Ett päron till morsa

Julklappsjakten: Lucka 6

I samarbete med smartphoto

Idag är det min tur att presentera en lucka i LOPPI:s stora ”Julklappsjakt”. Ni har nu chansen att under 24 timmar tävla om ett presentkort hos smartphoto (smartphoto.se) till ett värde av 1000 kr! För att vara med och tävla så behöver ni bara lämna en kommentar här nedan med en motivering kring varför just du ska vinna!

Vinnaren utses i morgon, den 7 december och får ett mejl av mig. Lycka till!

AllChristmasProducts_Shoot_Lifestyle12

Och apropå smartphotos produkter så minns ni kanske att jag testade trycka upp Päronmorsan-kalendrar via dem? Det blev så himla fin respons från er på det så nu håller jag och Loppi tillsammans på att få igång en webshop här på bloggen, där man kommer kunna köpa Päronmorsan-kalendrar – återkommer när allt är klar!

När det gäller julklappsjakten så fortsätter ju den här bland Loppis bloggare och i morgon så är det den helt fenomenala Josefin Knave som presenterar sin ”lucka” – här hittar ni den då:

http://blogg.loppi.se/josefinknave/

Alla vinnare i Loppis julklappsjakt kommer att presenteras här

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag vill vara med! 🙂
    Jag vill vinna för att jag är småbarnsförälder och har precis flyttat. Behöver alltså fylla väggarna med massa kort på barnen ?

  2. Hannah

    Så roligt detta hade varit att vinna, mina bilder har haft en tendens att försvinna. Med ett snyggt album från smartphoto finns allting sparat, med några enkla klick är jobbet avklarat.

  3. Kristina

    ”Kameran är mitt stora intresse, då är jag som bäst i mitt esse. Barnbarn och dotterns hund får gärna posera, utav detta vill jag bara ha mera. Hos Smartphoto vill jag föreviga dessa ögonblick av glädje och lycka, är en värdig vinnare kan jag nog tycka.

  4. Lena Björler

    Jag har 9 syskon varav de flesta har fått flera egna barn. Dätför brukar jag ge de en familjepresent var till jul. Det hade varit så kul om alla syskon kunde få var sin almanacka med bilder från alla de andra syskonens liv. Jag är dessutom familjens ständige fotograf så ingen skulle misstänka något när jag fotograferar dem.

  5. Sara B

    Vi satt senast ikväll här hemma och pratade om att ta tag i alla bilder man har i datorn och fixa minnesalbum. Det är skönt då det är gjort men oj vad mkt bilder vi har… vann jag så skulle det bli några album till oss och sedan lite julklappar. Har en pappa i ett annat land så han älskar att få bilder, då han aldrig själv kan vara med irl! 🙂

  6. Karoline Johansson

    Med två små här hemma vill man gärna föreviga de flesta stunder. 6 månader respektive 4 år medför en hel del problem när bilder ska tas, men ibland har jag tur och lyckas få båda att fastna på bild. Det skulle vara underbart att få upp några av bilderna på våra annars tomma vita väggar istället för att bara ha dem samlade på datorn där vi alldeles för sällan kollar på dem.

  7. Kelly

    Åh vilken bra ide på dagens lucka. Jag älskar att ta bilder, jag älskar att föreviga stunder som kan göra mig glad. Som jag kan blicka tillbaka på när livet är som sämst. Jag har många berg-och dalbanor i mitt liv vilket gör att jag älskar att titta tillbaka på det som varit bra. Jag skulle gärna vilja vinna ett presentkort för att kunna göra en fotobok eller liknande med bilder från bal och student som var nu i år. Tog studenten och gick på balen i somras, underbart!!! Därför hade det varit fantastiskt att få vinna!!!
    Kram

  8. Annika Lundborg

    Jag var i New York för första gången tidigare i höstas, en resa jag drömt om länge. Det är en helt fantastisk stad där varenda gathörn ser ut som ett häftigt vykort och givetvis tog jag massor av foton. Bilderna skulle göra sig oerhört bra på Smartphotos olika fotoprodukter, det vore ett fantastiskt sätt att få föreviga min upplevelse och dessutom dela den med mina nära och kära!

  9. Johanna VL

    Alltså herregud, det är så pinsamt – men jag har inte framkallat bilder sedan mina pojkar var små. Inte våra bröllopsfoton från 2010, inte ett enda foto på vår dotter som är 18 månader. Inte ett foto från någon av våra resor. Jag skäms. På riktigt. JAg behöver framkalla asap. ett presentkort skulle ju tvinga mig 😉

  10. Sophie

    Jag är jätteledsen, för att jag inte hann föra över mina bilder i min gamla dator till ett minneskort. Så nu har alla bilder bara försvunnit ! Bilder på resor, familjen, bilder på älskade släktingar som dött. Jag inser att jag föredrar kort , för då slipper man oroa sig för att minnet försvinner i ett nafs. Hoppas innerligt på turen

  11. Maja Lind

    Jag skulle faktiskt vilja göra en fin fotobok till minne av min mamma, så att mina barn kan få veta hur deras mormor var. Det är så tungt att hon aldrig fick träffa dem, och nu vill jag gärna kunna berätta om henne för dem.

  12. Stina

    Om två veckor kommer jag hem från en utbytestermin i Kanada. Det hade varit underbart att föreviga alla bilder i en fotobok som jag senare kan titta tillbaka till och minnas den här tiden. *Håller tummarna* 🙂

  13. Roni

    Jag skulle välja vinna åt mina 3 barn då jag har flera hundra bilder på de men aldrig framkallat några bilder pga ekonomiska problem. Hade varit kul och äntligen sätta upp några tavlor i huset med deras bilder i. God jul på er alla❤️

  14. Mia Korch

    Som nybliven mamma till en liten 6 veckors tjej hade det vart underbart att få bevara hennes bebis tid med en fin tavla från Smartphoto.

  15. Linn

    Hjälp! Min dator håller på att ge upp, är i jätte behov av framkallning av bilder, detta skulle vara en perfekt julklapp så jag kan rädda alla fina minnen!

  16. Corina Måbring Cadbrand

    Hade varit kul att ta fram foton i olika format och typer då vi efter flytt nu äntligen är redo att ta tag i att fylla på alla tomma väggar med fina minnen <3

  17. Linda

    Men OJ vilken vinst!!! Tänk alla mormödrar och farmödrar som skulle bli helt överlyckliga över att få ljuvliga bilder på sina barnbarn ? (Morfar&ofarfar oxå förstås)foton är såååå personliga och uppskattade presenter/klappar!
    hoppas på vinst!!!

  18. Emma

    Det är verkligen dags att framkalla alla kort på min 1-åriga dotter som har samlats i mappar på datorn. Ett presentkort från smartphone skulle passa perfekt!

  19. Ana K

    Skulle vilja tävla om vinsten för att sedan kunna använda den genom att tillverka massa produkter med min gudson som modell. Världen sötaste unge som bor långt långt bort och som jag sällan får träffa men som jag längtar efter sååå!

  20. Linnea

    Åhh, älskar fina fotoprodukter! Satt precis och kollade runt på Smartphoto och hittade så mycket fint som kan bli julklappar. Jag vill så gärna vinna detta för att köpa julklappar till nära och kära.

  21. Kristoffer Kåremar

    Jag vill vinna ett presentkort eftersom vill ge en personlig fin gåva till min familj och min brors pojk 🙂

  22. Victoria

    Vill gärna ha det så kan man få fler bilder,förhoppningsvis framkallade, på mina 6 guldklimpar! Det hade känts gott att få unna sig det!

  23. Hannah Noren

    Mammorna har inte så mycket tid och ork efter alla barnen är i sängerna att pyssla med fotoalbum och sånt för hand….men du och jag vet hur smidigt smartphoto kan gör det för oss! Skål till smidig lösningar, och God Jul!

  24. Camilla Wiklund

    Min mamma är så himla ledsen över att det finns så få bilder på mig och mina syskon när vi var små.. Hon var svårt sjuk under våran uppväxt, så foton blev aldrig nån prioritet, hon försökte bara överleva och visa oss all kärlek. Därför vill jag att hon ska överröstas med bilder på barnbarnen nu när dom är små!

  25. Tommy

    Hej hopp

    Oj va kul, kan bli roliga och fina presenter till gammelmormor och gammelfarmor och förhoppningsvis något fint till oss själva.
    En julgranskula med varje barnbarn skulle göra att hela kommande testamente skrivs över till mig. 🙂 Så mycket kommer de att älska mig för det.

    Ha det fint
    Tommy

  26. Helena

    Vi har fastnat i typiska ”andra barnet fällan”. För barn nr 1 skapade vi album, fotokalendrar, gjorde julkort, skrev om hans utveckling månad för månad etc. När lillebror dök upp fanns det betydligt mindre tid för sådant och har haft så ofantligt dåligt samvete för just det. Inget album med bebisbilder fastän lillebror nu är 4 år! En vinst hos smartphoto skulle ju ge oss en underbar möjlighet att skapa ett album till lillebror!

  27. Margit

    Farmor älskar att få bilder på sina barnbarn. Förutom årliga fotoboken skulle hon älska att få julgranskulor med ansikten på sina små älsklingar. Tyvärr råkade storsonen krascha ”grandma” julkulan som hon fick som en”vi väntar barn” överraskning förra julen, så detta skulle nog gottgöra det.

    1. Victoria

      Vill gärna ha det så kan man få fler bilder,förhoppningsvis framkallade, på mina 6 guldklimpar! Det hade känts gott att få unna sig det!

  28. Sanna Christiansen

    Ett presentkort på smartphoto skulle innebära att vi kan framkalla en massa fina bilder på vår dotter på tre månader, och hennes kusiner, för att ge till farmor, som tyvärr är väldigt sjuk. Att omringa sig med bilder på familjen och dem man älskar gör alltid att livet känns bättre och gladare!

  29. Isabelle Björnsson

    Skulle älska att få morföräldrarna julklappar från Smartphoto!
    Även att få möjligheten att äntligen skapa en fotobok att skicka till lillemans farmor i Portugal. Vi ses ju inte så ofta och hon frågar alltid efter bilder på honom. Hon har varken dator hemma eller telefon med internet så de bilder jag väl skickar är verkligen guld värda. Med detta presentkort kan få en riktigt fin julklapp <3

  30. Pierre S

    Här ska göras julklappar med fina motiv på
    kalender, foto i ram och allt kan man få foto på
    ska satsa på en fotobok att ge
    och nöjda farföräldrar få se

  31. Anna L

    Å om jag vann så skulle jag vilja ha en Canvas av ett foto av min son och av min fina Mamma som nu är en ängel. Vi saknar henne så och det skulle vara ett fint minne att få ha.

  32. Lotta Larsdotter

    Jag vill gärna göra fina fotoprylar med bilder på min dotter! Helst en fotobok och det har ännu inte blivit av. Känner att det vore dags nu!

  33. Isabella

    För att det blir en perfekt julklapp till familjen att få något sånt här på min dotter. Dom skulle bli så glada.

  34. Lotta Lundh

    I år räckte inte pengarna till, även om vi skolkort beställa vill. Det här skulle hjälpa oss att få, vackra kort av våra barn ändå. Sjukskrivning gjort att jag är pank, även tömt kontot på vår bank. Så jag skulle bli riktigt glad och tycka det var kul, om jag fick denna klapp i jul!

  35. Pauline Wågström

    Jag vill vinna för att kunna köpa hem mer reklamartiklar med reklam för mina böcker på. Har gett ut mina böcker själv så jag måste ordna med all reklam och marknadsföring själv, vilket är ett enormt jobb. Vann jag ett presentkort hade jag kunnat köpa bland annat en t-shirt, etiketter, en väska och en plånbok med tryck av mina böcker på, vilket, förhoppningsvis hade gjort att försäljningen av mina böcker inte hade gått lika trögt.

  36. Sarah Axelsson Olsson

    De vackraste presenter till mor och far, med bilder på de bästa vi har. Tänk att få ge dem denna gåva, den bästa julklappen de vill jag lova. Därför vore det himla kul, att detta vinna lagom till jul.

  37. Elin

    Jag svettas och leker tittut, ena killen börjar gråta, den andra vägrar göra som jag säger. Är det en påklädning? Dagislämning? Nädå bara en morsa som försöker få till en bild där båda iaf tittar (in i kameran och le är för mycket begärt). Blir 3736482 halvt okej kort men sen kan jag inte förmå mig att radera ett enda för de äääär ju så fiiiiiina ändå. Så jag hade verkligen behövt presentkort för framkalla alla halvt bra kort på mina helt perfekta kids.

  38. Elin

    Jag har länge tänkt att jag ska framkalla bilder och göra fotoalbum men tar mig aldrig tid till det. Hade jag vunnit ett presentkort hade det kanske hjälpt mig en bit på vägen så jag hade kunnat färdigställa det ☺️

  39. Kim

    Jag behöver få en rejäl jäkla spark i baken att framkalla kort på barnen. Jag har tänkt hundratals gånger att jag skulle göra fotoböcker till ungarna, men blir det av? Nej! Så jag vill vinna så jag får tummen ur och gör nåt av alla de tusentals kort som ligger på datorn. Och jag lovar, jag skulle göra det! 10 fingrar upp till gud!

  40. Kristin Karlsson

    Har en önskan. Förlorade min lillebror tragiskt i slutet av sommaren.. Skulle vilja göra ett urval bland hans alla kort och skapa en fotobok att ha som minne.

  41. Johanna Frykenberger

    Åh! Vore ju toppen att få vinna det här,
    Så man kan ge bort produkter av bilder på barnen till när och kär.

  42. Cecce

    Det hade vart jätteroligt att vinna presentkortet och köpa en present där som man kan ge bort!
    Hur roligt som helst att vinna en sådan fin present under julen
    Kram

  43. Katarina Norberg

    Kameran är en smart manick,
    man fångar enkelt livets ögonblick.
    Vill framkalla godbitarna ur livet,
    rama in och satsa på tavelväggs-alternativet!

  44. Susanna Torstensson

    Med fyra barn under fem år är det alltid fart och fläkt här hemma. Bläckfisk önskar man många gånger att man var. Men det är också otroligt mycket kärlek och omtanke i familjen och jag skulle vilja framkalla bilder och tavlor till väggarna så att vi kan påminnas om detta även i de värsta stunderna..

  45. Anna

    När jag började min mammaledighet bestämde jag att framkalla alla bilder och organisera dem.. Snart har halva tiden gått och jag har inte ens börjat projektet ? Presentkortet skulle motivera mig att börja och få alla mina viktiga minnen i ett album ❤️

  46. Simona

    Har så många bilder på min dotter på 1 år och snart lillebror som borde framkallas och inte vara i en trasig telefon som dör minst 5 gånger/dagligen.
    Perfekt julklapp att kunna ge fina foton till släkten som bor 93 mil från oss.