Familjen Annorlunda

Herregud!

Till er som väljer att lämna min blogg pga att jag inte vill mobba ut Sd… Jeeeesuus!
Fan Sverige är en demokrati, alla har rätt till sina åsikter. Eller?
Även idiotiska åsikter. Det är inte jag som bestämt det.
Jag sympatiserar inte med Sverigedemokraterna! Men kolla hur det blev… Folk röstar på dem och de är nu Sveriges tredje största parti! Varför?
Säg det, missnöjda med något som Sd har som inte övriga partier har..

Det är ju ren jäkla fakta att de sitter med 13% av svenska befolkningens röster och då har de ju vissa rättigheter, det kan man tycka vad man vill om, men så är våra lagar.
Jag tycker som de övriga 87% i landet att det är skandal!!!
Men som sagt, de har dubblat sina väljare genom mobbningmetoden så den vägen verkar ju inte funka.. Eller vad tycker ni?
Är inte målet att de ska försvinna?
Då lär man liksom byta metod och hur bra politik har de i alla övriga hundratals frågor?? Om man skrapar lite typ ingen..
Så att visa upp för Sverige hur genomskinliga och enkelspåriga de är kanske är rätt metod?

Men nej så kan man inte göra för då viker man ner sig… Tycker ni.
Jag tycker att ändamålet helgar medlen här, och för att nå dit kanske man måste bjuda in dem för att sen kunna avslöja dem?

Nån ville få mig till total idiot inom politiken och riktigt så illa är det ju inte;) men det är svårt och tråkigt.
Det är inte heller något jag tänker diskutera här för genast ska ni sluta läsa.. Ni gillar mig annars och har återvänt hit i många månader men så uttrycker jag något om politik och vips är jag dum i huvudet:) och ni säger tack och adjö.
Inte undra på att det är krig i världen pga politik .

Jag är den jag är, och jag säger idiotiska saker ibland och ibland är jag klok som en bok. Ni är de ni är på samma vis.
Vi är olika. Jag gillar olika!

Ni gör som ni vill och vill ni sluta läsa här är det helt ok, men var snälla att komma ihåg att jag inte på något vis försvarar eller gillar Sd, jag har bara en annan åsikt om hur de ska väck :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moderat,javisst!

    Tycker detta är otroligt omoget, vuxna människor som kastar skit på andra vuxna.
    Fb är full med kränkningar om hur du inte ska rösta och hur du har rösta.
    Folk skriver elaka saker till varann och tar bort folk ifrån vänlistorna pga politik!
    Hör hur de låter!!!
    Sen hur andra vuxna mö. Oskar i riksdagen behandlar sd är oxå helt skrämmande, man tillåter öppen mobbning och gång på gång så hånas dem i tv av andra vuxna.
    Alla säger att allat lika mycket värda…så mobbar man andra.
    Det är ju dubbelmoral!

    Ta reda på varför folk röstar sd och vilka som röstar innan ni kastar ur er rasister som ett argument, ordet rasister är bara ett jävligt dåligt argument som ni tar till för att ni inte vet vad det egentligen handlar om.
    Överallt ska man försvara sig,”nä jag är inte rasist men…”
    Jag förstår varför många röstat på sd, sd står för en rak och ärlig politik.
    Våran invandrar politik är katastrof och när alla andra partier förfinar och stoppar huvudet i sanden så blir det såhär.
    Alla klagar på vård och skola, ja något måste man ju dra ner på för att kunna lägga pengar på invandringen och då blir de ju minskad välfärd osv
    En människohat inte rösta på sd för att alla invandrare ska ut, utan vi måste förbättra och se över och ge alla som kommit en chans.
    Minska intaget och försöka hjälpa även på andra sätt.

    Men iaf, poängen är hur jag en röstat och hur du än röstat så skiter jag i det, jag har vänner som röstat på alla partier och jag är fortfarande vän med dem!
    Jag älskar dem och alla är underbara människor men vi tycker helt enkelt OLIKA!
    Låt oss få vara olika och börja inte med ett ideal där med precis som hur man ska se ut.
    Och för fan, sluta med vuxen mobbing!!!!!!!!

  2. Anki

    Jag stannar kvar o hade jag inte gjort det så hade jag inte skrivet något här om att jag lämnar din blogg. Nä, Carola jag håller med dig om det mesta du skriver om och gillar din blogg men även om jag inte skulle hålla med om allt så skulle jag för allt i världen inte sluta att besöka dig här. Inte så ofta där i mot som jag skriver någon kommentar men du ska veta att jag finns här fram för min dator o läser dina uppdateringar ;-)
    Varm kram till dig Carola från Skåneland

  3. Anna

    Tillägg: SD har många sympatisörer hos invandrare. Många kristna och andra minoriteter från muslimska länder som har blivit bortdrivna pga sin religion.Kristna i tex i Irak blir mördade våldtagna hotade och kidnappade. De är helt enkelt rädda att islamisterna i Sverige ska bli ännu fler.

  4. Anna

    Vilken hetsjakt! Läskigt. Jag skrev en lång kommentar under förra inlägget om någon vill läsa men här ska jag fylla på.

    Jag hatar rasism. Jag har fyra barn med en svart pappa. Jag har fått höra av en arab att mina
    barn och pappan ”ser ut som slavar”…min son blev attackerad som tvååring av en rysk äldre kvinna och kallad neger….jag blev som ung kallad svensk hora av latinamerikanska och arabisks män. Pappan till mina barn berättar att många av hans landsmän pratar oerhört nedsättande om svenska tjejer…vid ett tillfälle blev jag och en kompis utslängda från vår kompis hem av hans mostermed orden jag vill inte ha horor här osv osv RASISM OCH SEXISM ÄR VIDRIGT PÅ ALLA SÄTT OCH FINNS BLAND ALLA NATIONALITETER MEN SVENSKARNA ÄR ALLTID DE SOM PEKAS UT. Ett annat ex min väninna och hennes föredetta man skulle ta in på ett hotel i hans hemland men han
    sa att det ”luktade neger där” och därför måste de hitta ett nytt hotel. Har hört killar säga att de allt knullar runt med horor men när de gifter sig ska det vara en iskuld från hemlandet….men dessa VIDRIGHETER ACCEPTERAS OCH INGEN SKRIKER NÄR TEX KURDISKA FLICKOR TVINGAS ATT ÅKA TILL DE LÄNDER SOM DERAS FÖRÄLDRAR SÄGER ATT DET ÄR FARLIGT FÖR DEM ATT BO I FÖR ATT GIFTA BORT SIN DOTTER MED EN KUSIN.Konstigt. Helt tyst. Allt detta sker dagligen med få eller inga reaktioner….mycket märkligt.

  5. susann

    Håller nog med Maria i detta, Carola. Vad hon skrivit innan har jag ingen koll på. Men var det inte lite väl naivt av dej, Carola, att dan efter valet börja klaga på mobbig av Åkesson och sen tro att ingen skulle reagera? Såklart rör det upp känslor hos människor!! Eller var det meningen?
    Vad beträffar ”mobbingen” av Åkesson så tror jag han klarar sej… har nog dessutom några kronor i lön som plåster på såren..;)

    Carola: Nej det har du säkert inte, men jag får upp alla Marias kommentarer en en tråd om jag vill, och de är genomgående negativa.
    Jag får minsann rätt så ofta höra att jag måste vara en förebild och blabla eftersom jag då är lite sådär halvoffentlig, och vet du, jag kände att jag tog mitt ansvar där genom att uttala mig EFTER att valet var klart. Men hur ni kan få det till att jag på nåt vis försvarar SD är obegripligt. Jag uttryckte en åsikt att det kan aldrig vara rätt att mobba, och att det definitivt inte funkat i detta fall. Men vad jag förstår så tycker ni att det funkat alldeles utmärkt, så vi lägger ner den diskussionen, jag skiter i på vilket sätt de försvinner, bara de gör det.

  6. Maria

    Kom inte och säg att du gillar olika Carola. För den attityden som du bemöter dom som ifrågasätter dina åsikter eller framför motsatta åsikter än dina här i bloggen, bemöter du ofta med en jäkla trist och inte sällan nedlåtande attityd.
    Nej Carola, du gillar definitivt inte oliktänkande.

    Carola: okey. IF you say so ;)

    1. Anonym idag

      Precis min tanke. Väldigt lätt att säga att man gillar olika, men tycker man oliak blir man idiotförklarad eller ska sticka härifrån. Aldrig att Carola vågar ta en diskussion.

      Carola: vad vill du diskutera? Sex politik och ekonomi undantaget, annars varsågod :)

    2. Maria

      Yes, I do say so.

      Carola: då är den stora frågan – vad ska du göra åt det? Fortsätta klaga eller acceptera och sluta hacka ??
      Beslutet är ditt, det finns en möjlighet att slippa mina åsikter och det är att hålla dig härifrån ;)
      Så enkelt men ändå så svårt tydligen.

      1. Maria

        Hacka? Jag hackar inte alls kära du.
        Det jag gör är bara att visa på det felaktiga i ditt påstående om att du gillar olika, och genom ditt senaste svar bevisade du just hur rätt jag har.
        Tack. :)

        Carola: vet du, alla dina kommentarer finns kvar, och merparten av dem är nedlåtande, klankar ner på mig eller är allmänt syrliga och negativa. Inte så kul kanske, att alltid vara en surkart? Sen kan man kalla det för att påvisa felaktigheter i mina påståenden om man vill försköna det hela, men faktum kvarstår.. Du är jäklig negativ och tråkig mot det mesta jag skriver.. Varför utsätter du dig själv för detta självplågeri? Varför inte sluta läsa om det bara är en källa till irritation? Jag fattar inte?

  7. Loppan

    Och Annika Leone som på son blogg uttrycket öppet avsky mot SD:S 13% får kommentarer om att sluta fokusera på dem. Att vända fokus mot de 87% som valde att inte stötta dem. Ni som lämnar här kan ju masa er till hennes blogg på Mama då och stötta henne lite för hon får klent med medhåll.

  8. Cleo

    Det verkar vara att man inte får rösta som man vill, minst 13% är helt galna enligt många andra =S. Att Carola dessutom skriver om rösträtt och att det är en demokratisk rättighet på sin blogg gör att man blir utmålad som SD anhängare och människor vill lämna bloggen, är ju helt befängt.

    Hela den här historien har blivit ett skämt och tar inget annat parti tag i de frågor som SD lyfter (som 13% tycker är viktiga frågor) så kommer de säkert växa och bli ännu större till nästa val. Det borde väl vara det vi fokuserar på, inte väljarna..

  9. Laura

    Ja helt sjukt att folk ska reagera så över politiska åsikter. Är ju som du skriver det tredje största partiet så lär ju finnas nånting i det hela. .

  10. Svandis Ros

    Skojar du?

    Finns verkligen de som ska sluta läsa det du skriver pga. att SD fick 13%? Jaja, lite förenkling på problemet…

    Jag förstår att SD får röster. För Sveriges invandringspolitik är helt uppåt väggarna och någon måste sätta ner foten! Jag tror verkligen inte att det alltid handlar om rasism… vem är inte trött på tiggare? Ska Sverige ansvara för andras länders fattigdom? Hur skulle det påverka Sveriges ekonomi OCH välfärden?

    Sen måste ju Migrationsverket får mer resurser för att klara av att gå igenom alla ansökningar så det blir mer MÄNSKLIGT… för invandrare! Det är inte bra för någon att asylsökande behöver vänta flera år efter besked…

    Så om andra partier tog upp de här frågorna och VÅGADE säga STOPP, vågade TA TAG i problemen… så skulle folk inte sympatisera med SD.

    Nej, jag röstade inte på SD, kanske för att jag inte har rösträtt till Riksdagen ;)

    Men jag har åsikter :)

  11. Fanny

    Så våra gamla ska få sitta ensamma och i sin avföring för att vi ska ta hand om alla andra först? Just det. Ni fattar inte vart vi är på väg.
    Trångsynta som inte fattar vad ni egentligen håller på med. Vänta bara säger jag bara.

  12. Fanny

    Så fruktansvärt barnsligt. Hota med att lämna bloggen. Gör så då, ingen större skillnad. Vänta 1 år när Sveriges är proppfullt, skolan, äldreomsorgen har inga pengar. Vi ska ge bort allt vi har. Skänka till de som bara kräver mer o mer. Har ni en aning om vad Migrationsverket och socialkontoren betalar för alla invandrare?! Visste ni det skulle ni tänka om. Den enda riktiga vinnaren i allt det här är Bert Karslsson. 30 miljoner om året från Migrationsverket. Vi måste först värma om alla som redan bor i vårt fina land, sen ta hand om fler som vill komma hit.
    Är det konstigt att tänka så?

  13. Annika K

    Man må tycka vad man vill om SD och deras 13 %.
    Men i Sverige har vi demokrati. Man får rösta osv osv osv.
    Detta är resultatet.
    Men jag har hellre en demokrati med detta resultat än en diktatur.

    Carola du har rätt att tycka precis vad du vill i din egen blogg. ( annars med förstås)
    Ni som inte gillar… Stick härifrån då!

  14. Helahea

    Men detta diskuteras i alla medier. Skall ni sluta läsa ALLT då eller ??
    Läget är ju helt upp o ner just nu efter valet. 27% röstade på SD i mitt valdistrikt ! Jag blev bestört skrek ut på FB ” INGA RASISTER PÅ MIN FB ”
    Jäklar vilket liv det blev !!
    Jag fick tänka om och fortsätter att ta debatten….
    De har ju inte så mycket att komma med ;)

  15. Frida

    Det här med att folk hela tiden skriver ”Alla har rätt att tycka som dom vill” osv. Det är något många missuppfattar. Man har rätt att tycka som man vill till en GRÄNS. Yttrandefriheten och åsiktsfriheten gäller till en GRÄNS. Man har inte rätt att tycka precis som man vill. Eller åtminstone inte uttrycka den åsikten. Det är därför det finns brott som förtal, hets mot folkgrupp osv. Man har inga rättigheter att tycka att människor är sämre på grund av var dom kommer ifrån t ex. Det har man inga rättigheter att tycka. Och därför finns det lagar mot det samt en diskrimineringsombudsman. Det hade ingenting med det du skriver att göra eller hur folk röstat men jag ville bara poängtera det då folk ofta skriver att man får tycka precis som man vill. Nej, det får man inte.

    1. milla

      En gräns????? Så vitt jag vet så är det inget brott att Rösta på SD eller? Svårt för vissa här inne att fatta som Carola skriver….Alla är olika!!!!! Och jo man får TYCKA som man vill! !! Men handling och tanke är inte samma sak.

  16. Susanne

    Jag lämnar också din blogg, har läst den i många år, jag älskar ditt sätt att ryta ifrån och skriva bra saker,jag tycker inte alltid som du, men det gör absolut ingenting alls! Men att tycka att man ska låta ett främlingsfientligt parti komma till tals och bjuda in dem i debatten, där går min gräns. Det går faktiskt inte att rättfärdiga på något sätt.

        1. My

          Snarare du som är enkelspårig och vägrar att förstå att SD bara kommer att bli större och större om man fortsätter frysa ut dom, någon måste börja ta fighten precis som tex Elaine Eksvärd och Henrik Schyffert säger. Vi lever i en demokrati och ska agera därefter….

  17. Bella med familj i Västerås

    Hej Carola.
    Nu måste jag bara slänga in en kommentar här på din blogg. Jag tycker precis som dig att vi måste få ha en åsikt här i Sverige och få säga precis vad f*n vi vill UTAN att andra ska säga någonting. Ska dessa sura människor sluta upp med allt i deras liv bara för att Sd kom in i riksdagen, då kommer dessa människor få sluta sina liv med att dom får sitta ensamma utan kompisar. Man får acceptera vad de andra i Sverige röstat på och vi ska ha nolltolerans mot mobbing. Sen tycker jag det är fel att mobba SD. Låt dom göra sina fel och brister så får sveriges folk se vilka dom är. Jag kan säga att jag är förbaskad glad över att moderaterna försvann för dom tar från dom fattiga och ger till dom rika. Så jag är glad att sossarna kom in igen…..Go Stefan ;)
    Jag hoppas att dina sk läsare som ska sluta läsa din blogg fattar att vi har rätt till åsikter och inser att du har RÄTT att skriva vad du vill och att du fortsätter att skriva vad f*n du vill…..Go Carola

  18. nettan

    Blev själv förvånad över alla kommentarer när jag läste här igår! Känns som om många väljer att tolka det du skriver på ett sätt så de får en anledning att klaga…..

Comments are closed.