Elsas Dagbok

Vill du byta med mig? 

Godmorgon fina!

Jag fortsätter med att snora, det är som en kran som öppnats…dripp, dropp, dripp, dropp…fryser och svettas om vartannat gör jag också men jag har ingen feber. 

Halsen känns bättre, det klias men taggtråden är borta. Hostan har börjat komma på besök och jag blir helt slut av ingenting…så soffan och jag får kramas en dag till…Tror det kallas förkylning;) 

Vill du byta med mig? 

Elsa har också börjat snora lite…hon har gjort det i några dagar, det rinner ”elvor” som vanligt, men det är fullt ös i den lilla kroppen. Så jag hoppas verkligen att hon klarar sig från nått mer…Hon har kortvecka på föris eftersom vi är lediga på torsdag och fredag. 

Torsdag är föris stängd och jag har tagit en föräldradag (hoppas jag är bättre då) och på fredag har vi semester eftersom vi ska på barnkliniken för Elsas förkylningsastma. 

Igår när hon kom hem från föris så skulle hon hoppa på studsmattan…åh hej vad det går. Hon har blivit så rackarns duktig på att hoppa…önskar jag också hade orkat hoppa men det kommer…Hoppelihopp…Sen skulle det mysas en stund i hängmattan…

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost…

Önskar dig en härlig tisdag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt att du har blivit av med ” taggtråden ” , imorn hoppas vi halsont är borta helt, torsdag kan resten flyga o fara. ? Fortsätt o kurera dig, kram