Familjen Annorlunda

Tävla lite? Avengers Age of Ultron :)

Disney skickade tre filmer till mig, som jag tänkte ge till tre av er, kan det vara något?

Jag är ju rätt så förtjust i Thor…så jag måste såklart se den här jag med på nåt vis:) Nån av er kanske vill ha filmmys i höstmörkret här hemma med mig? Jag kan poppa popcorn;) du står för filmen;)

Nädå, inga dolda agendor jag lovar, ni får se filmen utan mitt eminenta sällskap. ( och poppa era egna popcorn då;) ) avengers                                                     ©2015 Marvel 

Jag tycker vi håller det hela enkelt, det är roligast så. Jag vill alltså bara ha era kommentarer här under, skriv varför ni vill ha Avenger – age of Ultron hemma i ert dvd-bibliotek:)

Senast ska vi säga onsdag 30/9 ( Patricias födelsedag fö) så kanske jag hinner skicka filmerna så ni har dem på fredag:)

Lycka till nu!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marlene

    ÅH! Har en underbar sambo och trebarnspappa här hemma som så gärna ville se denna på bio. Men han kom aldrig iväg då det var det ena och det andra med jobb, barnens aktiviteter osv. Vore inte helt fel att få överraska honom lagom till en jobbfri helg! :D hoppas!

  2. Emelie Sundin

    Hej! Jag vill gärna vinna filmen så jag och min sambo kanske kan få till en film kväll när barnen somnat…:)

  3. Catharina

    Skulle glädja min nioåriga son som skadat knäet och ska ta det lugnt fem veckor. Inte lätt för en fotbollstokig kille med spring i benen.

  4. Lilian

    Å den vill jag vinna till mina barn särskilt grabbarna som äääälskar action boom pang krasch . Håller tummarna och tårna att jag vinner denna å får ge barna en mysig filmkväll i helgen bulla upp oss i soffan med filtar och med massa popcorn :-) kramar Lilian

  5. FiaMedFem

    Åh, jag har tre grabbar (och en sambo) som skulle älska mig lite extra om den filmen trillade in i brevlådan! Smågrabbarna har t.om tapeter med Marvel-hjältar på ;)

  6. Lovisa

    Jag ligger hemma och spyr och mannen har lunginflammation. Tycker verkligen vi förtjänar en fredagsfilm! Tycker intr du också det?

  7. Catrine

    Jag skulle vilja vinna den här åt en tjej och föräldrarna ,som för en och en halv vecka sedan miste sin storebror/son i en bilolycka. Jag vet att familjen gillar att ha alla byns ungdomar hos sig nu i denna svåra tid och jag tänkte att då kunde det vara bra att ha en film att se på tillsammans,kravlöst eller att kanske familjen själva kan få en stund att bara vara.

  8. Anna Fahlen

    Åh den skulle min son Gustav 8-år blir såååå glad över att få lagom till fredagsmyset! Vi missade nämligen den då den gick på bio….
    Håller tummarna!!!!

  9. Sara

    Hade en mer än fullspäckad helg då vi har fyra aktiva barn samt en som inte börjat sporta än. Det var hockeycup från fredag till söndag, poolspel i fotboll på lördagen, cup i innebandy på söndagen samt konståkningsträning också på söndagen. Nu har tröttheten kommit ikapp så det vore skönt att vinna filmen och kunna frukostmysa tillsammans på hemmaplan alla sju kommande helg. Kvalitetstid på annat sätt.

  10. linda H

    Vill ge denna film till min son som snart blir 13 år han är den snällaste människa jag någonsin möt alltid så omtänksam och mån om sin lillebror och att alla runt honom ska ha det bra.Han älskar tvkvällar och denna film skulle göra honom glad.

  11. Carina

    Min äldsta dotter tycker verkligen om dessa filmer och det skulle vara roligt att kunna överraska henne med en filmkväll tillsammans och ta igen lite förlorad mamma och dotter tid.

  12. Thea

    Jag vill överraska familjen (främst sonen o maken) med denna till helgen. Då vi enbart tittar på filmer på helgerna,då vi inte har tv, och jag jobbar varannan helg gäller det ar passa på. Håller en tumme o en tå att jag vinner!

  13. Sofie Franzén

    Min man tycker nog jag är lite tråkig då jag inte har någon koll på nya filmer och oftast inte orkar vara uppe för att se någon. Skulle vara kul att överraska honom med en filmkväll.

  14. Irene

    Nu till hösten passar det ju bra med film och den här filmen verkar ju helt klart lovande! Skulle gärna vinna den så att dottern och jag kan ha en filmkväll ihop.

  15. Jossan

    Min kille älskar Thor-filmerna och fyller dessutom år om ett par veckor. Har haft så svårt att komma på vad jag ska ge honom i present och denna film skulle bli helt perfekt för honom!

  16. Therese

    Denna skulle vara perfekt att vinna till min man som gillar Avengers. Dessutom har han precis blivit sjukskriven pga. en wiplash – skada. Skulle vara superroligt att få överraska honom med denna film!

  17. Nathalie

    Åh jag är en super hero junkie som ser alla som kommer ut, favoriterna här är Thor och Iron man, har inte hunnit med denna och vore så kul att vinna den!

  18. sofie

    Skulle jättegärna vilja ”vinan” filmen och skulle med glädje ta med den och köra en filmkväll/em med dig och familjen… dock vill nog mina egna prinsar och prinsessa följa med och leka;)

  19. Annika

    Skulle jättegärna vinna den, har haft en rätt kämpig början på den här skolterminen med yngste sonen så lite filmmys hade piggat upp :)

  20. Jeanette

    Vi har tre barn, varav två tonårstjejer som antingen är i stallet eller på sina rum. Skulle vara så roligt om vi hela familjen kunde sitta ihop och titta på denna filmen. Göra något ihop som inte skulle kosta något (om vi nu vinner). Jag vet att de alla tre älskar Avengers! Dessutom fyller sonen år den 1 Oktober och han älskar både Avengers och när hela familjen är samlad!

  21. Joanna ström

    Lite tid med sonen vore mysigt. Han är i en ganska jobbig fas just nu så lite tid till att göra något bara han och jag vore super trevligt ☺

  22. Anna Johansson

    Har vart kul att få ge denna filmen till min man då han gillar sådana här filmer och inte sett denna. :-)

  23. Malena Melin

    Denna hade varit ett perfekt sätt att locka tonåringarna ur sina rum för att umgås lite med mamma.

  24. Titti

    Hej!
    Jag läser din blogg nästan varje dag men jag brukar inte kommentera… Men nu fyller min äldsta 18 på lördag (och jag fyller 46 samma dag) och hon gillar Avengers mycket!
    Hoppas på tur!
    Kram, kram

  25. Camilöa

    Systersonen vill att moster ska flytta till större lägenhet, så han kan få ett eget rum hos mig. Det blir svårt med bostadsbristen, så jag får försöka med en ny film i stället

  26. Åsa Rosencrantz

    Hej!
    Jag skulle gärna vinna för det vore en helt perfekt födelsedag till min sambo som fyller år på måndag – hela 44, och det vore ju fint med filmmys då :-)

  27. Carina med tjejerna

    Åh, jag vill jättegärna ha Avenger – age of Ultron eftersom då kan vi tillsammans med alla våra fyra barn se en film ihop och ha ett riktigt fredagsmys :) Det vore så himla mysigt, då de äldsta barnen oftast håller på med sitt och det skulle vara roligt med lite familjetid

  28. Helen

    Jag vill vinna en film, så kan jag locka med den till fredagsmyset och kanske slippa en av alla dessa fotbollsmatcher som går i tid och otid, som sönerna bara måste se.
    Håller mina tummar!

  29. Agnes

    Hej! Jag vill vinna Avengers – age of Ultron för att jag är ett stort fan av Marvel samt att jag älskar att titta på film i höstmörkret tillsammans med min hund Gloria och vänner. Kram!

  30. Tess W

    Eftersom min son fyller 13 år den 30/9 så vore ju en extra present välkommen! Hoppas på tur. Stora kramar Tess W

  31. Ewi

    En av få action rullar som både jag och min man gillar (och jag nästan har bättre koll på än honom, då alla delarna hör ihop eller bygger lite vidare på varandra). :)

  32. Kristiina

    Hej!

    Höst är filmmys
    hemma i vårt hus!
    Överraska med en bra rulle och något gott,
    det är vår favorit och flott.
    Avengers får gärna hamna i vår samling nu, passar perfekt stora som små i familjen ju.

    Ha en fin dag!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina.

  33. Annekickan

    Åh! Filmmys med lite gott vin och småplock tillsammans med min älskling i husvagnen. Visst är det mysigt?!!

  34. Mittlivochmer

    Hösten har börjat riktigt motigt och energinivån är under noll, en stund i soffan för att ladda batterierna skulle verkligen behövas. Sen skulle det inte skada att få se början på filmen heller eftersom vi gick till fel salong när vi skulle se den på bio… Ooops! (mitt fel dessutom) :)

  35. Therese

    Jag skulle gärna vilja vinna filmen till min son som snart fyller år. Då skulle vi kunna se den tillsammans och ha en mysstund bara han, jag och hans pappa. Håller verkligen tummarna för att det äntligen ska bli min tur att vinna.

  36. Frida

    Hej! Det skulle vara så kul att överraska barnen med den ultimata myskvällen i helgen!! Ny film och snacks, det finns nog inget bättre enligt våra kids :-)!!

  37. Lisbeth

    Jag skulle göra en jättebalja med fruktsallad, vaniljvisp och vispgrädde, sedan skulle sambon och jag bjuda hit dottern, sonen och hans tjej på Marvelsmaraton som skulle krönas av Avengers – age of Ultrons som vi (jag!!) väntat på :D

  38. Sylvia

    Vinner jag, så ska jag ge den som present till min väns 11 årige son som kämpar sitt livs svåraste kamp mot leukemi. Han är väldigt infektionskänslig, så bio kan de inte gå på – och då vore det ju toppen att kunna få njuta av lite filmmys hemma istället. Håller tummar å tår

  39. Bibbi Lundberg

    Vill så gärna vara med och försöka vinna Marvel till min prins Leo, mitt älskade barnbarn på sex år❤️❤️

  40. Lotta

    Vore perfekt som present till min son som är 12 år. Han pluggar så mycket just nu och behöver något som en morot. Kram Lotta

  41. Denise

    så kul! Jag ska överraska min sambo med filmkväll i helgen om jag vinner. Det kan vi behöva med tre småbarn hemma;-)

  42. Kicki

    Jag skulle vilja vinna helt enkelt för att jag älskar film! Jag o min bästa kompis försöker så ofta vi kan få till ordentliga filmkvällar o käka pizza o annat onyttigt.
    Vore kul med nåt nytt, vi har lixom gått igenom de filmer vi har både en o två gånger ;)

  43. Linda

    Jag vill gärna vinna filmen till min son som fyller år snart. Jag studerar just nu för att om ett år förhoppningsvis få ett jobb så att vi alla får det bättre, men tills dess är det väldigt snålt med allt som kostar här hemma och oroar mig lite för hur jag ska få ihop sonens födelsedag på ett bra sätt. Vinner jag filmen kan han dels få den i present och dels ha den som kalasfilm att se på tillsammans med kompisarna. Ha det bäst! :)

  44. t

    Om jag vinner ska jag locka hit min 12-åring för myshelg! Han bor hos sin pappa till vardags så våra mysstunder är inte så många.

  45. Ina

    Jag skulle vilja ge denna film till min son som kämpar på bra i skolan och slår nya rekord hela tiden med sin löpning. Nu i kväll fick han en buckla för att han slagit nytt klubbrekord i 60 m.

  46. Annika

    Det vore ju kul med en ny bra film här ute i höstmörkret. Vi lever för närvarande utan TV och nu just under väldigt enkla förhållanden. Endel dagar önskar vi nog att vi valt annorlunda, men vi väntar på nåt gott och målet närmar sig, men vore kul att kunna glädja kidsen med lite delpris på vägen för att de står ut med sina föräldrars val :-)

Comments are closed.