Ett päron till morsa

Nystart!

Vet ju att ni mest är vana att se tecknade bilder från mig, men måste bara få berätta om den helg som just har varit. Först en väldigt inspirerande kick-off ute på Hasseludden Yasuragi utanför Stockholm, ordnad av superproffsen bakom denna bloggportal – Loppi – och sen gårdagens LoppiEvent Höststart. Så grymt imponerad av hela Loppi-gänget och alla fantastiskt duktiga och härliga blogg-kollegor som jag har fått träffa för första gången! Här ser ni en bild utanför Loppieventet, där jag skymtar fram i alla fall liiite där längst bak… Som sagt, jag nöjer mig oftast med att vara den tecknade Päronmorsan-seriefiguren, så därav inte så många bilder på mig IRL 😉

28667896083_170c8a1a04_k

Jag är superglad över att få vara en del av Loppi-gänget även fast min blogg ju skiljer sig rätt mycket från övriga. Här är det som bekant enbart handtecknade humorbilder inspirerade av mitt egna föräldraskap som gäller. Därför är jag är väldigt tacksam att Loppi trodde på detta och lät mig börja blogga hos dem. Glömmer aldrig känslan när jag äntligen fick det där rungande ”jaaaaet” i mejlet från en av grundarna av Loppi – helt fantastiskt inspirerande Charlotta Wågert  (den andra lika fantastiska grundaren är VD:n Katarina Bergegård!) – när jag hade frågat om de ville ha en tecknad serieblogg hos dem.  Här syns hon inleda hela eventet som det proffs hon är.

29254749556_924625870d_k
(Foto: Sandra Rogers)

Och här är några fler bilder från det fullspäckade inspirations-eventet!

29254096716_93f144033b_k
Foto: Sandra Rogers
29179583982_6ef0c3aa07_k
Foto: Sandra Rogers
28999804330_efc26156f4_k-2
Foto: Sandra Rogers

Alla möten med andra bloggare och med er läsare gav en väldigt bra nystarts-känsla i kroppen! I september ska jag börja ordentligt med arbetet med boken och även försöka hinna lägga ännu mer tid på bloggen framöver. Uppdatera oftare. Tänker att det vore kanske kul att få följa arbetet bakom tecknandet mer? Bakom boken. Och hur alla seriestrippar blir till!  Mer såna här filmer kanske?

Blir jätteglad för alla kommentarer och idéer om hur denna serieblogg kan utvecklas!

Och hörni, det är ju måndag så återkommer lite senare i dag med en nyritad seriestrip! Håll utkik! 😉

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.