Familjen Annorlunda

Mitt i natten:)

Inget ovanligt alltså, men här sitter jag och ska snart hoppa i säng.

Idag blev det lite ändring i mina planer och i stället för en Ikea dejt med Ida så blev det träning. Ida fick förhinder, men vi ses nästa vecka:)

Att få köra ett pass cirkelfys med Anders är inte fy skam, det var allt för länge sen! Jag har varit förkyld ju, och det vägrar släppa taget riktigt så jag hoppas att det är därför jag kände mig så flåsig, och inte för att kondisen är nere på noll;) Det är den inte, men ni vet hur det är när det känns så.

Jag insåg dock att det måste bli mer träning per vecka, det är dels för kul för att låta bli, men även för att et behövs för att jag ska må riktigt bra. Jamie var med, han gillar att haka på Han kommer och kikar in i salen ibland, eller så grejar han på i lekrummet.

Passet var mellan 12-13 och kl 14 hade jag klipptid. Inte riktigt superoptimalt, men jag hade inte tänkt träna ju, det bara blev. Alltså blev det bråttom hem, jag vill duscha hemma och det ska mycket till innan jag gör det där. Varför? Tja, dels för att jag ogillar att vara bland nakna människor och dels för att jag ogillar att vara naken bland människor. Och sen är det alltid kallt i duschen på offentliga ställen, kanske inte medan man duschar men så fort man klivit ut ur vattnet så fryser man. Brrr. Men mest är det för nakenheten;)

Hem, duscha, på med kläder och dra en borsta genom håret och i väg. Klev in på salongen exakt 14.00.

Jag klippte mig där i våras, (mars…. ) och det där med var sjätte vecka är ju inte riktigt min grej, inte ens var sjätte månad, men i alla fall två gånger på ett år! Va;)?

Är inte det bra så säg:)

Hon kapade lite på längden, klippte in luggen mer och klippte upp det lite.
nyklipptOch så blev det lockar. De höll hela dagen. ända tills jag var ute med Doris nu i det fuktiga kvällsvädret.

Då rakar det på sig direkt. Mitt hår gillar inte att vara lockigt helt enkelt.

nyklippt

Kanske ska klippa upp det ännu lite mer? Men det lär väl bli om ett halvår igen;)

 

Från frisören åkte jag till Citygross och handlade lite till middagen, och så hem. Insåg att jag inte ätit och att det kanske var därför jag var så hungrig;).. så drack kaffe och åt lite frukt och nötter. Klockan var ju nästan middagsdag så det kändes dumt att glufsa i sig.

Sen dök Janelle upp och strax därefter syrran. Vi lagade mat, men jag fick gå ifrån för att snacka i telefon en stund, ibland är det tufft att vara förälder. Dock gällde det inte något av mina barn. Nu klagar jag inte eftersom jag då fick sätta mig vid dukat bord;)

Som vanligt är det hur mysigt och trevligt som helst på våra tacomiddagar, och jag är så tacksam och glad över att det är något som alla uppskattar och försöker prioritera:)

 

Syrran och jag gick på den sedvanliga långpromenaden med Doris efter maten, medan ungarna åt chips och kollade på film. Sen var det hopp i säng för dem för vi ska iväg i morgon.

Invigning på ett lekland i Rotebro, Lek&Bus Adventure Zone, det ska bli kul. Jag har redan träningsvärk och det utlovades Ninja warriorsbanor som man kunde tävla i….. ohhhhh det kommer bli kämpigt:)

Ska se hur många jag får med mig, tonåringarna är ju rätt trötta men däremot Janelle och Simon hakar på, det är bra så man kan få lite hjälp. Inte med att hålla koll på kidsen utan på att leka med dem. Diet är ju gruvligt jobbigt på lekland:)

Sen hem och käka och så ladda om inför kvällens bravader…..;)

 

Nu ska jag som sagt gå och sova, men fastnade framför nån film, som vanligt.

Natti natti ,och ha en fin lördag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunsan

    Hej!
    Tycker du har den bästa bloggen av de som har medverkat i familjen annorlunda
    Du uppdaterar och skriver intressanta saker!

    1. familjenannorlunda

      Tack ❤️jag älskar att få vara bäst ??
      Och att du tycker det är intressanta saker känns bra, ibland undrar jag om jag bara svamlar ?
      Tack ?

Comments are closed.