Familjen Annorlunda

Melodifestivaldags

Jag säger att jag inte gillar melodifestivalen. Jag säger att jag ledsnar på alla dessa jäkla delfinaler. Jag gnäller över att TV.n ockuperas av kids som absolut vill se, men sen somnar i soffan och hindrar mig från att se nåt annat. Ja, om det hade funnits nåt annat att se då förstås;)

Men lik förbannat så hamnar jag där, med en kopp kaffe och hyssjar på ungarna när de hoppar runt i sofforna:) Jag gillar Petra Mede och Gina med efternamnet jag inte kan stava på rak arm;)

melloI år var ju inte mellangrejorna så pinsamt dåliga som de är ibland heller. Men jag vidhöll fortfarande att det bara var skräp, och att det inte fanns ett dugg intressant med mello. Så började artisterna, först var Samir och Viktor, och jag gillar dem på nåt märkligt vis:) Kaxiga, dryga men roliga. Jag har extremt svårt för Paradise Hotel där Samir var med, men han vann poäng när han var med på det där andra programmet jag inte kommer ihåg vad det hette…..med Martin Melin, Galna Gunilla, mfl.

Och plötsligt så fanns det ju en anledning att se eländet…;)

samir och viktor

Oj då;)

Låten kommer säkert bli en plåga, det brukar ju deras bli, men just igår tyckte jag det mesta var kass.

Tyckte inte att någon låt var nåt att ha, förutom möjligen den ^då, och kanske den med Mattias och Albin. Men så kom ju Robin Bengtsson. Ojsan, min lilla favorit från Idol för flera år sen har ju vuxit till sig:)

Då:

robin bengtsson

Nu:)

robin bengtsson

Robin Bengtsson

 

Jag var så förtjust i hans röst, och ja, ögonen är fantastiska. Mina barn trodde på allvar att jag ville gifta mig med honom, men det var inte riktigt så;) Han slog mer an modershjärtat, när han kikade under luggen och såg nervös ut. Hans version av de låtar han körde i Idol är sådana som sitter kvar. Fields of gold tex, eller Dude looks like a lady:) eller….åhhh Sitting on the dock of a bay ♥

Även i går kväll höll jag andan och tummarna, för jäklar sån pipa han har:)

Ungarna kommer inte ihåg honom, (kanske Janelle?) men de föll som furor. Trixies kommentar var att han måste gå direkt till final för han liksom både sjöng bra och var snygg:)

Jag har lärt mina barn att uppskatta skönhet:D

Jublet slog i taket när han gick till final, ihop med Ace Wilder som väl var ok, men inte mer än så. Och så Samir och Viktor till andra chansen ihop med Albin och Mattias. Inga direkta överraskningar. Startfältet var rätt uselt. Som det brukar vara första omgången på nåt vis. Inte ens Anna Books diskade låt var speciellt bra, jag hade förväntat mig en superlåt.

Jag är förvånad hur de kan välja sådana skräplåtar faktiskt. Jag vet att en viss Andre Zuniga skickat in bidrag något år, och jag vet att det var suveräna eftersom jag liksom hörde dem under skapandets gång:)  men de kom såklart inte med. Det året, jag kommer inte ihåg när det var, så var merparten av låtarna rent usla, och när jag då, kanske inte helt opartisk, men ändå:) visste vad som kommit in….Jaja.

Jag gillade Robins låt iaf, och nu vill jag se att han blir monsterhet så jag får höra massor av honom, för jag är en sucker för hans röst. Och nej, jag vill inte gifta mig med honom nu heller. Även om han nu vuxit om mig som bara är 23;) …hm… ;)

Nåväl, sen hängde jag kvar i soffan och glodde på kass tv, jag hade tänkt skriva klart min artikel, men orkade inte. Den är nästan klar, så jag kände att jag behövde  pausa från den, se på den med nya ögon, och det ska jag göra NU.

Sen träna:) Hej Peter… hej träningsvärk!

Ha en fin söndag eftermiddag och kväll:)

Bye bye:)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Säger bara en sak: Våga vägra Mello! ;)
    Har dock en sambo som ser det… Men jag fick massa bra saker gjorda under tiden; ut med sopor och sopsortering, skotta snö och promenad, så jag är nöjd ändå :))

Comments are closed.