Elsas Dagbok

Jag sväljer taggtråd! 

Godmorgon fina!

Idag smäller det…projekt badrum/tvättstuga påbörjas på riktigt! Idag ska det rivas, rivas och rivas. Och sen ska det byggas! Det kommer även att bli en helt ny hall. 

Det känns så roligt att vi ska få nytt. Få är väl till att överdriva…vi betalar ju för kalaset, hehehe. Det är verkligen på tiden att det blir nytt…badrummet som står där just nu har verkligen sett sina bästa dagar för länge sen och ärligt så har det förmodligen aldrig sett bra ut. 

Det tråkiga i det hela är att vi eventuellt har en vattenskada…M upptäckte detta i fredags när han började fixa lite i badrummet…Han ringde försäkringsbolaget och sa som de var. ”Riv på” sa försäkringskillen. Vi får se efter idag hur det ser ut…om det gått ner i bjälkarna. Håll tummarna för oss! Rummet till vänster är nuvarande badrum…Rummet till höger är vårt gamla sovrum…Nu blir dessa tillsammans nytt badrum och tvättstuga…det kan bara bli bättre! Nu till det tråkigaste av allt…Jag har så rackarns ont i halsen! Riktigt sådär skitont! Fick det igår på dagen och på kvällen hade jag så ont att jag knappt kunde svälja eller prata. 

Natten har bestått av halsont, hosta och svettningar. Är förvånad att jag klarat mig så rackarns länge men nån gång åker jag dit och tyvärr så är den gången kommen…Så jag stannar hemma idag och kurerar mig…Det blir en VAM idag, alltså vård av mamma:) 

Önskar dig en finfin måndag! Du är värdefull!

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Jag brukar försöka få min mamma att vabba när jag är sjuk men hon brukar bara muttra något om att Försäkringskassan inte räknar 37åringar som barn längre ? Krya på dig ? kramar

  2. Jannice

    Så roligt med renoveringen men riktigt tråkigt att du blivit sjuk! Jag hoppas att det går över snabbt och så håller jag tummarna för att bjälkarna har klarat sig :)
    Kram!