Familjen Annorlunda

Wetterholms bootcamp;)

 

solVad är detta? Jo SOOOOOL! Sol genom det fönstret innebär att våren är på väg, så nu förklarar jag att våren är kommen hemma hos mig. Gatorna som jag skämtade om borde sopas, ÄR sopade, helt galet tidigt, men underbart.

Idag fyller min syster år. Hon är min lillasyster, och eftersom jag fyller 23 så fyller väl hon ungefär samma, antar jag;)

Hon är världens bästa syster, och jag önskar att ni alla skulle kunna få ha en sån syrra ♥

Efter att jag kört killarna till kyrkis åkte jag hem för att plugga, och tiden går så sakta och så långsamt när jag är ensam hemma att jag till sist väckte Patricia;)  för att få lite liv i huset. Sen gick det bra att plugga;)

Eftersom jag inte fått ändan ur och varit och handlat presenter till min syster tidigare, så gjorde vi det efter kyrkis, Patricia, småkillarna och jag.

De hatar affärer säger de, och visar det med all tydlighet åxå, men det är väldigt mkt spel för gallerierna, för sen så ber de så fint om frozen yoghurt som belöning/muta, så de är nog bara smarta små skitungar:D

Vi köpte det vi skulle ha, och så handlade vi mat, och sen frozen yoghurt-haket:

frozen yoghurt

Massa godis som topping…Patricia och jag körde på bär och nötter, och jag är övertygad om att det är godare.

Speciellt som allt godis blir stenhårt när det fryser av att ligga på glassen.

Hemåt igen, med solbrillor på, solen sken hela dagen, och livsandarna vaknar till liv och sträcker på sig, det finns hopp om livet känns det som.

Hemma så for killarna iväg ut, de vill bara vara ute nu när det är finare väder. Jag ger inget för det där ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”- ordspråket faktiskt, för visst kan man med rätt kläder vara ute året om. Men det är ju inte direkt roligt när det blåser småspik i nyllet på en..eller regnar in i nacken…eller marken bara är stenhård och alla leksaker sitter fastfrusna.. Om man jämför med när solen skiner och det är varmt och torrt:)

På vintern har jag svårt att få ut barnen, de går ut en stund, men kommer in rätt snabbt, men på sommaren så är det tvärtom, jag får inte in dem. Jag är likadan, så nog sjutton har jag påverkat dem, men det tar jag inget extra för;)

Patricia lagade mat och jag åkte och tränade, cirkelfys.  Syrran hämtade upp mig och vi sjöng för henne och gav vårt paket:) Hon får ett till på söndag när hon bjuder på fika.

På väg hem så hade en kompis messat att det fanns träningsbrallor på XXL till bra pris så syrran som är på jakt efter ett par nya, ville dit och kika. De var sådär, så det blev inget köp, men jag shoppade lite.

boxas

Handskarna är gamla, men mitsarna/padsen/slaggrejerna är nya:) Patricia, Corrinda och jag har pratat om att skaffa sådana länge nu, för det är ju så kul att boxas, och jäkligt effektiv träning. Vi kan inte ha en boxsäck, för vi har lättbetong i både golv och väggar, ( den skulle ramla ner…) annars hade vi haft en sån för länge sen.

Fatta så effektivt att kunna hamra ur sig sina aggressioner på alla idioter på en säck;) Nu måste man ha en sparringpartner men det har vi ju några…

sparringpartner

Jamie har en sjukt fet högerkrok, det gäller att dra undan näbben;) Stark är han åxå den lilla rackaren, och så rolig när han gungar från ena benet till det andra och kryper ihop i boxarposition, vart han nu snappat upp det någonstans?

Jordan är bra han med, och grabbarna Grus kan ju sparra varandra:

sparringpartner

Här har Jamie trängt upp Jordan i hörnet;) och övar på höger och vänsterkrokar.

Mitt i hallen, som inte är speciellt stor, så höll Patricia och Corrinda på med magdödarövningar:

magdödareFör tillfället boxades det någon annanstans.

Jag hade ju redan tränat mig totalt slut, så jag nöjde mig med att slå några slag, och sen äta mat medan jag tittade på  Wetterholms bootcampen.

Vi hade köpt fläskfilé för Patricia var så less på kyckling som det blivit mycket av sista tiden, och till det fick ungarna ris och vi skulle äta sjögräsnudlar eller vad de kan heta, de där med typ noll kolhydrater och kalorier. Jag tycker de är helfestliga att äta, lite krispiga och smakar absolut ingenting, men Patricia tyckte det var vedervärdigt. Hon försökte avhjälpa det med att ha i pesto, vilket jag tyckte var toppengott, men hon ratade det fortfarande;)

Mätt och belåten hoppade jag in i duschen, tonårstjejerna hade fastnat i sina mobiler efter att ha tränat klart så jag hann före, annars kan man få vänta till midnatt. Jamie stod och boxade på dörren och väggen;) och när jag var klar var det bara till att ställa barnen i kö och borsta tänder, och fläta hår, och hopp i säng ♥

Röja köket, detta eviga, och log lite när jag såg en matlåda som någon av barnen märkt upp:)

matlådaDet är inte alltid så lätt.

Men man fattar ju:)

 

Sen var det teatime framför Blacklist och nu en gammal repris på Hawaii 5-0, sen sovdags.

I kväll ska jag testa att ta en såndär Cool down och se om jag sover bättre, det kan knappast bli sämre iaf;)

 

Jag tackar återigen för era kommentarer! Jag läser alla, och tar till mig.

Jag har mailat instansen och begärt ett möte med de två plus en högre chef, eller enbart en chef, och det skulle ”återkopplas” så där är vi nu. Dit går jag inte ensam, utan tar med en arme´;)

Och på tal om armé så är detta en låt jag ständigt har i huvudet, Army of one, med Bon Jovi såklart.

 

 

Funderar på att tatuera in det i pannan;)

Speciellt refrängen!

 

Nu ska jag ta min enmansarmé och  gå och sova. I morgon är det fredag med tacos och finaste familjen, minus tvillingarna för de ska på konfaläger.

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. monica

    Hej! Har tänkt på dig när jag lyssnar på den låten!
    Ha det nu så kul på Thåström konserten och nappa på Patricias erbjudande!
    Kram!

  2. Suzanne

    Se nu till att mötet blir av. Återkoppling jajaja, så lätt att ”glömma bort”. Har du inte hört nått inom 7 dagar så ligg på igen! Får du ingen respons då, så är det högsta chefen som gäller!

  3. Anette

    ja, nu är det verkligen dags Carola att du tar upp fighten på allvar!! Håller med om att du ska ta med nån utomstående på möten. Jag var också med min syster när hon var till rättshjälpen ang sin skilsmässa. Det är alltid bra att ha med ett extra par öron!! Tycker det är hemskt att de kan tycka att en pappa är en bra pappa om han vill vara med sina barn varannan vecka!! oj oj vad duktigt då :(.

    1. Malin

      Om det ändå vore varannan vecka då…. Men detta gäller ju några timmar en dag varannan vecka. Helt sjukt!
      Man undrar ju liksom vilken hjärnhalva han tappade plötsligt! (Gissar på båda..)
      Nä, Carola, jag har sagt det förr, och kommer antagligen säga det igen, men fan vad du är bra! Blir helt mållös ibland när jag läser om allt du hinner göra, och däremellan vara en superbra mamma också, som alltid finns där för dina barn.
      Håll huvudet högt, du är vinnaren i detta, oavsett.
      Ha så skoj i helgen! Kram!

  4. Agneta

    Men vad säger den ”andra” sidan om att pappan i det hela bara vill träffa sina barn varannan vecka? Tänk att se tanten på Konsum mer än sina kids.Jag kommer aldrig förstå. Jättekramar.

    1. familjenannorlunda

      De jublar över att han gör det. De ser inget fel i det, utan snarare är det så att jag får skylla mig själv som skaffat så galet många barn. För alla vet ju att det var jag ensam som skaffade dem, eller hur;)
      Det låter som om jag hållit honom fången i källaren och släppt iväg honom till jobbet för att försörja familjen bara jag velat ha, medan jag själv legat på soffan och ätit praliner, när jag inte våldfört mig på honom för att bli gravid. På allvar, han är ett offer i allas ögon… Och jag en bitch.

      1. Jonna

        Jag måste säga att du är väldigt snygg med tanke på alla praliner du måste ha ätit ;-)

  5. Josefin

    Kan tipsa om bönpasta annars, smakar mer som riktig pasta men låga på kolhydrater :-)

  6. Helen

    Ikväll ska den här morsan på Thåström , jag vet att du oxå är ett fan & har bokat en date en annan dag

  7. Helahea

    härligt med bootcamp hemma. Det inspirerar alla barnen säkert att träna som en naturlig del i vardagen.
    Bra start i livet !

  8. Nina

    Den här låten måste vara tillägnad dig, den är verkligen DIN låt Carola!! Ge aldrig upp!!!!

Comments are closed.