Nextory, och ni får ett bra erbjudande så take it or leave it, det är väl inte så tröttsamt ?
      ??

Comments are closed.