Elsas Dagbok

Idag blir det något nytt

Godmorgon fina!

Vilken gårdag! Fullt ös medvetslös är nog det rätta att säga:)

Vi hade ”lilla OS” på skolan för barnen och som de kämpade. 10 stationer som skulle genomföras och som de genomförde dem, med bravur! Vilka superhjältar hela bunten. Jag är så rackarns imponerad!

 Även alla fröknar och magistrar som såg till att allt flöt som de skulle är superhjältar av rang. 

Jag fick även ett besök av Gogrodan Elsa på mitt nya jobb. Det gjorde mig riktigt glad. Jag tycker det är toppen att hon vet var mamma jobbar och hur det ser ut där. Blir så mycket enklare när vi pratar om mammas jobb. 

 Goding❤️

Gissa om jag var slut i både knopp och kropp när jag kom hem…Jag hade stått och gått mest hela dagen (hej hej världens bästa vardagsmotion) så mitt träningspass som jag hade på mitt schema på kvällen var riktigt tungt att genomföra.

Men jag gjorde det ändå och jag la även på lite extra intervaller. Lika bra att köra mig sopslut när jag ändå höll på, hihihi. 

Idag blir det till att testa något nytt…Jag ska köra intervaller på bana runt Stålringen när jag slutar för dagen. Upplägget ser ut såhär…

2*800 meter

4*400 meter

2*200 meter

1 min vila mellan varje.

Det kommer att bli tungt men det är bara att bita ihop. Det ska bli riktigt skoj att pröva detta upplägg! 

Önskar dig en fin dag!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Låter som nya jobbet är en fullträff, så roligt ? Dessutom får du träna på betald arbetstid, kan det bli så mycket bättre ? Har du tänkt på att om några år, då får du o Elsa samma ” arbetsplats ” ??