Elsies päron

Dubbel dubbel

 

Idag är en seg dag för igår var en kul kväll….

Restaurangbesök på trevliga stället Dubbel dubbel, med en skock trevliga damer, trevlig mat och bara väldigt trevligt helt enkelt. Här är det Dim Sum som står på menyn, alltså fullt med små wontonknyten och dumplings fyllda med diverse godsaker, och serveras med diverse tillbehör.

Jag är inte så svårflörtad vad gäller sådana här ställen. Service och inredning kör på raka rör utan krusiduller, och maten kanske visserligen kan klassas som lite krussiduller (vad nu definitionen för det är egentligen?) men så gott. Känns som man kan blunda och bara peka på något i menyn och det blir ett bra val för allt rör sig inom samma fina smakfamilj. Deras egna ord i menyn är att -vi sätter den chosefria intimiteten och det småskaliga framför stordrift.

Dim sum kanske man enkelt kan besskriva som kinesiska tapas, en massa små olika rätter fast här är smakerna oftast väldigt genomtänkta och välanpassade. Menyn hittar ni här på deras hemsida.

Jag fotade som bara den för att kunna läska er med allt gott vi åt, men sen passade jag på att glömma, tappa, bli bestulen…inte riktigt veta vart min telefon är… Så om tjuven skulle kunna ringa mig på hemtelefonen så kan jag förklara vad alla goda matbilder är för något. Lånar istället några bilder (från GP och Metro) och rekomenderar er ett besök.

Så här såg det ut när vi lagade små knyten, recept på dumplings hittar ni här.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.