Familjen Annorlunda

Monsters University – Tävling!

I denna charmiga film med stort hjärta och mycket humor presenterar Disney•Pixar historien om hur den omaka monsterduon Mike och Sulley träffades och blev bästa vänner för livet.

Ända sedan Mike Wazowski var ett litet enögt monster har han drömt om att bli professionell Skrämmare när han blir stor – och han vet att de bästa Skrämmarna utbildat sig på Monsters University (MU). Men hans planer hotas redan under första terminen när han som ambitiös student stöter på den late naturbegåvade James
P. Sullivan, och det dröjer inte länge förrän deras ständiga tävlan mot varandra får dem utslängda från universitetets Skrämmarprogram. De inser att de måste lära sig samarbeta med varandra såväl som med en grupp missanpassade monster om de ska kunna ställa allt till rätta igen. DVD:n innehåller även den biovisade kortfilmen ”The Blue Umbrella”.

 

Tre vinnare får ett var sitt  ex av filmen :)

Bild

 

©Disney/Pixar

 

Jag och ungarna älskar den här filmen!  De här karaktärerna är några av mina absoluta Dinseyfavoriter :) och replikerna från första filmen bollas flitigt mellan oss : We scare because we care :)  Mike Wazowski – at your service!

Vi kör till på lördag, den 7/12, kl, 24.00. Skriv en kommentar och du är med :)

Lycka till :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra S

    Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till min son Milo! <3 :)
    Håller tummarna det hårdaste jag kan! <3 :)

  2. Anna Johansson

    Godkväll i stugan:)
    Åååååhhh vad vi skulle vilja vinna filmen. Vi är en ganska stor familj (7 personer) men en skruttig ekonomi då jag är sjukskriven för min rygg har packat ihop och tackat för sig. Då julen närmar sig så kommer även alla lååååångaaa önskelistor från barnen, tänk vad kul det skulle kunna vara att stryka på listan där barnen skrivit film. Vi vill sååå gäääärna vinna. Håller alla tummar vi har och hoppas på vinst. Önskar dig och din härliga familj en skön lördagkväll. Anna

  3. Malin

    Jag är gärna med, denna film hade
    passa perfekt till filmkvällarna i vintermörkret
    både för stora som små. Den skulle passa bra
    under granen i jul, för det skulle vara så kul. :)

  4. Sanna

    Mina grabbar vill vara med och tävla! Dom önskar sig allt med dom där monsterna i julklapp, så den skulle bli toppen :) Kram Sanna

  5. Anette

    åhhh denna hade varit super att vinna…vi hade så stora planer på att ta oss på bio premiären men inser nu att iväg tog vi oss aldrig,så jag håller tummarna på vinst så jag kan överaska kidsen med denna på tv istället och popcornen får avnjutas i soffan i stället för i biostolen…

  6. Amanda

    Jag är med! Jag och mina syskon var som besatta av första filmen, men har inte än sett den här, så det skulle vara underbart att vinna så det kan bli av!

  7. Linda, mamma till Majken & Arvid

    Vi är med.
    Mina barn, Majken & Arvid hoppas på en vinst här.
    Dom vill så gärna ge denna film till deras Morfar Leif. Han älskade den 1:a filmen & jag hörde han förra veckan att han skulle kunna önska sig denna film i julklapp. Så vad vore de inte för hans barnbarn att ge honom detta i julklapp. Vi håller tummarna.

  8. Denice

    Jag vill vinna då jag älskar disney och pixar filmerna mer än något annat och Mike är ju bara för söt

  9. Katja

    denna har mina pojkar tjatat om att se men de blir aldrig av att vi hyr/köper den så de vore ju perfekt vinna denna :)

  10. Mia Söderström

    Mina fem barn skulle bli överlyckliga över att hitta den här filmen under julgranen på julafton!!

  11. Helena Nylander

    Låter som en jätterolig film som jag gärna skulle titta på tillsammans med min dotter. Hon är just nu helt insnöad på princessfilmer, den ena värre än den andra så lite roliga monster skulle vara ett skönt avbrott bland rosa tyll och kronor!

  12. Anja

    Vore härligt med hemmamys med mina 4 söta ”Monster” Snö och kallt ute då sätter vi oss i tv-soffan och njuter.

  13. Ulrika

    Vill gärna vara med o tävla om filmen . Min son på 6 år skulle bli super glad .ha det bra.

  14. Cissi

    Åh den vill jag gärna vinna. Skulle bli en perfekt extrapresent till yngsta sonen som fyller 6 år i helgen.
    Alltid härligt med lite filmmys med grabbarna i vintermörkret.

  15. Reggi

    Perfekt julklapp till bonusdottern och även jag och sambon skulle älska den. Passar vårat fredagsmys vi har varannan fredag :)

  16. Kristiina S

    Hej!

    Jag är gärna med!

    En överraskning under granen som passar stora och små,
    vore underbart att vinna och få!

    Ha en fin dag!
    // Kristiina

  17. Lina 6 barnsmamma

    Hej!!

    Den vill jag vinna till mina små monster dom skulle bli jätte glada jag med för den delen. Ville se den när den gick på bio men vi kom aldrig iväg.
    Håller tummarna för att vi har turen med oss vinner filmen!
    Kram Lina

  18. Agnetha

    Mina barn och jag har sett filmen och tyckte den var toppen! Vill gärna vara med och tävla!

  19. helen

    Jag skulle vilja vinna den till min ælskade och charmade gudson och hans syster :) Dom ælskar och titta på filmer så skulle vara underbart och vinna den till dom, då jag ær Nanny i danmark och inte træffar dom så ofta længre så skulle det vara en underbar gåva att bara få skicka till dom som ett lite minne av att jag alltid tænkerpå dom var jag æn ær i værlden :)

  20. Lisa S

    Vore superkul att vinna! Älskar första filmen och tror bonusdottern skulle uppskatta den lika mycket som jag, perfekt vintermys! :)

  21. Anna

    Åh, den här hade jag velat vinna. Här länge velat se filmen men inte gjort det. Tror dessutom att 4-åriga dottern skulle vara precis lika road som jag av att se på Monsters University :-)

  22. Mamma till två

    Perfekt födelsedagspresent till min lilla tjej som blir fyra år den 22 december :)
    Häls Rebecca

  23. Jennie Tates

    Mina barn skulle bli så glada om vi vann. De älskar sully och Mike. Även jag gör det :) hoppas på tur Jennie , Hanne och Nathaniel

  24. Cecilia

    Filmvisning hör julledigheten :) Mina huliganer skulle med största sannolikhet älska den här filmen:)

  25. Tea

    Den filmen vill jag gärna vinna till mina killar. Håller tummarna :-)
    Med vänlig hälsning, Tea

  26. Annakarin

    Önskar så vinna den till mina 3 hjärtan, idag är lillasyster hemma och sjuk. Hosta o feber och film är så bra sådana dagar. Att filmen verkar jättebra gör det hela ännu mer spännande. Vi vill vinna :) Kram

  27. Carola

    En film som mina tre hjärtan hade älskat att se. Deras pappa också för han brukar skratta mer än barnen nästan …
    /Carola

  28. Maria

    Åh jag är så innerligt trött på bilar som äldste sonen har snöat in på. Älskar monsters inc och kan tänka mig att låta den rulla ett par hundra gånger ;)

  29. Anna

    Vore så roligt om min son kunde få ge denna till sin klasskompis. Dom har det inte så gott ställt, och dom är tre syskon. Med denna film kunde vi glädja tre små tjejer i en smäll! :)

  30. Maria

    Åååååh den vill jag vinna till min monsterälskande grabb som både fyller år, firar jul och blir storebror till tvillingbrorsor inom en månad :-D

  31. Josefine Norén

    Precis som dina barn har jag ett syskonbarn som skulle älska den här filmen. Dessutom är han ett riktigt busmonster som behöver lugna ner sig till en film ibland :-)

  32. Jenny

    Den här filmen har vi inte sett, så den skulle ju bli en klockren julklapp till någon av barnen!

  33. Anna

    Om jag vinner filmen ska min son få den i julklapp. Han skulle bli överlycklig och jag skulle få höra hans underbara skratt när han tittar på denna roliga film.

  34. Eva

    Är gärna med och tävlar om denna film!
    Vore perfekt till alla barnen ( och mamman i familjen ;-) ) att kolla på under kommande jullov!
    Filmkvällar med hela familjen är nog bland det bästa som finns! I love it! :-)

  35. Ida Bergqvist Karlsson

    Den vill jag väldigt gärna vinna. Jag ska jobba hela jul på mitt jobb som jag älskar, på ett äldreboende. Men saknade efter man och barn kommer att finnas därför hade det sen efter nyår när jag är ledig varit mysigt med filmmys!!

  36. Karolina

    Det skulle vara super roligt för ungarna om vi fick den filmen. Nya filmer uppskattas alltid :-) speciellt av näst minsta lilla duracell som faktiskt kan sitta still och titta på film.. Då får kanske även mamman lite lugn och ro ;-)

  37. Charlotta

    Jag vill gärna vinna denna film, kanske blir den en lika stor favorit hos barnen som första filmen var hos mig och min syster!

  38. Li - snart 5-barnsmamma

    Min son älskade monsters inc och kollar fortfarande på den filmen ofta. Denna film har vi inte hunnit se än så det skulle bli en perfekt julklapp till sonen samt hela familjen! :)

  39. Lina

    Åh grym film! Mina grabbar, 2 & 4, båda älskar den! Vore super kul att få vinna den åt dom!!

  40. Linda

    Tittade nyligen på första filmen tillsammans med mina 3 barn, så det skulle vars roligt med ytterligare en filmkväll. Som uppskattas av både stora & små!

  41. Gunilla

    Åh, den filmen skulle jag gärna vinna till mina flickor så att de kanta med den och se hos morfar som skrattar lika gott åt tecknat som de själva. :)

  42. Anneli

    Jag har sex barnbarn,som är 21, 14, 9, 8, 7 år och lilla Siri 3 månader. Barnen gillar att se på film och den här tror jag skulle passa alla.

  43. Maja

    Varken jag eller mina barn har sett den här filmen och det låter ju som vi missat nåt! Så jag hoppas på en vinst!

Comments are closed.