Elsas Dagbok

Tack för din anmälan!!! 

Godmorgon fina!

Så var måndagen gjord och tisdagen är här.

Tänk dig att få komma till ditt jobb och mötas av barn som springer fram till dig, ropar ditt namn utav glädje och ger dig en kram. Det får jag mötas utav och det är helt fantastiskt underbart! Snacka om att jag dragit en högvinst. Tack till mig själv för att jag vågade ta steget och byta jobb! 

Dagen på jobbet gick i ett och helt plötsligt var det dags för att åka hem. När det finns att göra hela tiden så går tiden väldigt fort. 

Kvällen gick åt till att vakta datorn och mysa med Elsa. Du kanske undrar varför jag vaktade datorn och det ska jag berätta för dig…

Jag har anmält mig till AXA kvartsmaraton igen som går av stapeln nästa sommar! Jippikayjei så roligt!  

De släppte platserna klockan 19 och jag ville ju vara säker på att få en:) så jag satt som ett klistermärke vid datorn, hahahaha. 

 Vi har bokat samma stuga i Åre även nästa sommar men då blir vi borta i två veckor. Det finns så rackarns mycket som vi vill göra i fjällvärlden. Gissa om jag tycker att det känns alldeles för länge tills nästa sommar, hahahaha. 

Nu rockar vi loss tisdagen och gör dagen till en bra dag!

Du är värdefull!

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Edenhag

    Härligt mål att se fram emot. Att få göra det du tycker är så himla roligt, o dessutom i fjällvärlden, svårslaget vill jag säga ?. Jag vill så gärna ta en tur upp till fjällen nu i höst, fä se om vi hinner, den önskan ligger iaf på prio listan. Men vi har ju så mycket för oss hela tiden. ??