Familjen Annorlunda

Jotex-vinnare, wi-fi som suger och noll täckning, tja nivet;)

Hej från Hola!

Hörrni, jag har extremt kass wifi här av nån anledning denna gången, som om det inte räckte med noll täckning liksom ;)

Så det är som att leva i en liten bubbla:)

 

Jag vågar inte ge mig på några bilder, utan skriver jättefort och klickar på ”publicera” så kanske det går igenom…

Vinnare av Jotex är Stephanie:

Åh jag älskar tävlingar , fast jag sällan vinner så ör det roligt med spänningen ! :) min sambo har precis klarat jägarexamen och är nu borta en vecka på sin första älgjakt, så att vinna den där kudden med hjorten på vore ju fantastiskt att få ge honom i examenspresent eller varför inte från mig o sonen på fars dag ?? :) jag håller tummarna !! :)

 

Grattis!!

Jag har mailat dig. Ni andra, jag kommer tillbaka med fler Jotextävlingar, jag vet att ni gillar dem, och det är så roligt att få göra er glada:)

 

Hur är det då?

Jo idag är det för det första Trixies födelsedag, hon fyller 9 år ♥, och jag fick prata lite med henne i morse via Fecetime, men det hackade och laggade, men ett grattis blev det i alla fall, och så fick jag höra att hennes presenter var bra, skönt det. Jag sa förut att jag aldrig missat en enda av barnens födelsedagar, men kom på att jag ljög, för det har jag ju, och det var Novalies fyraårsdag. Hon fyller år den 23 maj, och vi gifte oss den 22 maj, och sov inte hemma den natten. Eftersom hon inte var stor nog att ha koll själv så låtsades vi helt sonika att hon fyllde den 24:e:)

Funkade utmärkt då, skulle aldrig någonsin funka idag.

 

Jag åkte med tåget igår, fast det känns som många dagar sen, det gick vid 17, och nu är jag så extremt resvan att pappa inte behövde följa med upp på perrongen, hihi. Vi hann typ till Gävle sen blev det mörkt och skittråkigt att åka tåg. Jag läste ut en bok, surfade, åt en macka, gick på toa, spelade spel, kollade Facebook, och vafan är vi bara i Söderhamn….? Denna gång hade jag bokat ”tyst kupé” , jag måste ju prova alla olika som finns, och det var najs, ingen som vill prata sitter där så man kan få vara helt osocial:) Men det var som sagt lite tråkigt. Jag har svårt att skriva på datorn på tåget, det skakar lite och jag blir snurrig, men jag skrev ihop en uppgift i en av de andra kurserna iaf.

Kom fram till Kramfors vid 21.30 och bussen går 22.00. Jag frös! Fasen det är betydligt kallare här uppe än hemma, taxichauffören som körde mig sista sträckan sa att det  var +4 och hemma var det väl iaf +12-14 grader eller så. Brrr.

Varma kläder har jag INTE med, däremot flera koftor och tröjor så jag kan köra lager på lager, funkar det med.

Sov som en gris, det är sköna sängar här och jag måste nog göra något åt min hemma, den är helt enkelt för hård, jag får ju ont i den axel jag ligger på. Kanske kan lägga i en extra madrass?

I morse var jag först ute i hallen (!! ja jag veeeet, helt otroligt) och fick vänta på de andra sjusovarna;) innan vi gick upp till frukosten.

Sen har det varit föreläsning hela dagen fram till 14 då vi redovisade våra hemarbeten, och sen….Nordic Military Training :)

 

Alltså…NI vet att jag inte springer, men väl gillar tunga vikter…Men jag har alltså sprungit idag:)

På led, helt enligt militärisk drillning, och med ruscher – sist springer fram och tar täten, med ”skydd” då vi kastat oss ner på marken för att slippa bli skjutna;) och ”siffra” när man skulle göra ett antal armhävningar. Varvat med backe upp och backe ner, branta jäklar! och så kramkalas och skottkärra, för att sen avsluta med ålning medelst hasning:)

så blev det ett timme ungefär, och sen var jag slut som person. Jag kommer aldrig gilla att springa, jag är inte en löparsort, och av andra anledningar åxå, en ond häl, taskigt knä mm. Men springa kortare sträckor kan funka..kul var det iaf!

Sen dusch, och middag innan vi åkte hem till en av tjejerna i trakten som har en egen bio i en av sina lador:) där vi kollade på Winter tales, med Colin Farrell.

Nu….trött som jag vet inte vad, och ska sova, fast klockan inte är ens i närheten av midnatt, ska skicka in en skrivuppgift bara..:)

Jag är tillbaka ordentligt på fredag, men hoppas få lite tid i morgon med för att kika in här.

 

Just jag, du som frågade om Jamie och Trattbröst, jag såg din fråga, och förstår hur du menar, helt och fullt, man blir orolig för sitt barn. Jamie har inte det, men det var konstiga skuggor på bilden så jag förstår dig.

Men du, inte ska du går runt och vara orolig, se till att få en läkare som förklarar för dig ♥ så du får fråga allt det som du undrar och är orolig för. Kram!

 

Nu håller jag tummarna att inlägget åker iväg i den sega wi-fi strömmen…..

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.