Familjen Annorlunda

Fortfarande stjärnstatus;)

Jajamen, jag ligger fortfarande på plus  här hemma, det gäller att ha rätt ”vänner”:)

I ärlighetens namn har jag och Samir varit på fest ihop.  Det  var väldigt trevligt. Bra drag och klackarna i taket, sprängd bar och allt sånt där. En kväll att minnas:) Eller tja..kanske var vi inte där IHOP, men vi var i alla fall på SAMMA fest, man behöver ju inte vara helt ordagrann kanske? Kan vara så att även Viktor var där, så jag räknar oss därmed som best buddies:)

Nädå, jag bara skojar. Men det är extremt roligt att skämta lite med kidsen, se hur de blir grymt impade samtidigt som de inte är helt säkra på att jag inte driver med dem.

Vi fortsätter Bada nakna här hemma, igår blandade vi med lite Hasse Kvinnaböske Andersson :/

 

Igår hade jag fullt upp, dels den där faktaartikeln som skulle fixas. Jag hade totalt hjärnsläpp helt uppenbart, den skulle vara max 2000 ord, och jag synade den, räknade tecken ( ja inte för hand såklart, utan i Word) och skickade  den, supernöjd över att ha 2200 ord. De 200 extra räknade jag iskallt med att skala bort när de andra gett sin feedback. Så påpekar de att den kanske är lite väl lång med över tusen tecken för mycket..jag fattade ingenting? Men inser att jag som vanligt kört på tretusen ord som max. Det är vår vanliga gräns.

Tjena, i stället för att skala bort 200 ord så var det plötsligt 1200… Tog sin lilla tid, och jag blev klar precis NU.

Sen hade jag en dejt med Jenny. Äntligen. Det går alldeles för lång tid mellan vi får ihop det, men nu hade vi planerat en fika med semla:) Det var ju ändå fettisdagen.

Hon kom hit, och vi promenerade i ösregn till Trillers bageri som ligger en bit härifrån, som har de godaste semlorna. Och de största. De har på allvar som sitt signum att göra STORA bakverk, det grundar sig i att en gång i tiden när Lotta startade det hela var hon kass på att baka bullar. Hon lyckades alltid få dem gigantiska, men sålde dem ändå, och det blev ju succé. Nu har de en gigantvariant av flera av sina bakverk. Stora semlan kunde man lätt dela på fyra:)

Nu körde vi en vanlig i var, och travade hemåt i lite mindre ösregn, fixade kaffe och satt sen länge och fikade.

semla

Dagens lunch:)

Jag älskar semlor. Alla varianter, utom att äta den med varm mjölk det går fetbort. Jag doppar å andra sidan inte bröd i kaffet heller, tycker det är högst osmakligt med uppblött bröd. Tror att jag skulle kunna leva på semlor, och wienerbröd. Synd att de inte platsar jättebra i nån diet;)

I och med vår promenad så ansåg vi oss ha gjort plats för kalorierna, men jäklar så mätt jag blev. Hade inte behövt äta mer mat den dagen.

Hon åkte för att hämta kids vid 14 och jag röjde, hängde tvätt, dammsög ( tror halva Doris låg på golvet i form av hår..) och stökade runt. Jag hade tre olika killar i källaren idag, först en som spacklade…eller det heter kanske nåt annat? Han gjorde golven och väggarna klara för att målas iaf. Han var visst lite speciellt enligt Doris för det är den enda hon nästan har tolererat. Övriga skäller hon ut efter noter varenda gång de visar sig.

Lite senare så kom två nya, tror de kanske är snickare? och rev ur bastun. Den ska ju inte vara bastu längre, och eftersom det känns extremt fånigt att ha kvar en tjock isolering som tar bort säkert en halvmeter i plats, så revs den väck. De slipper å andra sidan slå upp ny bastupanel, och spar väl nån krona på det hoppas jag. Jag blir nöjd med vanliga vita skivor på väggarna. Det ska ju vara en klädkammare.

Det kommer bli så bra där nere när det är klart, nu går det framåt för varje gång de är här och grejar:)

Det enda som är lite mindre kul när de är här och jobbar är ju att jag inte kan lämna Doris. Annars går det alldeles utmärkt att lämna henne nån eller några timmar ensam, men när de är här så skäller hon konstant. Jag har skrivit det förr, men det känns bara taskigt mot både dem och henne.

 

Jag vill passa på att tacka åxå:)

trissTusen tack:) Underbara människor:)

Jag önskar att jag kunde samla ihop er allihopa och tacka för allt ni ger mig, både sådana här överraskningar i brevlådan och allt er stöd och pepp. ♥ Men får nöja mig med ett TACK!!

Ni vet att jag uppskattar er, det hoppas jag verkligen:)

Eller en bättre mening, lite mer korrekt kanske skulle vara : Jag uppskattar er, det hoppas jag verkligen att ni vet:)

 

Nu ska jag ta min värkande kropp och släpa mig till diskbänken för att göra lite kaffe. Tre tuffa träningspass på raken känns härligt i ungefär hela kroppen. Cirkelfys, powerhour, cirkelfys. Peter, David, Olle. Tre favoriter:) Jag fick ett mail från nån lista jag visst är med på, där de visade de bästa knäböjarna för just MIG, och idag så känner jag att de bästa för mig är de som inte blir av..;) Det är väldigt långt ner till marken, lår och rumpmusklerna är väldigt korta, och även armarna stramar så jag inte direkt ser fram emot att lyfta upp dem för att ta ner saker ur överskåpen. Jag älskar att ha träningsvärk är det väl bäst att tillägga:)

Idag är det dock vilodag, helt beroende på att det inte fanns några kul pass vi ville gå på… *mutter* men man behöver sådana med.

Vi borde höras senare ikväll:)

Bye bye!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Jag tänker aldrig sluta läsa din blogg. Det känns som att prata med dig eller läsa din dagbok. Du skriver ju precis som man tänker, inte så där konstlat och perfekt om hur glatt allt är fast det inte är det, som en del gör.
    Kommer jag till Uppsala nån gång ska jag leta upp dig och ge dig en bamsekram för att du är du och så himla bra.

  2. Lisa

    Nej jag tycker inte dina inlägg är för långa, hellre långa inlägg än bara några rader.. :-)
    Men alla tycker ju olika och tur är väl det ;-) :-D
    Kram <3

  3. Monica

    Jag älskar också dina långa inlägg. Hoppas du fortsätter med dem. Jag brukar inte märka att de är långa förrän jag tittar på stycket. När jag läser är jag helt uppslukad av vad du skriver och bara njuter av dina inlägg.

  4. Ulrika

    Du måste inte svara på min fråga men jag kan inte låta bli att undra ibland om du märkte någon skillnad på läsarmängden av din blogg när nyheten slog ner att du blivit lämnad. Lotta Gray skrev det en gång på hennes blogg att när hon blev ”frisk” från sin cancer sjönk siffrorna på hennes blogg till att sen gå upp igen varje gång hon skriver om ny undersökning eller nya symtom. Är det inte hemskt att vi tycker så mycket mer om att läsa om bedrövelse och elände är glädje och flyt. Eller har jag fel, jag hoppas verkligen det.

    1. Katie

      Så var det för mig. Jag var svårt sjuk i anorexia i många år, jag hade höga läsarsiffror under hela tiden men efter att jag blev frisk försvann många av mina läsare.

  5. Marianne

    Det är du och MyBabydolls och Ann Helena Rudberg, som jag läser först av allt.
    Fortsätt så här du , vi är många som uppskattar ALLA dina inlägg.

  6. Sess

    Jag gillar också dina långa inlägg.
    När du skrivit din första bok så står jag bland de främsta i kön :)

  7. Cecilia

    Vill bara säga att jag ÄLSKAR dina långa inlägg ! Din blogg ligger på min topp tre lista av de 15-20 jag följer.

  8. Monica

    På tal om att skriva för långt så är dina blogginlägg också onödigt långa. Jag brukar ofta skumma mig igenom många stycken, men det är din blogg och upp till mig om jag vill läsa den, ville bara säga det!!!

    1. familjenannorlunda

      Exakt. Du slog huvudet på spiken :)
      Jag vet att många uppskattar det, och andra inte, men sån är jag:)
      Take it or leave it:)

Comments are closed.