Familjen Annorlunda

Loppi Vårpepp med me&i

Sådär ja, det lugnar ner sig lite, ibland ramlar det ner otäckheter som får en att inse att livet är bra skört ändå.

Barnens kusin försvann, och är nu återfunnen. Riktigt hur det hela gick till vet jag inte, men hoppas få mer info framöver, det är oviktigt i nuläget. Det viktiga är att Rikard, en fantastisk ung man, som barnen och jag älskar högt, får det han behöver.

Nog om det.

 

I fredags hade jag fullt ställ med vad vet jag inte, men det rullade på hela dagen. Mycket förberedande inför lördagen, med att tvätta kläder, packa väska, matcha skor, kolla smycken osv. Samtidigt som jag gjorde massa annat.

På lördag ringde klockan 7, men jag vaknade halv sju och klev upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Vi hade order om att komma helt osminkade, men hyfsat fixade i håret, så det hade jag tvättat och plattat dagen innan.

Först hade jag tänkt att bara ta med mig Lovelia, eftersom det var hon och jag som skulle visa kläder från me&i, men så fanns det ingen barnvakt hemma, och jag vet ju att ungarna brukar tycka att det är kul med lite sådana här grejor, så jag tog med Jamie, Jordan, Lovelia och Trixie:)

Loppis Vårpeppevent, hölls den här gången på Clarion sign. Jag hade googlat och kollat eniro, efter att ni sagt här att det låg nära stationen, så tänkte jag att det löser sig bara jag är framme. Alltså tog vi bussen hemifrån, kl 7.58. Pendeln gick 8.26, och vi hade några minuter till godo, bara att ta plats och sen for vi. Ungarna grejade på, killarna kan ju inte sitta stilla, men hyfsat tysta i alla fall;)

Jamie

Jag hade köpt lite olika hårband, för att kunna ha något litet där på visningen, jag tycker det är tråkigt med plattat hår, men eftersom de lockar jag lyckas få till raknar efter någon timme så känns det inte värt ansträngningen:(

Jag tror att jag ska kosta på mig en klippning snart:)  Sist var väl kanske…tja, det kan ha varit när jag skulle på Mammablogg-galan, och det var våren 2012:) Annars går jag in till Patricia med kökssaxen och ber henne kapa lite på längderna. Jaja, men jag har ju alltid håret uppsatt.

Jamie älskade hårbanden, och det gjorde även Jordan

jordan

Vi kom fram utan problem till Stockholm, men på en perrong jag nog aldrig klivit av på, jag har åkt pendeln men förbi centralen till Älvsjö, så jag blev lite fundersam hur jag skulle ta mig till centralstationshuset. Det fanns utgångar både här och var till olika gator, men jag hittar inte, och vill orientera mig från där jag är bekant. Plus att jag skulle handla lite mellis till barnen. Så småningom kom vi ner, och hittade till Coop, handlade, och tog oss ut. På med kartor i mobilen och så traskade vi. Det tog inte många minuter att komma till hotellet, och väl där ringde jag Johanna från me&i, och fick vidare direktion vart jag skulle.

Direkt vi klev ur hissen såg jag Smulan, från Loppi, som stod och packade upp goodiebagar, och kramades lite med henne. Så gick vi till rummet där vi skulle hänga, backstage;)

Där var alla andra me&i-tjejer, nu ska vi se: Fnulan, Camilla, Sofie, Joi, Therese, Jenny, det är några av oss som bloggar åt me&i och sen var det Johanna, och så tappade jag bort namnet på den sista tjejen…gahhh! Jag kommer på det snart!

Två sminköser, som, fick jag höra sen visst sminkar både melodifestivalartister och Lets dance deltagare, wow:) sminkade och fixade alla tjejerna, och de som inte satt i sminket bytte om på sig själva och eller barnen.

Barn överallt, och jag vet inte hur många gånger jag drog med mig Johannas dotter, som var så lik både Trixie och Lovelia;) jag fick lov att be om ursäkt sen. Hon hade tur som fick med sin egen unge hem sen alltså, jag hade lika gärna kunnat fösa henne med i min lilla flock ;)

Jamie hittade min kamera och sprang runt och fotade, och de bilderna blev ju verkligen skitkassa…och sen dog batteriet, så det var ju värt att släpa på den. Not.

Lovelia fick på sig sina kläder, och jag mina, och sen plattade jag Lovelias hår innan jag sminkades.

lovelia och carola

Ser ni att vi matchar perfekt, den lilla färgade kanten på t-shirten är samma som på min t-shirt:)

Fnulan och Mira, som gör som Jamie och lipar:) Det var allt för länge sen vi sågs, men nu fick vi hänga lite.

vårpepp meandi

Camilla och jag:) Jag hade inte träffat henne tidigare, men jäklar så härlig människa!

vårpepp1

 

Och Johanna och jag:) (Joi.) Johanna träffade jag på kick-offen, och gillade henne direkt.

vårpepp2Det är ett så jäkla härligt gäng bloggare, och jag är så glad att få möjligheten att vara ambassadör för me&i, för det är ett otroligt härligt gäng runt hela me&i.♥

Marita tex, som är boss, ihop med Loppis crew:

meandi loppi

Släpp fångarna loss det är vår!!

Katarina, Charlotta Marita och Smulan ♥ De är så snygga:)

 

Det var dags för vår första sväng på scenen, och vi radade upp oss bakom medan vi väntade på vår tur. Jamie fick för sig att han skulle gå med mig…men han var ju inte klädd för det, så han fick vackert vänta bakom med Trixie. Lite orolig att han skulle balla ur blev jag ju, men det hade gått så bra, och vi var väl borta i två minuter:)

Få se om jag får tag i lite bilder från visningen, de skulle komma under veckan.

Jag snubblade inte, och jag tror att det var godkänt, och med tanke på att jag aldrig i helvete skulle tänkt tanken att kliva upp på en scen som klädmodell, för några år sen, så känner jag att jag har utmanat mig rätt bra:) Klivit ur den där comfort zonen:)

Lovelia älskade det, och så fort andra visningen var över så frågade hon när nästa gång skulle bli:) Hon kan tänka sig en framtida modellkarriär tydligen. Trixie vill inte, för hon har scenskräck;) Jag ler lite när hon säger det för det låter så lillgammalt, men det är klart att hon inte behöver då, även om hon är bra sugen på att få prova.

Så fort jag gått min vända på scenen blev jag akut hungrig, och det var ju inte jättekonstigt, med tanke på att jag ätit en liten tallrik yoghurt vid 7. Loppi bjöd på lunch:

loppi vårpeppGoda pastasallader i roliga förpackningar:)

Sen letade vi kaffe, utan att hitta något, eller vi hittade men det kostade visst 32 kr koppen för bryggkaffe…och där går gränsen;)

Vi minglade lite ute på eventet, och jag fick bland annat gjort en snabb hudanalys som skulle tala om hur fukthalten var, och det var väl ”sådär” 31, när medel beräknat på ålder och kön visade 54… Annika Duckmark och Loyds apotek, berättade att det var bara att försöka återfukta huden, bra krämer och mkt vatten, och sen göra om testet kostnadsfritt på valfritt Loyds om nån månad. Ska bli spännande:)

Pratade med lite bloggläsare, det är så jäkla kul när ni kommer fram!! Och tack för allt beröm! Wow!

Fotade lite, och hashtaggade för att vinna grejor, och det här kommer jag ju vinna så det står härliga till;)

siljasommarNån kryssning med Silja.

Trevligt, men en liten detalj…jag åker inte båt:) Om jag nu mot förmodan, jag vinner aldrig, skulle göra det så kan jag tänka mig att offra mig. Tänker sommar och sol och inga vår och höststormar;)

När vi gick på toa, skrattade alla till när de gick in i båset, vid åsynen av detta:

clarion signSvart toalettpapper?

Jag har sett alla möjliga färger, och med tryck med sedlar och brudpar, men aldrig svart. Jag kan inte säga att jag tyckte det var helt ok:)

Jamie var livrädd och vägrade kissa, men till sist var han liksom tvungen, och då var ju inte det svarta pappret så otäckt..

Handfaten däremot var väldigt fräcka:

clarion sign

Extremt svårt att fota svart, men det var alltså bara en lutande rak stenskiva och så rann vattnet ner bakom.

Snyggt!

Utanför toaletterna var det några tja…fåtöljer? Loungemöbler;)

loppi vårpepp

Jordan hängde en hel del med de här tjejerna, Fnulans Mira och Hanna Graafs Liv

loppi vårpeppJamie och Lovelia fick hänga på på ett hörn, men han hade helst tjejerna för sig själv:)

 

loppi vårpepp

 

Champagne är aldrig fel;) men jag nöjde mig med att titta.

Paula och Hugo hjälpte för dagen Citroen att sälja bilar;) och Jamie fick lite lyfthjälp upp av Hugo när han absolut skulle fotas i ”bilen”.

citroen

 

Deras bil är ju en tävling, ser man den och fotar och taggar på instagram, så kan man vinna den. Dock bara för en vecka, så det kan kvitta egentligen;)

citroenMen eftersom jag tycker att den här matta lacken är så jäkla snygg så kan jag ju inte låta bli att fota:)

Sen hörde jag något om att den fickparkerar sig själv? Va? Kanske kan den flyga åxå? ;)

 

Det var lite väntan mellan första och andra eventet, Johanna och Camilla fick det tvivelaktiga uppdraget att åka och göra en monsterbeställning på McD till ungarna, som sen åt sådär eftersom det liksom fanns massor av godis i varenda monter..Jag stoppade gladeligen i mig av än det ena än det andra jag med, och tänkte att ”De kalorier man intar på bortaplan gills inte” ;)

Visning nummer två gick bra den med, (tur jag hade en luftig och rymlig topp, med tanke på alla kalorier som inte räknas men syns;) ) och efter den packade vi ihop oss och droppade iväg på olika håll.

Vi hade letat reda på en sopsäck och gjort en storsanering av konferensrummet som drällde av McD förpackningar, godispåsar, läskflaskor, kaffekoppar, och överallt fanns spår av Miras rosa fluffiga fjäderboa:) ♥

Jag gick ett varv och sa hej till Loppitjejerna, Marita och några andra, innan vi lämnade.

Vi traskade tillbaka till centralen, och där letade jag länge efter nån skyltning till pendeltågen utan att se nån, så till sist chansade vi och gick ner därifrån vi kom, och se där! Där var de. Ungarna ville absolut ha bullar från Pressbyrån, det ingår på nåt vis när man åker tåg, så det fick de, och sen hann vi perfekt på ett tåg.

Jamie var rätt trött, och tyst, och efter en stund så kröp han upp i min famn och lade armarna runt halsen på mig och kramades. Efter en stund när han suttit tyst och stilla lite för länge så frågade jag tjejerna om han sov, och jodå ♥

jamie carola

Det var inte igår han somnade i min famn, så jag passade på att mysa lite extra :) Han snarkade och sov som en stock och var jättesvår att väcka hemma i Uppsala, så det var tur att jag hade med mig en vagn. Tanken med den var mer som transport för väskor och goodiebag;) eftersom ingen unge åker vagn direkt längre. Men som förvaring och bärhjälp är den suverän! Jag har ju ont i axlar och nacke, och undviker gärna att släpa runt på tunga saker.

Nu fick han krypa ner i den och morna sig, och satt där och gäspade en stund, tills vi kommit på bussen hem, som kors i taket kom strax efter att vi kom fram till hållplatsen.

 

Väl hemma sen var de trötta och sega, men glada. Middagsdags, men ingen var hungrig så det blev helt enkelt rostade mackor med köttfärslimpa på som jag gjort tidigare i veckan. Perfekt.

Sen somnade de ovaggade, och jag låg i soffan och slötittade på en dålig komedi innan jag gick i säng jag med.

Söndag sen så sov alla länge, och sen satt jag i solen mest hela dagen, pratade i telefon, först med svågern om barnens kusin, sen med syrran. Så småningom körde jag över till henne, vi skulle på ett litet mission…gäller födelsedagar så jag kan inte säga mer;)

Jag älskar att kunna sitta ute, med en kopp kaffe, trevligt sällskap och bara njuta av solen!

Drog till och med på mig en kjol så jag kunde sola benen lite:)

meandi

Ja en me&i såklart, och den är så mjuk och skön!

 

Nu ska jag hoppa i säng, dagen har bjudit på renbäddning av min och Jamies säng, storstädning av vardagsrummet, tvätt, och sanering av tvättstugan när det svämmade över i hon…skit:( mera städ i kök och hall. Osv.

En promenad med syrran och barnen till lekparken fick avsluta dagen. I stället för det gympapass vi planerat, men det är för härligt ute för att gå in!!

I morgon kör vi dubbla pass igen i stället:)

Nu sova!

Natti natti :)

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mrs Linda

    Det var ett härligt event! Ni var så fina på scenen ☺

    Det var roligt att träffa dig och prata några ord. Ses säkert nästa gång LOPPI har event!

    HEJS!

  2. Eva

    Trodde jag var typ den enda som inte springer hos frisören i tid och otid, haha. Men liten undran bara, har du alltid haft samma frisyr? Har följt dig länge och kan inte minnas att jag sett dig i något annat än lång hår med lugg

    1. familjenannorlunda

      Typ alltid samma frisyr. Jag ser på allvar inte klok ut med sned lugg eller ingen lugg, har alldeles fel form på ansiktet för det! Behövs en lugg som stoppar upp det avlåååååånga;)
      Långt hår har jag haft sen jag fick bestämma själv;) jag tycker att det är enklast, snurra upp i en tofs, fläta ihop det eller släpp ut. Korta frisyrer kan andra ha, så fortsätter jag med långt. :)

Comments are closed.