Familjen Annorlunda

Tävla om en Handångrengörare!

Eftersom Loppi haft spaminvasion så kunde jag inte lägga upp tävlingarna förra veckan, så därför blir det TVÅ idag, fatta vad bra:)

 

 

Här har ni chansen att vinna en Philips SteamCleaner Multi som är en handångrengörare som tar bort 99,9 % bakterier.( Sa jag att jag har bacillskräck??, hihi)  Handångrengöraren tar bort fett och svåra fläckar och kan rengöra alla typer av ytor, till exempel köksbänken, köksfläkten eller kaklet i badrummet. Den kommer åt även i trånga hörn och du behöver inte använda något rengöringsmedel.

 

Philips SteamCleaner MultiFinns mer att läsa för den nyfikne här på Philips sida

För att vinna en SteamCleaner Multi så behöver du bara lämna en kommentar där du motiverar varför just du ska vinna. Den 28 november kl 24.00 utser jag en vinnare!

 

Värde: 799 kr

I samarbete med Philips

 

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Vilken superjulklapp till mig själv! Skulle bli så glad om den kom hem till mig. /hälsar pedanten

  2. Gullan

    24/7 Tiobarnsmamma som kämpar med allt mellan himmel o jord på egen hand. De senaste åren har hälsan urholkats och nu fått gravt sjuk skelett som bonus. Vore som en skänk från ovan och Tacksamt att få chansen och vinna denna fantastiska,moderna hjälpreda! :)

  3. Linda

    Hej Carola!
    Jag vill vinna mirakelstädaren. Den skulle då bli använd flera gånger varje dag… efter tvillingarna ätit på matstolar och vägg och golv…. *hoppas på tur*

  4. Helena Sjögren

    Den skulle jag ge till min man som älskar sådana prylar, då kunde han kanske hjälpa till liiiite oftare.

  5. Emelie Sjöberg

    hej carola jag skulle vilja ge den till mina föräldrar. För att jag älskar dem och de ställer alltid upp till 110. Jag spelar handboll och de är de som tror på mig ger mig möjligheterna att bli bäst och göra de jag älskar. Då skulle denna present vara perfekt och den skulle visa min uppskatning. Kram Emelie

  6. K. Larsson

    Att kunna beställa fred på denna jord;
    Eller en tidsmaskin med bara ord.
    Dessa är nog härliga önskningar som vi alla har;
    Tyvärr är en sådan önskan ej uppfyllbar.
    Men näst bäst är de underbart fina saker;
    Som du hittar hos Phillips med något till alla smaker.
    Man finner alltid grejer som tänder köpgnistan;
    Och härliga produkter som hamnar på önskelistan.
    Ta deras Steamcleaner som ett exempel;
    Det får såklart min belåtenhetsstämpel.
    Tvångssyndrom gällande städning har jag;
    Att hålla rent hemma är en strid varje dag.
    Denna skulle underlätta mitt arbete såklart;
    Och ge det kommande årets städning en bra start.
    Vi väntar vårt första barn nästa år med;
    Så med denna vinst skulle jag bli super förbered.
    Om mitt hjärtas dröm att vinna den kunde uppfyllas;
    Skulle säkert hela min vardag förgyllas.

  7. Lina Hörnberg

    Jag skulle kunna komma med motiveringen då skulle jag få mer tid med familjen osv.
    Men nä inte den motiveringen.
    Tiden när jag städar är tiden då jag går runt för mig själv å tänker på annat för en stund. Tänk dig då att oxå få en alldeles egen liten leksak. De skulle uppskattas! För de skulle bli min egna.
    Jag tror både barn,man och hund flyr när de ska städas. Så de skulle aldrig lära sig denna. Alltså blir den min bara min ☺️

  8. Amanda

    Med en liten bebis och ett barn på förskolan vill man kunna få allt så rent som möjligt, speciellt nu i magsjuketider. Hoppas på vinst så kanske vi slipper magsjukan i år!

  9. Michelle

    Jag vill ge den i julklapp till min mamma som altid ställt upp och funnits vid min sida när jag behövt henne. Utan henne skulle jag inte levt idag<3 hon förtjänar det bästa <3

  10. mary

    En ångrengörare skulle vara fantastisk att ha till barnstolen och till det där klibbet som alltid blir under på golvet och bordskanten framför! Ultimata skulle vara om det gick att ställa in den i lagom temp för de små kletiga fingrarna också;) men skulle bli mycket nöjd med att bara kunna åtgärda det första utan rengöringsmedel och massa gnugg:)

  11. eleonore

    Åh, vilken perfekt födelsedagspresent till mig själv!! Jag lider av handeksem sedan första dotterns födelse för 19 år sedan, och tål varken diskmedel eller rengöringsmedel.. Så fort jag använder en dammtrasa eller en disktrasa så blossar det upp! :( Dessutom har vi flera barn, 2 hundar och 3 katter, så jag är verkligen i stort behov av denna utmärkta apparat!! :))

  12. Johanna T

    Jag vill vinna för att jag intalar mig själv att min diskbänk skulle bli så mycket finare och jag kunde slippa mitt ständigt dåliga samvete för att jag städar för lite…

  13. Anna V

    Jag hatar verkligen att städa och få något som underlättar vardagen för en heltidsarbetande, ensamstående morsa vore ju toppen :)

  14. Åsa

    För ett par månader sedan fick jag chansen att köpa en sådan via Buzzador men jag blev sjuk och missade det fantastiska erbjudandet. Inte har jag, som är hemmamamma på heltid sedan 21 år tillbaka, råd att köpa en sådan till fullpris nu :(
    Kanske skulle jag kunna ha turen att vinna en hos dig…och därmed kunna putsa hysteriskt i hemmet. Jag har drabbats av äcklig fobi sedan jag var riktigt sjuk i lunginflammation i höstas. Allt känns smutsigt och jag tycker det är otroligt jobbigt.

  15. Jonas

    Att vinna den till min underbara fru hade varit så kul. Hon städar,fejar och tar hand om våra små, så en liten hjälp till henne hade varit bra, eller varför inte till mig så jag kan hjälpa henne :-)

  16. Ann-Sofi

    Skulle så gärna vilja vinna denna så jag blir av med svinkopporna som härjar här hemma, först minsta sonen och nu äldsta blir f*n inte av med det, håller tummarna för att mellersta sonen inte åker på det då han ska opereras och håller tummarn så att den blir av.

  17. camilla

    Jag hinner hinner knappt städa..vårdar en svårt handikappad hjätrsjuk son i hemmet. Och ska själv snart steloperera min fot..kan ju va en hjälp då i hemmet när jag ska ha assistenter springandes. här.rullstol i 6 veckor blir det så ångmaskinen kanske underlättar.

  18. Marika

    Första året ”vi” ska fira jul hemma hos mig, har redan panik inför julstädningen och allt annat som behöver fixas tills dess. Snälla hjälp mig! ;)

  19. ulle

    Det hade blivit en perfekt julklapp till sonen och hans rumskompis till deras studentlägenhet . Allt som kan motivera städning är ju toppen

  20. Jessica

    Med 4 barn i en trea med endast en pytteliten toalett i ” vinterkräk-sjuke” tider så……
    Ja tack, snälla söta rara ;)
    Allt gott// jessica

  21. Pernilla

    Åh en sån skulle jag vilja vinna! Suveränt att kunna göra rent utan en massa rengöringsmedel! Skulle bli en bra julklapp till mig själv..
    Håller tummarna :)

  22. Jenny

    En sån skulle jag verkligen vilja ha…. Eftersom jag precis fått min diagnos som är fibromyalgi och det innebär att jag har kronisk värk i kroppen och orkar inte använda mina armar lika mycket som tidigare…. så en sån skulle underlätta städningen rejält hemma…
    Tack för en fantastisk blogg
    Jenny

  23. Monica

    Den vill jag verkligen vinna! Med tre smutsiga små gullungar hemma i ett hus som ligger på landet behövs det städas ofta… Tänk vad bra det vore att få svepa fram med ångrengöraren, och vips så var det rent!

  24. Lena Larsson

    Jag vill vinna den för att enklare och mer miljövänligt kunna hålla ordning i vår lilla lägenhet. 45 kvadrat, två vuxna, två långhåriga katter och (snart!) en liten bäbis gör att man måste hålla i det närmaste kliniskt rent för att det inte skall se sjabbigt ut, och att kunna göra det utan läskiga medel vore guld!

  25. Malin Lindström

    Den vore ju perfekt att rengöra hemmet med. Är lite som dig o har bacillskräck o speciellt nu när det snart är magsjuka på ingång. Tänk att kunna hålla allt lite mer tipptopp med denna maskin!

  26. Mikaela

    Åh den här skulle jag vilja vinna då alla mina komplikationer under graviditeten gör att hemmet inte ser ut som det borde… (Och pedanten i mig gråter…) Hade varit perfekt för min bacillnoja även när den lilla bebisen kommer!

  27. Fia

    Åh vad vi behöver en sån! Med fyra barn som blir magsjuka av att se någon må illa på månen, ett barn med infektionskänslighet och ett alldeles för litet hus som inte går att dela av/isolera den sjuke utan vi tvingas dela toa så vore det så skönt att ha något rejält att ta till när olyckan är framme.

  28. Anette Wikström

    En rolig städmanick är alltid på sin plats till en som annars tycker att städning är kass

  29. Lina

    Med 5 hundar, 2 katter och 3 barn så blir det snabbt smutsigt här hemma. Har önskat mig en sån här länge men det har aldrig blivit av. Det skulle vara så kul att vinna en

  30. Eva

    Den skulle bli den perfekta presenten till pappa! Han har det jobbigt nu sen mamma blivit sjuk och inte orkar hjälpa till med något. Pappa städar, bakar, putsar fönster o byter gardiner, sköter hus och sommarstuga… ja, jag vet inte allt. Det skulle kännas bra att ge pappa denna SteamCleaner Multi! :)

  31. Marie

    Jag skulle jättegärna vilja vinna en sån! Att städa kakel är ju så vidrigt tråkigt, så om en sån kunde underlätta vore det underbart!
    Med tonåringar som duschar i en evighet så skulle den sättas på hårt prov hemma i mitt badrum!

  32. Maria

    Jag vill vinna denna för att det är så tråkigt att städa och jag är en prylgalen kvinna och fyrbarnsmor!! Så gärna!!!!

  33. Anneli

    Åh, en sån skulle jag gärna vinna. Jag har en kronisk tarmsjukdom och äter medicin som trycker ner mitt immunförsvar vilket gör mig väldigt infektionskänslig. Med den där hemma så skulle definitivt min konsumtion av desinfektionsmedel minska…

  34. Majsan

    Åh en sådan vill jag gärna vinna! Efter två misslyckade karpaltunneloperationer så är det svårt gnugga på fläckar så att det blir rent.

  35. Lola (Carola)

    Med tre (världens finaste) kissekatter i huset så BEHÖVS den verkligen ..!!

    Hoppas HOPPAS!!

    Kramizz i massor till Dig allra (!!) bästaste Carola <3

  36. Carolina

    Tänk att få vinna denna underbara sak!!Kanske kan göra den tråkiga städningen roligare,eller åtminstone så att det går fortare!!!Hoppas!!

  37. Anna G

    Att städa är verkligen den värsta jag vet, men med en SteamCleaner Multi så skulle det ju plötsligt bli roligt! Jag skulle med glädje knyta på mig förklädet, sätta på en ljudbok i öronen och ta itu med alla smutsiga ytor :)
    Vänliga hälsningar, Anna

  38. Nina

    Åh denna vill jag vinna. Bacillskräck till max o är på alla plan ganska noga med mitt miljötänk, men när det gäller städning så raseras det. Klorin används flitigt vid magsjukatider. Skulle vara roligt att se om detta funkar likabra.

  39. Anki

    Åh, en Philips SteamCleaner Multi hade passat perfekt hemma hos mig som bla har hundar som drar in en massa skit denna gegghöst. Eldar med ved i vår spis i vårt allrum, ja här behövs alltid städas. Har dessutom mycket med kallt i vårt vatten som gör ordentliga kalkfläckar både i köket och i badrummet…
    Kramar från Skåneland

  40. Stina

    Å det vore toppen! Ensamstående med en hund i detta TREVLIGA blötväder lämnar sina spår flera gånger dagligen! Skönt att kunna använda då min tik löper och även vänners hundar, så behöver man inte vara där och passa varje ställe dom vill sätta sig på:) så vore oerhört tacksam över att vinna! Kram på dig!

  41. Tess W

    Eftersom jag har två förkylningsastma barn med IgA brist ( imunbrist) så skulle naturligtvis denna vara bra för att ta bort baciller med så jag hoppas på tur!
    Stora kramar Tess W

  42. Therese Perner

    För att bryta den trista rundgången av magsjuka och ögoninflammationer de två minsta turas om med.

  43. Annika

    Jag kan bara inte låta bli att tävla när jag såg denna! Det är ju en helt fantastisk produkt. Måste vara en småbarnsmamma som uppfunnit:) Den skulle i alla fall platsa i mitt hem heeeelt perfekt! Små barn här hemma med mat och kladd på de flesta tänkbara ställen.. Grymt i alla fall!:)

  44. Madde Andersson

    Jag har en man som inte är så där superaktiv i städandet. Blir oftast jag som tar de för att slippa tjata. :-) De jag har är en pryl och tekniktokig man. Så om han fick denna i julklapp så måste han ju åtminstone prova den. Och hokus pokus. Jag får det städat åtminstone en gång, förhoppningsvis fler. Å jag slipper i från åtminstone en gång. :-)

  45. Susanne

    Jag vill vinna!!! Är en heltidsarbetande och ensamstående mamma som behöver lite hjälp med städningen. Tyvärr brukar städningen bli lidande eftersom jag prioriterar tid med sonen och hans aktiviteter före städning. Med detta hjälpmedel kanske jag hinner både ock – sonen kanske t.o.m. vill hjälpa till! :)

  46. Malin Olofsson

    Hej.
    Skulle så gärna vilja vinna den för jag tror den skulle underlätta städningen för mig. Har ont i muskler, leder å har diskbråck i nacken, är därför väldigt svag i mina händer

  47. Tina

    Hej,

    Är gärna med i tävlingen:) Ser en fantastisk möjlighet att få mina tonåringar intresserade av städning:)

  48. Annakarin

    Oj oj en sån måste jag ha! Håller alla tummar i världen att jag får vinna den. Brukar som aldrig vinna nåt. Kram

  49. Emelie

    Med småbarn blir det smutsigt, och snabbt måste gå, därför hade denna passat min man ypperligt, nu till jul och allt, hej ho

  50. Ulrika

    Å den skulle jag vilja vinna. Vi flyttade in i huset vi bor i för ganska längesen nu men jag tycker inte att jag får det riktigt rent, det känns som att dom tidigare ägarnas ”smuts” finns kvar.
    Tack för en jätte bra blogg :)

  51. Kicki

    Jag skulle kunna tänka mig att denna är bra för mig och mitt hem just nu om den tar bort bakterier eftersom mitt immunförsvar är lika med NOLL för tillfället efter en jobbig höst med sjukdom och elände. Skulle bli väldigt glad:)

  52. Agnes Grape Nutti

    En sån skulle jag behöva för enkel städning för jag hinner knappt städa nu. Jag har tvillingar på 2,5 år och en bebis på 6 månader. Samtidigt är jag ordförande i en nystartad prematurförening så tiden är knapp.

  53. Sofi

    Med bacillskräcken i hamn,
    vilseledd i min partners famn,
    behövs hjälpen i vår stökiga vrå,
    för att slippa smuts&dammråttor små!

    Vore så roligt att vinna,
    för hur ska man annars hinna?
    med barn,skola och jobb,
    nä ibland vill man va en snobb!

    Tack för en fin blogg Carola! :) Kram

  54. Malin

    Åh vill vinna! Är preggo och har fått mani…städmani! Den här skulle vara perfekt, slippa äckliga kemikalier och bara feelingen av att det skulle bli helt rent här hemma gör att jag nästan dreglar…:P Håller alla tummar och tår!! :)

  55. Micha

    Jag har altid haft bacillskräck, som barn ville jag inte ens gå till skolan under höst vinter för att jag var så rädd att bli kräksjuk dem flesta jag känner skrattar åt mig när jag berättar om min forbi men med denna ångrengörare så kan jag ”ånga” bort ångesten och bacillerna en ångrengörare kanske inte gör att skräcken försvinner men förhoppningsvis minskar den.
    PS jag tycker du verkar vara en supermorsa <3

  56. Desirée

    Detta hade varit perfekt att vinna nu när vinterkräksjukan närmar sig!
    Vore även toppen att få testa att rengöra duschens glasväggar med den, får aldrig riktigt rent dem!!

  57. Therese Hjälm

    Åh för mig med städnoja (dvs gillar att ha städat och rent, men gillar inte att städa) och två små barn som kladdar ner vore det som en dröm att få en Steamcleaner :) hoppas jag vinner och tack för en kul blogg!!

  58. Sommarkurs

    Läste på Aftonbladet att kräksjukan är på ingående. Vi som har ett barn (vi har tre på olika skolområden-fatta den smittrisken) som har sämre immunförsvar än andra barn-jag skulle ånga och pysa i minsta vrå! Så kanske, kanske vi inte får kräksjukan fyra gånger på sju veckor den här vändan…

  59. Linda

    Varför jag ska vinna:
    Jag har pisknärtskada sedan många år skulle va skönt med denna aparat när mim familj ska städa åt mig..
    Brukar inte tävla men denna våre jätte bra att vinna så kan jag ge den till min mamma hon städar åt mig..kram

  60. Sara

    Då min son envisas med att städa badrumsgolvet med tandborstar så skulle det kännas MYCKET bättre att det var bakteriefritt golv han gnuggade på!

  61. Erika

    Skulle va roligt att få vinna någon gång (suck) vinner aldrig något. skulle va perfekt att få prova då jag som dig har fruktansvärd bacilllskräck. Ja men bara hålla tummar och tår.

  62. Lisa

    Hej!
    Vilken julklapp till hela familjen, men mest till mig såklart för det är jag som mår som bäst när det är städat! Sambon och barna hjälper mest till med att skita ner :)

  63. Malin

    Har också bacillskräck, och med 6 barn under 9 år i huset vill man gärna gå i ide under vinterhalvåret när det går sjukdomar hela tiden. Den där prylen skulle göra att till o med jag ville bo här även under vintern! :)

  64. Jennifer

    Åh vad jag skulle vilja vinna denna. Har sjuklig bacillskräck på vinterhalvåret och får ren ångest, på riktigt, när jag hör någon som kräkts. Sen skulle den även passa bra till min mamma då hon är väldigt sjuk. skulle underlätta för henne då hon har städmani men inte orkar ta hand om huset, och dessutom ligger på sjukhuset ofta. Eftersom jag bor hemma skulle det bli två flugor i en smäll. Jag kan hjälpa mamma snabbt och smidigt med hjälp av den där manicken, samtidigt som det underlättar för min bacillskräck. Bra va!! ;)

  65. Gudrun

    Min motivering till att vinna är att mitt barn är ett av de två barn i Uppsala som är hjärttransplanterade med allt det innebär med infektionskänslighet.

  66. Helena

    Hej! Med två barn som verkar ha hål i hakan och sopar ner all mat på golvet ser det förskräckligt ut här efter måltider. Värst är det med den yngsta som fått för sig att välta tallriken upp och ner utanför sin stol. Tack och lov har vi en skyddsplåtarna under honom men den täcker långt ifrån allt. Vi byggde hus och har bott här i ca 3 kvartal men golvet runt minstingen kommer nog aldrig blir sig likt. Vi har testat typ allt för att få fläckarna väck men tyvärr finns spåren kvar. Det (nästan) enda vi inte testat är en ångmaskin, men den står på mammas önskelista

  67. Anna-Carin

    Med en liten bestämd gumma på snart tio månader, som helst inte vill ha ngn hjälp med maten, blir golvet i köket ganska smutsigt efter varje måltid. Skurhink och mopp 3-4 gånger om dagen kan man ju tröttna på

  68. Marika

    Tänk en sån där skulle jag gärna vinna. I dessa kräktider att lätt kunna göra rent hemma och mot springmask som är riktigt vidrigt. Låter som en supermaskin. Undra om barnens leksaker klarar av denna maskin. Håller tummarna för vinst!

  69. Jenny

    Åh denna skulle bo fin fint i mitt hem. Jag har kontakteksem på händerna så tål inte att ha handskar på för länge (pga fukten) och inte heller att använda vatten för långa stunder. Skulle jag vinna denna skulle jag kunna städa utan att oroa mig att eksemen blossar upp på en gång.

  70. miah

    jag vill vinna för jag har 2 avslitna senor i höger axel som gör all städning extra jobbig, denna manick skulle underlätta jobbet för mig :-))

  71. Annicka

    Har svår värk som gör det besvärligt att orka städa. Men då jag har 5 helt underbara barnbarn som gärna är hos mormor/farmor så är det viktigt att jag har rent hemma. Vore drömmen att vinna den så jag kan lägga den ork jag har på att leka o mysa med mina små ”lyckopiller”

  72. Eva

    Har en pedantisk äkta man som ibland går under namnet ”Michael Jackson” pga sin bacillskräck. Denna underbara man fyller 40 år i början av december och skulle verkligen behöva en sådan här. Dessutom innebär det ju att jag slipper städa och det är ju aldrig fel…

  73. Ida

    skulle vara perfekt för mig att vinna, ska precis bli sambo och flytta till drömlägenheten! Där vill jag ha rent och fint!

  74. Theres Olsson

    Ohhh jag som har tjatat ett tag på mannen om en sån’, ett egentligen fint relativt nytt, vitt och fräscht badrum skulle må bra av en ordentlig rengöring! I alla fall så skulle jag slippa skämmas om någon skulle få för sig att titta lite närmre på kaklet i duschhörnan som numer går i gulvitt, äckligt är bara förnamnet!

  75. Helena A

    En sådan fiffig manick önskar jag att jag vann, skulle underlätta enormt att få rent i varje ingrott hörn på ett miljömedvetet sätt, men som ensamstående mamma är det svårt att få lönen att räcka till detta. Hoppas dock jag har turen på min sida och tomtenissan Carola kommer med en fin julklapp! ;)

  76. EvelinaH

    Jag skulle behöva en sån för att avlasta min käre make lite med städning. Det skulle ge oss med tid för varandra och barnen!

  77. Susanne

    Jag skulle behöva en sådan fiffig maskin. Har 5 barn som inte tycker om att hjälpa till
    med städning, men som är ganska bra på att smutsa ner. Men med lite roliga maskiner skulle det gå så mycket lättare för mig att få lite hjälp och vi kan göra roligare saker tillsammans istället för att städa.

  78. Sandra

    Vill gärna vinna denna då jag har en psykisk diagnos som gör att jag har svårt med städningen. Med SteamCleaner Multi blir det garanterat lättare att hålla rent hemma. :)

  79. EWi

    Åh PERFEKT! Nu kanske jag äntligen får kaklet och duschkabinen ren i badrummet, så vi äntligen kan sälja lägenheten och flytta (utan att jag behöver skämmas ihjäl).

  80. Titti

    Å jag vill vinna för att jag älskar att städa speciellt om man får hjälp utav en sån här rolig pryl

  81. Johanna Einarson

    Åh vilken dröm att ha en sån! Har också bacillskräck… Och barn som typiskt nog bara behöver höra order magsjuka för att få det! Ser framför mig hur jag går och hånflinar åt bacillerna nästa gång de kommer på besök! Jag och min bacillbuster!

    Har nog aldrig så här innerligt velat vinna något!!
    Trevlig kväll!

  82. Frida mamma till snart tre

    Såklart motiverar jag att jag är höggravid med tredje barnet!! Bara det att jag har BF, dagen före julafton!! Bara en sån sak borde ge mig lite förtur till åtminstånde ett rent hem? ;) Kram till dig Carola! <3

  83. Marie Fr

    Jag vill tävla åt min pappa som fyller år 26:e nov och blir pensionär. Han kan allt börja hjälpa mamma med städningen och får han då en maskin så kommer det motivera honom.

  84. Emma N

    Hej. Är gärna med och tävlar. Varför jag ska vinna? Allt som underlättar städningen, vill man ju gärna ha! /Emma

  85. monica

    Jag vill vinna denna då jag som du har bacillskräck! Samtidigt som jag har svårt att få ändan ur vagnen o städa. Har alltid tusen ursäkter!
    Kram!

  86. Sonja

    För att jag drar mig för att städa överhuvudtaget men med en handångrengörare hade städningen tillochmed blivit roligare och gjorts oftare! ;)
    Kan tillägga att även jag har bacillskräck…

  87. SaraM

    Hej
    Denna skulle jag vilja vinna då det känns att jag städar hela tiden med fyra små barn känns det som om det aldrig är väl städat så den här skulle underlätta i hushållet väldigt mycket.

  88. Sanna

    Åh en sån skulle jag vilja prova! Jag älskar lägenheten vi bor i men badrummet hatar jag! Tar denna bort allt skit i fogarna dör jag av lycka!

  89. Angelica

    Kombinationen av bacillskräck o miljötänkande är svår. En ångrengörare hade hjälpt mig att få det rent utan att få dåligt samvete för miljön

  90. Nilsson

    För att vi inne på andra omgången med kräksjukan…. Blä! Skulle behöva den för att kunna sanera och rädda mitt eget skinn från denna vidriga sjukdom! :)

  91. Ninni

    åhh den vill jag vinna, jag verkligen hatar allt vad städning heter och alla produkter som kan underlätta för städningen är ju toppen :)

  92. Nicole

    jag vill vinna handångrengöraren för att då kommer övriga familjen vilja prova den och städa o jag kan sitta o dricka glögg smart drag av mig!!!

  93. Therese

    Åh vilken perfekt ny liten kompis den hade varit. Hade varit skönt att slippa sprita och skrubba överallt och lägga tiden på mina underbara barn istället.

  94. Sophie Jansson

    En sådan skulle verkligen behövas här hemma! Med två barn, två hundar, två hästar och en man som driver lantbruk så blir det rätt smutsigt inne….hela tiden… Speciellt den här årstiden! Allt för att underlätta städningen är ju guld värt!

  95. Sofie Kanon

    Denna hade jag velat vinna. Har nu det senaste gångerna stått på knäna och skrubbat och med en liten hemma så blir det städning ganska ofta. Blir snart gråhårig;) denna hade underlättat en hel del:)

  96. Emma

    Låter otroligt härligt med en produkt istället för 10! Den kanske gör städningen lite roligare

  97. Karin

    Hej Carola!
    Jag vill vara med och tävla, anledningen till att jag vill vinna är:
    Jag har svårt att städa pga värk värk värk och eksem :-(
    Allt som kan underlätta min vardag uppskattar jag, den här ångrengöraren är nog ett perfekt redskap för mig, så därför skulle jag bli överlycklig om jag har turen och får vinna den.
    Kram från mig.

  98. Tanja Åström

    Denna mojäng skulle kunna göra mitt liv lite enklare. Jag är rörelsehindrad samt har busiga 5åriga tvillingkillar. Det rimmar dåligt om man vill ha en rent hem.. ;) Vore hur glad som helst om jag vann! :)

  99. Elin A

    Jag vill vinna för jag är precis som du, avskyr magsjuka i familjen och andra baciller:) Denna hade varit perfekt här hemma.

  100. Sofia

    Åhhh vilken julklapp till mig själv :) med en ettåring och med syskon BF 4/3 2015 så hade denna varit min bästa vän i städningen!

  101. Jennie

    åh här hemma är det alltid jag som städar och med en busig kille på 1,5år så skulle det verkligen vara toppen med en hjälpande hand :)

  102. Malin Israelsson

    Åh hade ju varit bästa julklappen till min man….Med tre barn i familjen så blir det kladdigt lite varstans – vid kylskåpshandtagen, på diskmaskinen, på microns handtag på köksskåpen mm mm. Kan man sedan använda den på kaklet i badrummet är ju super. Det har vi inte skrubbat ordentligt sedan vi flyttade in för 9 år sedan. Jag vill vinna!!

  103. Malin Carlberg

    Vi delar samma åsikt vad det gäller baciller mm. Städning är ju inte heller så överdrivet kul men ett nödvändigt ont emellanåt. Med denna coola manick kanske denna familj kan få det städat på ett kul sätt innan jul ☺
    Tack för en härlig blogg!!! Kram mammaMalin.

  104. Annika

    Hej! Åh en sån skulle jag vilja ha! Skulle passa perfekt nu när jag har en 15 månaders som kladdar ner överallt. Är även gravid i v23 o har foglossning redan, så städa är inte de lättaste nu…

  105. Josefine

    jag vill vinna denna till min mamma som förtjänar ”en hjälpreda” så mycket som hon städar. Hon sköter i princip om hela hemmet och är så värd vinsten.

  106. Mia Söderström

    Åh vilken bra manick! Allt som tar bort bakterier och är smidig är ju kanon!! Den vill jag verkligen vinna! Jag har dock endast 5 barn, men allt som underlättar är bra!!
    MVH / Mia Söderström

  107. åsa

    Jag skulle bli glad om jag vann en sådan smart städmaskin å få bort smuts på lättsamt vis, är sedan flera år långtidssjukskriven pga en neurologisk sjukdom som gör att min kropp värker oavbrutet å jag ständigt är trött.

  108. Clara

    Jag avskyr att städa och nu är vi inne i grötkladdsvängen med en 6-månaders som kladdar för fullt ( det mesta hamnar på golvet) och en 4-åring som spiller och tappar ut saker konstant. Tänk att kunna ta fram denna fina maskin och göra golven och bordet skinande igen. Underbart,

  109. Monica

    Med ett parfymfritt hem pga allergi och sen inte någon kraft i händerna pga sjukdom är detta precis vad jag behöver i mitt hem. Håller tummarna så hårt jag kan

  110. Född i Norge

    Jag hatar att städa men gillar att prova nya grejer.
    Jag är pensionär och har 10 barnbarn och alla kommer till jul, inkl. deras föräldrar och ett par av dem (barnbarnen) har dessutom pojkvän/flickvän.
    Många att laga mat till så sen behöver köket verkligen städas ordentligt.

  111. Malin

    Ja vem hade inte velat ha en sådan här så städning blir lite roligare kanske, om det nu kan bli roligt

  112. Camilla hockeymamma

    Åhh en sån vill jag vinna bara för att jag vill ha en sån där som gör städningen lite roligare.

  113. Victoria.G

    På lördag flyttar jag hemifrån. Ska bli så himla roligt. Men jag har en mamma som är lite orolig över att jag ska ha stökigt och smutsigt, för jag gillar verkligen inte att städa.Denna hade varit perfekt för mig då jag inte gillar att städa, men jag vill ändå ha det rent och fint där jag bor :)

  114. marie

    Denna skulle passa i mitt hem, med tonåringar och småbarn så behövs det ordentliga saker.hoppas att denna lilla goding kommer till vårt hem i jul.

  115. Viktoria

    Som sjubarnsmamma som GILLAR att städa så känner jag såklart att jag verkligen saknar en sådan i städskåpet :-) Städprylar som underlättar kan man aldrig få för mycket av!

  116. Carina Gustafsson

    Jag skulle vilja vinna denna till mitt jobb. Jag arbetar på ett äldreboende och vi har precis köpt en ny jättefin soffa. Vad vi missade var att dynorna inte var avtagbara. ”Olyckor” händer emellanåt, så en ångrengörare vore perfekt att ha där.

  117. Elin ö

    på något sätt har jag blivit en riktig slarver fast min mamma är en städfreak. Jag vet inte vad som är att föredra, lite skit i hörnen eller ett rent helvete? Jag har heller inte bestämt om jag vill ge bort den den om jag skulle vinna, den som behöver den mest är trots allt jag.

  118. susanne

    Det skulle va jättekul att vinna så kanske även jag kan städa hemma, jag har en nackskada som gör att jag inte kan vika handen o torka med trasa/gnugga bort smuts (klarar inte trycket som blir i nacken) Tänk att få köra den där på kaklet i duschen vilken fröjd,jag skulle bli så nöjd :)

  119. susanne ståhl

    Skulle vara helt underbart att få en hjälpande hand med städningen för en gång skull. :-)

  120. Maarit

    Den blev jag verkligen nyfiken på. Den borde underlätta städandet för en annan som har ledbesvär. Då behöver man inte ”gnugga” så mycket med händerna. Perfekt!

  121. Madeleine

    jag skulle vilja vinna den då jag velat testa en sån här ett tag nu, men ekonomin har inte funnits då jag är sjukskriven och sambon har fått vabba med våran minsta då jag inte kunnat ta hand om honom. Avskyr disktrasor, spec när det handlar om att torka av skåp, hyllor mm. Den här känns fräschare!

  122. erika

    Jag skulle vilja vinna den då jag lider av bacillskräck. Steam cleanern skulle göra att det går fortare för mig att städa. Jag vll inte att mina barn ska se mitt extrema städande och riskera att bli ”smittade” med min fobi.Steam cleanern skulle göra allt enklare.

  123. Li - fembarnsmamma

    Åh den vill jag vinna! Den behöver jag verkligen! Hatar att städa och med fem barn så blir det lätt kladdigt och smutsigt dagligen. Kanske skulle jag börja älska städning med en ny cool grej! ;)

  124. lindisha6barnsmamma

    detta hade verkligen varit något för oss.så mycket tid jag hade sparat.
    inte bara tid utan sparar på miljön oxå sammtidigt .eftersom man inte behöver använda rengörings medel

  125. Britt Thormeyer

    För att kunna lägga tid på mina 2 barnbarn såklart,som kladdar överallt städningen går säkert mycket snabbare då.=)

  126. Elisabeth

    Med en hund och fyra hemmaboende ungdomar skulle jag behöva vinna en ångrengörare då kanske andra än jag ville städa

  127. Madde

    Varför jag skulle få vinna??? Tänk då kunna jag lägga mer tid på barnen å göra något roligare än städa…. För då kan det ju vara lättare å LURA karln å städa ;o))

  128. karin

    Jag skulle vilja ge den till min svärmor, som har fått en stroke och bor på ett äldreboende. Så att vi kan städa snabbare och istället umgås med henne när vi är där.

  129. Linnea

    Jag tycker inte alls det är roligt att städa och brukar ta hem svärmor till mig när vi ska ha kalas. Så denna vore perfekt för mig att städa själv.

Comments are closed.