Elsas Dagbok

PREMIÄR!

Godmorgon fina!

Igår när jag kom hem efter jobbet och träningen så var det äntligen dags! 

Efter veckor av väntan och längtan och lån av dusch och husrum av goda vänner  (TACK) så var det premiär för att duscha i våran nya dusch! 

Behöver jag säga att det var ren och skär lycka. Jag stod där så länge och tittade mig runt och kände en sån glädje över att vårt stora projekt snart är i hamn.

Det som fattas är duschväggen, lampor, och lister. Duschväggen och lamporna är på väg så de kommer vilken dag som helst. Mange fixar på kvällarna så snart är bänkskivan, torktumlare och tvättmaskinen på plats. Listerna ska snickaren sätta upp, men sen min vän så får jag äntligen börja inreda. Det känns så rackarns bra! Här är en Elsa som gillade den nya duschen.En av de nya badrumslamporna! Älskart! 

Inredningen till nya hallen är redan klar i huvudet så den ska vi iväg och inhandla på IKEA. Först ska dock min fantastiska man lägga klinkergolv och tapetsera. Snart är vi klara och då du ska vi dricka champagne i badrummet och fira delux! Snart…

Jag lovar en fullständig guidad visning här på bloggen när vi är helt klara. 

Nu ska jag ta tag i denna dagen. Önskar dig en fin dag och kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt härligt, underbar känsla när allt fungerar, som vi är vana att ha det. Minns än känslan, när vi fick in vattentoan , efter att ha haft mull toa under ca ett år. ? Kram