Familjen Annorlunda

Popcorn, popcorn, popcorn!

Alltså jag veeet, jag har inte synts till, men nu så:) Jag har massor att säga, och tror att jag får lov att göra flera inlägg ikväll:)

Kommer ni ihåg att jag blev alldeles kär i en popcornmaskin?

American popcornPå allvar, jag tycker den är så snygg!

Eftersom man ibland har lite tur så lät American Popcorn mig testa den, och jag kan ju inget annat säga än att den går varm här hemma:)

popcornHär väntar Trixie och Lovelia på att popcornen ska börja poppa ur kastrullen, och spänningen är oliiiiidlig, och när den första poppar till så piper de förtjust:)

IMG_3487

När man poppar så luktar det ju alltid gudomligt gott, så hela huset dras till köket, och det slutar alltid med att vi får köra en omgång till :) En sån här påse blir ungefär 2-3 liter färdiga poppisar, och det kan jag sätta i mig själv;) men det är omöjligt att göra dem i smyg, hihi.

Man kan använda vanlig olja och korn, men eftersom jag fick prova den så var det med små portionsförpackningar som ser ut så här:

38_1_

Olja på ena sidan och korn i den andra, färdigt att hälla i. Smart. Inga transfetter – asbra!

Det står noga hur man gör, och det enda man möjligen kan göra fel är att bränna sig, och knappt det. Jo, den blir ju varm inuti men det begriper man ju, och fast både Jamie och Lovelia varit där och pillat för att vicka på kastrullen så de sista ramlar ur så har de inte bränt sig. Easy peasy alltså.

Ungarna tycker det är väldigt roligt åxå:)

IMG_3212

Jag älskar alltså popcorn, och har nog alltid gjort, och därmed har jag testat några maskiner åxå, och det har alltid slutat med att jag lämnat dem till Röda korset för de har varit lite mindre bra;) Men denna….Love it!

Den finns på American popcorn.se där man även kan köpa popcorn och oljor och andra grejor, jag vet att några har letat efter just de här färdigförpackningarna, och de finns där. Den röda är slut i lager, men kommer in igen snart, och den går att beställa men man får alltså vänta lite på den, den svarta finns inne.

Här hemma är det flera av ungarna som är väldigt förtjusta i USA med allt vad det är, och även jag, Novalie ville ha den här nere på sitt rum, för hon har inrett i lite USA-tema, och den skulle ju passa sååå bra där, tyckte hon;)

Det fick hon inte, utan den står på paradplatsen i köket:) Nu både hör och doftar jag att den jobbar igen, då gäller det att vara snabb så man inte blir utan ;)

Jag återkommer!

red_star

I samarbete med American popcorn

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rasmusmamma

    Beställde den då du tipsa om den har redan förbrukat en låda med portionsförpackningar tycker också att den är smidig och göra rent och blir super goda popcorn klart bästa popcornmaskin som jag provat värt var enda krona, köpte även skålarna till men tyvärr saknades en flisa i popcornskålen kan klart rekommendera denna snabb leverans hade dom oxå

  2. Nina

    Är den svår att rengöra? Tänkte att det kanske blir massa fett på väggarna inne i maskinen.

    Carola: Nej, eller jo, det blir fett på väggarna men jag har bara tagit en våt trasa med lite diskmedel på och torkat av och så torkat torrt. den lilla kastrullen tar jag loss och torkar ur med papper och diskmedel, den blir lite mer sölig, men det tar ingen tid alls.Och jag är en lat en:)

Comments are closed.