Familjen Annorlunda

Vi tävlar vidare, om adventskalendrar från Lego :)

Så här års, så kommer det massor av mail om olika tävlingar, och jag vet ju att ni gillar att tävla, och kanske speciellt så här års?

Jag gillar det iaf, och jag tycker det är roligt att kunna erbjuda massa olika skilda tävlingar, och givetvis så kommer jag blogga mellan dem åxå, så ni som tycker det blir för mkt av det goda vad det gäller sånt, scrolla bara vidare:)

Ni kommer även att få lite ”påhopp” om att skänka pengar hit och dit när det kommer närmare jul och ni inte kommit på den där perfekta julklappen till den som har allt, förra året fick min svärmor tex en bikupa, eller inte hon personligen utan den är ju i någon annans ägo, ni fattar:) I år blir det ingen bikupa, men kanske en ilsken bisvärm? ;)

Men idag ska vi tävla om adventskalendrar!

Nämligen de här fina med små saker i:

Bild Bild 1 Bild 2

 

LEGO CITY ,  LEGO STAR WARS , LEGO Friends,

(Rekommenderat pris är mellan 249 kr och 349 kr.)

Mina tjejer älskar Lego Friends, och tjatar hål i huvudet på mig så fort vi går förbi en sån här i butikerna…Småkillarna är lite för små än, även om Jordan nog skulle fixa det så skulle bara Jamie sabba…så de får bara ett ” Ja kanske det” när de tjatar, hihi.

 

Nå, vad ska ni göra för att vinna en då?

Jamen lägg en kommentar med vilken ni vill vinna bara, det ska vara enkelt att tävla :)

Tre vinnare får en varsin kalender , och vi kör till på söndag den 24/11 kl 24.00, så hinner de komma fram till er innan det är dags att öppna första luckan :)

Lycka till, eller kanske ”Lucka till ” ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Skulle jättegärna vilja vinna en star wars eller lego city till min son som kryssat alla kalendrar som finns i leksakskatalogerna ;)

  2. Eva

    Hej Fina Carola! Har aldrig kommenterat eller tävlat. Vet inte hur det känns o vinna något litet/stort. Med lite stöd av äldsta dottern vill jag ”våga” berätta att jag är mamma till många underbara barn,flera av dem har särskilda behov. Vårt liv (EKONOMIN) raserades över en natt. Gubbens dröm o starta eget,en cafeteria med koncept ”hembakat gott”,gick i konkurs.Har nu kämpat i ca två år,men då båda är arbetslösa,med stor familj,massa skulder o övriga svårigheter,har vi inte kunnat o kommer att varken ge barnen julklappar eller något annat roligt på flera år till. Att få en av dessa,skulle betyda mycket stort, speciellt för flickorna med särskilda behov.Dottern tror att en LEGO Friends ,skulle vara spännande/passande. Tack för en jättebra blogg!

  3. Maria karlsson

    Jag skulle vilja vinna lego friends till min dotter som lite tröst när hon får stå ut med att ta sprutor varje vecka mot sin barnreumatism.

  4. Hanna Sandin

    En adventskalender från Lego City skulle mina två killar älska.

    Lego är en stor favorit här hemma både hos små killarna och hos mig.

    Adventskalendern skulle göra väntan på julafton mycket roligare för hela familjen :))

  5. Elin

    skulle gärna vilja vinna en lego friends kalender till min dotter som börjat leka med det, vi bygger lego nästan varje dag och det är mycket prat om lego friends!

  6. Malin Lindström

    Jag skulle vilja vinna adventskalendern med Lego friends till min dotter. Hon har precis börjat leka med ”smålego” och vi har därför inget sånt lego hemma.

  7. Linda Eriksson

    Hej Carola!
    Jag vill vara med i utlottningen. Och jag har både killar och tjejer, så sort spelar mindre roll :)
    Kram Linda!

  8. Christina Frisberg

    OJ vad många som ville vinna en adventskalender!!! :)
    Jag skulle vilja vinna en Kalender vilken som helst faktiskt och om jag vinner den så ska jag samla ihop en rejäl kasse med leksaker och gå till ett skyddat kvinnoboende här i Norrköping och skänka det till de stackars små barnen som fått fly hals över huvud, efter en lång tids hot och våld, och sitta inomhus och vara ständigt på sin vakt om någon elaking skulle dyka upp.
    Och självklart tänker jag göra detta utan kalendern också!!
    KRAMELIKRAMEN!!! <3

  9. Therese g

    Hej!!
    Vår lille Love har aldrig haft någon men storögt tittat på storebrors. När sen brorsan av ngn anledning inte varit hemma har love smugit sig in och petat och pillat försiktigt. Han skulle antagligen bli lyrisk över en lego city med den härliga tomte tjejen:)

  10. Anja

    Vi skulle vilja vinna en fin kalender, spelar ingen roll vilken. De är ju lika spännande. Har 1 tjej och tre killar.

  11. Rebecka

    Gud vilken passande tävling, jag ska över till min syster om 2 veckor och skulle gärna vilja ge hennes son Lego Star Wars! Han älskar lego och även fast han är för liten för att se star Wars filmerna brukar han alltid ta på sig sin darth vader dräkt när jag är där och springa omkring haha:) Jag går på gymnasiet och har inte direkt några extra pengar över så det skulle vara perfekt att få ge honom det här så han blir lite extra glad när jag kommer dit;)

  12. MissParkas

    Ellen hade nog velat ha alla tre, på en gång!
    Men gissar nog på att Lego Friends hade gjort leendet på henne ännu bredare!
    Så jag håller tummarna för den!

  13. Tove

    Mina söner skulle älska en star wars kalender, men med tanke på att jag sades upp på mitt arbete förra veckan är ekonomin nu knapp, så att vinna en sådan till sönerna skulle betyda väldigt mycket.

  14. Annika Björklund

    Min underbara bonusson är helt gaaaallleeennn i starwars :) Så nu vill även jag va med å delta :) Mvh/Annika

  15. Rebecka

    Hej hopp i vintermörkret!
    Min son fyller sju år 1a December (och ja det betyder att han ju kommer att få många paket denna dag ändå) men han önskar sig något speciellt. Ett paket på posten. Ja, jag kan ordna det så att jag skickar honom en av sina födelsedagspresenter på posten så klart men att få ett alldeles eget paket från någon som han inte känner med en superstor överraskning som en Lego Starwars kalendar, det skulle vara stort!
    Jag/vi håller tummarna!

  16. emma Eriksson

    åh jag vill va med och tävla om julkallenderna till mina underbara barn. Vilken det blir spelat minste roll då det är tanken som räknas.

  17. Carina med tjejligan

    Vill gärna vara med och tävla om en Star wars till en av mina döttrar då hon verkligen önskar sig en sådan kalender :)

  18. charlotta hellström

    Tänk om min dotter lego city kunde få då skulle vi bli glada båda två

    Kram
    charlotta

  19. Eva Hull

    Citylegot skulle jag vilja ge till min egen prins som behöver hjälp med bygget av morfar som mer än gärna hjälper till och får en mysig stund tillsammans.

  20. Lotta med fyra...

    Jag och våra barn är nog i vad jag förstår samma situation som er.
    En liten adventskalender skulle glädja vår lilltös som börjat förstå det roliga med julbestyr.
    Lego friends är en ny favorit och skulle säkerligen uppskattas!
    /Kram till dig och barnen!

  21. Sara Frosth

    En av varje tack!;) Har tre grabbar på 3 resp. 6 (x2) år och de har suktat på de där men inte fått nån.

  22. Linda m 3

    Åh, en enkel tävling:)! Det gillas:D! Har tre tjejer varav den yngsta älskar legofriends så självklart önskar vi oss den kalendern om vi skulle vinna:). Kram Linda

  23. Kristiina

    LEGO adventskalender passar båda stora och små,
    tänk vilken lycka att en alldeles egen få!
    För barnen är detta december lycka,
    som ingen från de kan knycka.
    Att räkna ner med överraskning och lek är kul,
    jag önskar mina barn en LEGO City adventskalender och riktigt underbar jul!

    Ha en fin dag!

  24. Anna-Carin W

    Mina älsklingar, Hannes & Stina, önskar sig båda en Lego Friends kalender så vi håller tummarna för en sådan :)

  25. jessica enevärn

    Hejsan detta var trevligt! Är gärna med och tävlar vill gärna vinna star wars till våran coola dotter josfin. Mvh jessiepessie

  26. Elin A

    Vill gärna vinna Lego city julkalendern till mina söner som kommer få ha den tillsammans isf och öppna varannan dag:)Bra att kunna samsas om och kunna dela med sig syskon emellan.

  27. Josefine Norén

    En lego city adventskalender skulle uppskattas av min son Wilmer som hans första legokalender. Mvh Josefine

  28. Mamma Bellie

    Jag skulle gärna vinna Star wars-kalendern till min 7-åring då han verkligen älskar lego.

  29. carina

    Jag skulle så gärna vilja vinna Star Wars kalendern till min son med dubbeldiagnos.Han älskar Star wars. Jag är ensamstående arbetslös Fas 3 placerad så pengarna ska räcka till mycket nödvändiga saker sånt som han tycker är jättetråkigt att köpa. Hoppas på tur så jag kan överraska honom med en rolig kalender. Hälsningar Carina

  30. Jenny Sandin Stenhoff

    Vi skulle bli glada för vilken som. Har både en son och en dotter som skulle bli överlyckliga

  31. Helena

    Min dotter Hedvig vill gärna ha Lego Friends kalender! Hon tjatar massor, men eftersom hon har fyra syskon som kräver rättvisa så känns det lite surt att lägga 1000kr på kalendrarna. Men skulle vi vinna en så vore det ju kanon!

  32. Ida

    Oh kan inte jag få vinna en helt enkelt för att jag är lite för ekonomiskt medveten (snål säger mannen?!) för att köpa. Barnen skulle bli överlyckliga!

  33. Annica L

    Dottern har upptäckt Lego tack vare Lego friends, en sådan kalender skulle hon gärna vilja ha.

  34. Åsa

    Lego friends.
    Min yngsta dotter fyller 11 år om några dagar och det är nog sista året jag skulle ha chansen att ge en legokalender till dem.
    Skulle vara så roligt!

  35. Louise

    Åh hej vad många kommentarer !! Men jag försöker ;) Min stora tjej skulle bli väldigt glad och överraskad om hon vann Lego friends (det är tjej-gubbarna va?). Kram

  36. MiaD.

    Sonen har nyligen fått diabetes och vill så gärna ha en Starwars kalender, vilket den här mamman skulle vilja köpa men, vi har tyvärr inte råd med någon kalender i år så vi skulle bli väldigt glada om vi vann :)

  37. Malin Svensk Björck

    Åh dom är så härliga dom där lego kalendrarna :-)
    Jag skulle vilja vinna Lego friends till min guddotter ♥
    Hoppas du får en fin vecka trots allt.
    Mvh
    Malin

  38. Maria mamma till 6

    Hej!
    Hoppas på lite tur nu till jul vi vi gärna vinna en lego friends kalender skulle passa mina två yngsta söner perfekt!
    Ha det bra kämpa på du är verkligen en positiv människa/ Maria

  39. Paula

    Min 5 åring hade älskat Star Wars kalendern. Han har stått och dreglat över den flera gånger i affären men ekonomin finns inte tyvärr så skulle bli superglad om vi vann :-)

  40. Anna

    Skulle bli superglad om jag vann Star Wars-kalendern åt 19-åringen! Man blir aldrig för stor för Lego!!

  41. Anna

    Hoppas på lite tur åt min kollegas lille son, som inte har det så lätt just nu och skulle behöva lite uppmuntran. Star wars eller City spelar ingen roll.

  42. Sara C

    Jag hade gärna vunnit en Lego city-kalender. Den hade nog varit decembers höjdpunkt för hela familjen – både stora och små;)

  43. Ida Bergqvist Karlsson

    Skulle vilja vinna lego star wars till min son. Wictor är trots sina 7 år en kille som står upp för sina kompisar och skyddar de som har det lite tufft.
    Han kan vara bråkig och stökig hemma i bland men vad gör väl det när man har ett hjärta av guld.
    Han är väl värd en star wars kalender och han hade blivit så glad!
    Med vänlig hälsning,
    Ida

  44. Maria

    Hej! Jobbar med ensamkommande flyktingbarn och det är jättegivande men också väldigt tufft, livet är orättvist för många. Just nu jobbar jag med ett ärende m två tjejer som väntar besked i slutet av december, förhoppningsvis blir det en god jul för dem men det kan också bli ett negativt besked. De mår förstås väldigt dåligt och känner stor oro hela tiden, väntan är verkligen värst. Tänkte att en legofriendskalender skulle bli en liten ljusglimt i mörkret och december går aningens snabbare fram till besked. Med önskan om en god adventstid till dig och din familj!

  45. Linnea

    Jag är en tjej på 30+ som fortfarande älskar lego. Så det vore kul att testa en sån här kalender. Då jag har kvar allt mitt rymdlego sedan jag var lite så vill jag gärna ha en StarWars kalender.

  46. Hanna lindqvist

    En Lego city kalender tror jag inte mi. 6 åriga son skulle tacka nej till. Han lever med lego dygnet runt så skulle passa fint :)

  47. veronica

    Tjoho vilken rolig tävling. Min 5 åriga son skulle älska en av dessa och vilken i ordningen har ingen betydelse. Dessutom som 30 årig 6 barnsmorsa så skulle denna vinst ge lite extra energi till resten av allt julstök som komma skall. Glada och lyckliga barn = kärlek och glädjefull energi <3

  48. Ellen

    Jag och min kusin bor 60 mil ifrån varandra och därför ses vi inte så ofta.
    Vi ska nu åka och hälsa på henne och hon skulle bli överlycklig om hon fick en Lego friends kalender.
    Håller därför tummarna för att hon får en Lego friends kalender.

  49. Peter

    Nu när äldsta sonen ÄNTLIGEN behärskar smålego är en sån här kalender klockren. Jag hoppas på Lego City till honom, ja och delvis till mig med får jag väl erkänna ;)

  50. Rebecka

    Hej!
    Lego är ju bara så fantastiskt roligt och det är roligt långt upp i åldrarna. Har både en son och en dotter och båda skulle bli glada för vilken som av adventskalendrarna =)
    Tack för en härlig blogg!

  51. Johanna

    Åhh skulle så gärna vilja vinna Lego City kalendern till min Loke :) Tack för en bra blogg! Kram

  52. Åsa Lindgren

    6-åringen skulle bli överförtjust i Lego City kalendern!
    Han påpekar varje dag att han vill ha en sån men aaaaldrig kommer få någon.;-)

  53. Gunilla

    Åh, en lego friends vore toppen eftersom mina två tjejer älskar det och isåfall skulle få dela på den.

  54. Therese E

    Hej. Skulle bli glad om jag vann Lego Star Wars
    Kalendern till min 6-åring. Han skulle bli överlycklig.

  55. Anna (umpa)

    Jag skulle vilja vara med och tävla om antingen en lego star wars eller en lego friends adventskalender!!

    Kram från Anna

  56. L

    Skulle vilja pigga upp mina barn med en Lego Friends eller Lego City kalender efter en mycket tuff tid.

  57. Stina Svensson

    Aldrig varit med i en bloggtävling förr, men nu är det allt värt ett försök!! Lego Friends är omåttligt populärt här hemma så den hoppas vi på! :-)

  58. Lotta

    Hej! Skulle vilja vinna Lego Friends för att kunna ge mina goa syskonbarn :)
    Mosters sötingar, :)

  59. Maja

    Jag vill gärna vara med och tävla om en legocity kalender till min son som bygger massor av lego på fsk men ännu inte har nåt hemma.

  60. Madde

    Vet INTE vem av min man eller dotter som skulle bli GLADAS över att vinna; LEGO CITY
    Två LEGOTOKIGA i våran familj ;0))

  61. camilla

    Lego Friends vill döttrarna ha, mamma dvs jag hade ju bara råd med en.. Vore ju kul om dom fick en varsin:)

  62. sara sundin

    ahhh, skulle jattegarna vilja vinna!! antingen Lego city till min son, eller Lego friends till min dotter. Bada skulle bli jatteglada!

Comments are closed.