Elsies päron

Ett sista gott nytt år!

Det tog visst lite tid att berätta färdigt om den här nyårsafton. Här kommer i alla fall sista dessertdelen.

Ovan är de MYCKET goda, trevliga Oreo Cookie Pops. Nedan är en variant av The Deal Closer. För er som inte är bekanta med denna skapelse så är det en maffig chokladdessert som härstammar från The Standard Grill i New York. Den serveras genom att gästerna får varsin slickepott, och så får man helt enkelt slicka i sig det kladdiga, göttiga.

Detta var ett prov på ett recept, och det blev kanske inte riktigt som vi tänkt oss. Alltså det var gott, riktigt gott, men det var inte magiskt. Det var inte konditorns fel, för det var min kompis Karins verk och hon är helt fenomenal på sötsaker. Bäst av oss alla i sällskapet, och den enda som inte jobbar med mat eller dryck. Hur som helst, så får jag återkomma med ett bättre recept när vi hittat ett, och upprepa det här som jag skrivit om tidigare att det är lite lurigt med översatta recept. Ibland kan de vara jättebra, men var lite kritiskt.

Så gott nytt år för sista gången och god fortsättning på er. Jag tycker redan att det här verkar bli ett alldeles förträffligt år,  idag blev jag exempelvis moster. Det ni! Grattis Maria, Fredik och Ester!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.