Familjen Annorlunda

Johnny Bulls..eller inte ;)

It´s done! And it´s blood everywhere…..;)

 

Haha, när sorry, den kommer från nån sånär instagram/facebook grej. ” När ”okänt nummer” ringer nästa gång, svara och viska, ” It´s done! And it´s blood everywhere…..”

Jag har dålig humor:)

Men skitsamma, It IS done!  Corrinda har köpt sina stövlar och det blev INGA Johnny Bulls:) eller det visste hon ju iofs,men det blev inte ens tjafs och bråk. Pust!!

Vi var till Deischmann och köpte denna häringa stöveln.

deischmannHon är nöjd och belåten, jag stod bara i bakgrunden och bidrog med ”det är du som ska ha dem, det är du som ska tycka att de är fina och bekväma”  Sådana där kloka ord;)

Det fanns de som var mer lika de här Johnnystövlarna, men de var för vida i skaften allihopa. Hon är stora fötter, men smala vader, och den kombon är sådär. Vi köpte dem, och så åkte vi till Din Sko för att kolla om de hade några, isf hade jag fått åka och lämna tillbaka, men inget par där var sköna, och hon kände sig nöjd med de här.

Klart :)

 

I morse, och långt in på dagen var det ju frost och svinkallt. Brrr, nej tack. Men när vi var ute och for var det soligt och fint, och vi passade på att handla. Igår skulle jag till affären och köpa två saker: Blöjor och kaffe.

Jag kom hem med två fulla kassar, men varken blöjor eller kaffe? Ibland alltså;) Men jag hade iaf fått med allt vi behövde till dagens bakning och middag, alltid något.

Jag satte Corrinda på att göra en pumpa, och den blev så fin så, står ute och lyser nu och jag har missat att fota den, så det får bli i morgon:) Vissa av mina bilder på mobilen vägrar åka över till datorn utan sladd. De allra flesta susar över trådlöst, men vissa stannar envist i mobilen, och det spelar ingen roll hur jag grejar, det är bara sladdkontakt som gäller, så nu slipper ni se min fina pumpakaka…surt. Ska lura hit bilden:)

Däremot gjorde vi lite ”Bus eller godis” bakning. Med betoning på ”bak” kanske ;) Hehe.

carola wetterholmKattlåda, digestivekex och chokladbollssmet rullat till kattexkrement;)

Kattlåda är en sanning med modifikation, för jag ville inte utmana ödet, man vet aldrig med våra väluppfostrade katter…ger man dem en ny låda på en ny plats så kan det ju hända att de liksom går dit..och det ville vi ju inte, så vi tog en avlång form med avtagbar kant, såg ungefär likadant ut.

De små monstren som dök upp vid dörren plockade förtjust åt sig av godsakerna, och den påse med lösgodis som jag köpte igår, blev bortglömd i skåpet, men det kommer ju en lördag snart igen.

Min syster dök upp med en spöktårta:)

spöktårta

 

spöktårta

Kladdkaka, med små marängspöken på, och de var så söta!

marängspöke

Underbara:)

Barnen klädde på sig och gick ut och knackade dörr, och det kom grannbarn hit. Jag gillar Halloween, men det ska inte förväxlas med Allhelgona, för då blir folk sura.

I morgon är det Alla helgons afton(?) och då åker vi till kyrkogården och tänder ljus, men idag är det Halloween och vi busar och skräms:) Var sak har sin tid.

Eftersom det var grannbarn med på alla foton, så får ni inte se dem, men en bild på min unge får ni, och jag tror att jag måste börja ta hand om kidsen lite bättre, så här kan det inte vara…snart kommer farbror polisen och knackar på;)

halloweensminkningMen vad gör man när de vill spela TV-spel hela nätterna och klöser ut hallucinerade maskar ur kinderna? Va? Man kan ju inte kränka dem genom att liksom..vaddå? Säga till?  Nä, så jobbar inte jag , låt dem hållas ;)

Eller? ♥

Nä, jag tar hand om mina älsklingar på bästa sätt, det är bäst att tillägga det annars får väl nån spunk ;)

Det här är visst ett tunt lager av toapapper som fästs med hudlim och sen sminkats över, jag är inte inblandad i detta, det gjordes på bortaplan hos en kompis, och jag tycker det är rätt coolt.

 

Jamie ville såklart följa med, men han ville inte klä ut sig så han var snygg i sin Maxomorra onepice.

maxomorra

Den är ju iaf orange, som en pumpa:)

Fö, så är vår gatuadress väldigt Halloweeninspirerad, vi bor på Pumpvägen…( mer troligt är det en pump det syftas på men det är inte lika roligt:) )

Övriga ungar har planerat i veckor vad de ska ha på sig, och de fixade sig och grejade, blev sminkade av storasyrrorna, och surade lite över att de måste ha jackor på sig, och det är ju lite tråkigt att det var så kallt ute, när de varit ljumma kvällar nästan hela vägen hit. Men det blev bra till sist, några drog dräkterna över jackan, andra tog jackan överst och alla var fina:)

 

Efter att ha tiggt ihop  fulla hinkar med godis så kom de in och vi åt tacos…och sen fikade vi, kladdkaka, pumpakaka, rostade pumpafrön, kattbajs och kaffe,  sen Idol, med chips och skit, och så småningom hopp i säng.

Jag har varit inne hos Patricia och rotat tillbaka lite kläder jag saknat, morr, men i morgon hämtar jag klädpaketet från me&i och sen blir det payback time;)

 

Jag har en maskin tvätt att ta reda på , men sen ska jag nog hoppa i säng.

Kanske ;)

Happy Halloween på er!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anne

    Kom precis hem, läste din blogg och insåg att du också nattspökar och är vaken sent! :-)
    Har tänkt på dig av och till sen i eftermiddags. Jag var på apoteket och köpte Coldzyme är det inte så det heter? Så kom jag hem och ser på förpackningen att det står att man inte ska inandas det och så sprayar man direkt ner i halsen.. Blev lite tveksam måste jag säga. Visst använder både du och barnen det? Är det någon av er som fått någon reaktion? Håller du andan när du sprayar dig själv? :-) Tänkte att jag passar på att fråga dig du brukar vara flink på att svara! Kram och god natt!

    Carola: Godnatt :) Jag och ungarna använder det, och jag tror de menar att man inte ska inhalera det, alltså inte dra in det utan bara spraya. Ingen har fått nån reaktion:) Så spraya på du men dra inte efter andan samtidigt:) Nu kommer du inte behöva vara förkyld, härligt:)

    1. Anne

      Tusen tack! Då känner jag min lugnare! :-) Nej kan man klara sig från några förkylningar så är det toppen!

Comments are closed.