Familjen Annorlunda

Dr Dreamy…..

Idag var det dags att åka till vårdcentralen med Corrinda, och Jamie.

Och jag skulle uppskatta om det kom nån slags lag mot att du faktiskt inte får vara snygg som satan när du är läkare :)

För det var han. Och jag chansar på att han inte läser här, hehe, skulle förvåna mig mycket, men vara rätt pinsamt …

När doktorn är så där snygg så kommer man liksom inte ihåg sen hur vi bestämde om behandling…men jag vet att han skulle ringa, whihooo, men dock bara i avsikt att boka en operationstid, men vafan ;)

Jamie vägrade såklart gapa, inte ens lock och pock och en muta i form av en såndär träspatel de använder för kika in i munnen fick honom att ändra åsikt om att Dr Dreamy skulle kolla på hans tunga, trots att han tjatat hela vägen dit : Doccoooor, ahhhhh, och så visat tungan för alla syskon  :) nix pix, våga vägra öppna munnen.

Nu var jag ju inte orolig längre eftersom den de sista dagarna läkt superfint, men jag hade gärna velat att han fått ett ok, men det är ju inget livsviktigt så då får det vara, jag tvingar honom inte då, det straffar sig bara i längden.

Och läkaren var sådär förnuftig, och konstaterade att Mammor brukar veta bäst. Oh yes, det gör de, och jag älskar läkare som fattat det. Att lyssna på föräldrar är det klokaste vårdpersonal kan göra, och ta med det i sin bedömning.

Corrinda däremot visade sina fötter, och Dr Dreamy kikade och kollade och frågade och så konstaterade han att det nog var bra med en op…tror jag, det kan vara så att han sa nåt helt annat, jag funderade på mer på hur de där musklerna såg ut under tröjan..;) …haha, närrå, men det var väl hårfint mellan en op och att avvakta, men det känns lika bra att göra det nu, så det kan få bli bra förhoppningsvis.

Så, det var det, och jättekul att jag ska träffa samma läkare nästa tisdag och visa upp min senknuta…gahh, undrar om de blir arga på vårdcentralen om man ber att få byta doktor för ” Han är för jäkla snygg” haha ;) Tur dessutom att det är en axel jag ska visa upp….;)

Å andra sidan…hm..man kanske kan tjata till sig en operation av den med…fatta vad ofta jag får träffa doktorn då…tåop, senknutaop…om jag tänker efter riktigt noga så har jag nog väldigt många problem;) Alla barnen behöver nog gå till läkare åxå…;)? Mmm, jo. Suck :)

 

Förutom att tråna efter Dr Dreamy så har jag haft finbesök, Annelie med sina tjejer och ett extrabarn kom på lek och bus-visit.

Ungarna lekte ute på studsmattorna nästan hela tiden, och fast solen värmde fint i lä, var det rätt kallt i blåsten, men det verkar inte bekomma dem.

Annelie är mitt bästa fikasällskap, för hon har nyttighetstänk och träningsfokus, så det blir alltid bra fika, idag tog hon med sig jordgubbar och kvarg, mumselimums mums. Jordgubbarna är ju väldigt ojämna så här års, de kan ju vara skitäckliga eller underbart goda, men oftast är de snygga med smaklösa….De här var helt okey :)

Jag kommer få fikasällskap även på torsdag, och då blir det nog mindre nyttigt, det är Ballerina som kommer :) Han kommer på förmiddagen, innan jag gör mig redo för att åka med de andra häxorna till Blåkulla…måste kolla kvasten;)

 

På brevlådan idag kom ett så fint armband från The jewelry!

thejewelry

 

Finaste presentförpackningarna! Och själva etuiet smycket ligger i sen är så fint, men blev blaskigt på bild, det är ett svart tjockt vadderat fodral med dragkedja, där ligger smyckena säkert.

Fint va??  Det är två armlänkar, en som det står Make och Whises på och det andra All och Happy

Thejewelry

Sätter man ihop dem såhär blir det då Make All Whises Happy :)

Det är i silver, och skramlar sådär härligt, och jag älskar dem!

Tack:)

Och vet ni, om ni hittar något ni vill shoppa loss på på TheJewelry, så får ni 20% rabatt om ni anger heycarola  i kassan:)

Från idag till nästa tisdag, alltså hela påsken :) ( 15-22/4 )

THE_jewelry_FREE-SHIPPING-WORLD-WIDE_BLACK

 

De har väldigt väldigt mycket fint, jag har ett annat armband därifrån med, som jag visat förr:

IMG_9905

En hästsko för lycka:)

Tjejerna fick varsitt, och alla älskar det, Lovelia vägrar att ta av det:)

 

IMG_9904

 

 

Om  jag tar på turarmbandet på tisdag när jag har läkardejt…..? hm…;)

 

Satt och pluggade lite idag innan jag åkte till vårdcentralen, och det här kapitlet passar mig…handlar om sociala medier, bloggar, Facebook, osv…och lite om datorer..inga svårigheter. Ska se om jag kan göra det provet senare ikväll, eller i morgon så jag har det klart.

På fredag åker Corrinda på basketcup, de ska för första året sova kvar hela tiden, vilket är skönt, annars är det tidiga morgnar och sena nätter. Södertälje känns som väldigt långt bort, fast det är nära till Stockholm på nåt vis…Jag vill försöka åka och kika nåt, men vete fasen hur det blir.

På lördag är det middag hos mamma och pappa, med tillhörande påskäggsletning…och jag kommer få skäll eftersom jag inte letat reda på påskäggen som ligger i garaget…vi återanvänder såklart, men jag har inte hunnit. Pappa hotade med att det skulle bli plastpåsar i stället, små rackare där det fick rum en kola och tre nonstop ;) och det går ju inte för sig, så jag ska fixa i morgon.

Sen känns det som att jag har glömt något i morgon? Som att jag bokat in något, men det är tomt i almanackan och det som inte står där det finns inte;)

 

Däremot står det massor i de här:

MAXMaxMål med böcker, och de var jättefina allihopa.

Jag måste åka dit snart, för jag suktar efter det din finkaffet de här fått….från Starbucks….:)

 

Nu kom Patricia hem, hon har jobbat som arenavärd på nån Siriusmatch, fotboll ( jag var tvungen att fråga, haha) och de förlorade. Det är nåt  samarbete med deras skola, så istället för teori i plugget så får de jobba praktiskt på arenan.

Igår jobbade hon en ”långpanna” på ett annat ställe, från typ 9-21 eller så…långa pass i restaurangbranschen ;)

Jag ska gå och prata lite med henne medan hon äter mat, idag gjorde vi egna hamburgare:

hamburgare

 

Jag tog undan lite köttfärs till mig och Patricia som jag blandade i färskost med vitlök och örter, mycket gott. Spenat, tomat, stekt ägg och guacamole, plus hamburgare, och det var gott!

Ungarna klagade över att jag inte köpt hamburgerbröd, men jisses, vanlig formfranska är ju fasen samma sak fast i en annan form…de köpte det inte, men fick vacker tugga i sig det , och så fort de smakat var det tyst sen :)

Nix, nu ska jag prata med dottern :)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dr Dreamy

    Tack, men är det inte lite tråkigt att objektifiera mig så?

    Carola: Tror du tål det ;)
    Inte snällt att skoja så, jag dog lite av skam en sekund :) men jag älskar folk med humor, så du är förlåten :)

  2. Ida

    Ja jag håller med det är faktiskt lite pinsamt när man träffar en riktigt snygg, känns ju lite obekvämt. Du skriver alltid så himla bra så din blogg är verkligen toppen.

    Carola: Jo, det är ju det :) Tack:)

  3. J

    Ååå dr snygg ..alltid lika pinsamt..man blir liksom ställd på ngt sätt..hänt mig 2ggr.. Ena ggn som gynläkare..!! Fyyyy vad pinsamt.. Man ligger o dör av smärta o så dyker en ung snygg sak upp…
    Andra ggn låg jag inne på sjukan pgr av ett sprucket blodkärl i näsan..mådde piss en natt så vårdpersonalen tillkallade jour läkaren….. Där ligger man o spyr blod o allmänt ofräsch….& så dyker upp en pudding i dörren……….
    :-D
    Ha det gott i vårvärmen!

    Carola: Haha, förlåt, men det är så typiskt ju:)

  4. Karin

    Ah ! en dr Snygg ! Du får kolla upp om han är singel.. Läkare som jobbar på vårdcentral brukar ha bra arbetstider, och praktiskt är det ju om någon i familjen skulle bli sjuk :) En perfekt dejt!
    Jag hade dr Skitsnygg-med-finaste-ögonen som husläkare tidigare. Jag gick där bla för kontroll av mitt höga blodtryck.. Ingen jättebra kombo, trycket blev inte precis lägre av att kolla honom ! Nu är jag visserligen lyckligen gift sedan 22 år, men titta lite får man ju göra. Lycka till med ditt nästa besök !

    Carola: Hihi, kan förstå att blodtrycket inte sjunker direkt av Dr Snygg, och klart man får titta, skönhet skall uppskattas:) Singel kan jag inte tänka mig att en så snygg man är, men jag ska fråga…eh..not ;)Skulle jag aldrig våga :)

  5. Annika

    Så fina armband! Jag köpte direkt ;)

    Carola: gjorde du? Vad kul!! Visst har de hur mkt fint som helst :)

  6. Helene

    Carola! Alltid lika kul och läsa din blogg. Efter många timmars arbete, är det så mysigt innan man kryper ner och ta del av din och dina fina barns vardag. Doktorn mmmm det är sådant , som sätter piff på vardagen. Du är snygg Carola, så spana på! Här i Skåne har de lovat fint väder till påsk. Hoppas att även ni får njuta av det! Önskar dig och barnen en riktigt härlig helg! Kramar från Skåne!

    Carola: Tack, och jag hoppas åxå på värme!

Comments are closed.