Familjen Annorlunda

När man får skrämselhicka en sekund ;)

Och förlägenhetens röda rosor sprider sig blixtsnabbt på kinderna , innan den där millisekunden  är till ända och man fattar att det är skämt :)

När jag scrollade bland kommentarerna och ser:

Dr Dreamy skriver:

Tack, men är det inte lite tråkigt att objektifiera mig så?

Då ni ;)

Men, jag älskar att ni har samma humor som mig, och jag har gått en lång stund här och flinat för mig själv över hur kul det hade varit om Dr Dreamy blivit lite stött över att bli objektifierad, hihi. Hade det varit en annan mailadress, typ hans namn, då hade jag funderat en sekund till:)

Jag går nu inte runt i verkliga livet och talar om för folk att de är tjusiga bara sådär, men jag kan heller inte se att det skulle vara någon som blir sur över att bli kallad snygg, och jag skulle inte skämmas på riktigt, men känna mig lite påkommen sådär ;)

Så Dr Dreamy, vi ses på tisdag .. Vässa musklerna….;) Objektifierad eller ej ;)

 

Idag hade Patricia tråkigt, så hon ville att vi skulle åka och lämna in ett par klackskor hon har, som släppte i remmarna på ena sidan efter en kvälls användning, de är köpta för tre-fyra år sen på tokrea men originalpris var en sisådär 700 spänn, så det är ju inga dåliga dojor. Jag har ett par gympaskor som jag älskar och lever i på somrarna, men som fått ett hål i sulan och där kommer det in grus som sen ligger och klickar när man går, och de lämnade jag åxå in. Plus att jag frågade om han kunde göra en ny bilnyckel. Min extranyckel är borta, borttappad i typ Tyskland när bilen var där och semestrade utan mig, och det skulle inte vara några problem. Aningens dyrt bara…1100kr, men jag måste, min andra nyckel har börjat tramsa lite, fastna lite i både dörr och tändningslåset så det är ett måste att fixa en ny.

Skorna fixade han på tjugo minuter, och de är som nya :) Det kostar ju å andra sidan nästan inget alls.

Patricia behövde nya svarta jeans, alla hennes är trasiga och det är det hon jobbar i ( på restaurang) så det behövs ju, och mot att hon städade med småungarna nere i deras rum så köpte jag ett par :) Fy fan vad värt det är att köpa sig sinnesfrid, för jag får på allvar hjärtklappning och psykbryt av att se hur de lyckas stöka ner så kapitalt på bara några dagar…

 

Jamie fick följa med, och han var fin i håret:

Jamie

Framifrån ser han ut som en svärmorsdröm:

Jamie

Den lilla kycklingen fick Lovelia i skolan av fröken, och den sitter i en skål med mossa i fönstret…när inte Jamie snor den;)

Patricia köpte en cola, och jag hittade den där Loka som smakar mjukglass, men den var ju varm, så nu står den på kylning, så ska jag sippa i mig den senare ikväll tillsammans med hallon och kvarg :) så hoppas den är god!

Jag har träningsvärk i rumpan..aouch.. det är ett härligt ställe att ha ont på, och det är lustigt hur man ibland har ont bara i rumpan och inget i låren, som nu, medan man ibland har värsta ont i lår men inte nåt mer…och ibland hela baksidan;)  Har rätt mkt träningsvärk i armarna åxå men det börjar ge sig, perfekt när det är dags i morgon för cirkelfys:)

 

Just ja! När vi var och handlade byxor så stod det några tjejer och demonstrerade nåt, och en av dem ropade på Patricia som inte fattat det här med att man inte kan ge dem ett lillfinger för då kommer man därifrån med tom plånbok ;) Plus att hon är väluppfostrad, och ropar någon KOM, till henne, så känner hon sig otrevlig om hon bara dissar.

Det var nån promotion för nåt nytt mirakelmedel, och först fick jag en nagel upputsad och nagelbandskräm och grejs så den skiner och blänker, och de andra nio naglarna får skämmas ;) och sen var det nån ansiktskräm/mask som var suverän, nån svart gegga man lade på huden, och sen skrapade bort med en magnet…tja, ni vet, fria radikaler och återfuktande oljor osv.Hon pratade engelska dessutom och min engelska är väl inte helt vad den varit och framför allt inte inom skönhetsvård som inte är min starka sida.

Tjejen frågade hur gammal jag var? 36?   :) :) :):)

Jorrå men vettu, jag behöver visst inte nån föryngringskräm för du drog just av en jäkla massa år från min ålder :)

Tack för den, det gjorde min dag :)

Krämerna var ju inte helt gratis direkt, och eftersom jag har en drös av olika som jag fått i diverse goodiebags så känner jag inte att jag vill lägga ner en förmögenhet på sånt, för jag tror ju faktiskt inte ens att det finns några mirakelkurer, det handlar väl  mer om leverne och gener till stor del. Ingen alkohol, ingen tobak har jag på plussidan, och sena nätter på minussidan;) Generna är tipptopp :)

 

Nu måste jag åka och handla lite mjölk och bröd, hur det nu kan vara slut igen jag handlade massor sist, men slut är det lik förbaskat, och det är surt att inte få frukostkaffe i morgon…

auntie acid

 

Haha, jag KAN vara utan kaffe, det är inte ens speciellt jobbigt, men jag tycker om det, och framför allt tycker jag om att ha sällskap till kaffet, om det så bara är via telefon, och helst ska det drickas ute i solen.

Vi hörs :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maud

    Hej Carola! Jag fick nästan vad du kallar skrämselhicka med, när jag såg namnet på en av kommentarerna. men insåg snabbt att det kunde det nog inte vara så att ”Dr Dreamy” hade skrivit. Men sen skrattade jag gott, som jag oftast gör när jag läser din blogg. du piggar alltid upp en med ditt sätt att skriva om vad som helst, tråkigt eller roligt, men alltid med glimten i ögat. Fortsätt så och hoppas att ni ALLA i familjen får en trevlig Påsk och att äggen har kommit till rätta innan lördagen, Ha ha ha… Glad Påsk!

  2. Ida

    Alltid kul när människor tycker att man ser yngre ut än man egentligen är men jag har alltid tyckt att du ser väldigt ung ut för din ålder. Önskar dig och dina barn en riktigt glad påsk.

Comments are closed.