Elsas Dagbok

Rackarns vad jag saknar dom! 

Godmorgon fina!

Måste börja dagen med att säga tack för all pepp och att ni håller tummarna för mig angående det nya jobbet jag sökt. Det känns ända in i hjärteroten att ni tror på mig. Nu är det bara att sätta sig lugnt i båten och se var det bär…Jag får ta besluten allteftersom och det känns skönt. Det blir som det är meningen att det ska bli…Blir det inte detta jobb så blir det nått annat.

Redan onsdag och första juni. Var tar veckorna vägen? Just nu är jag bara rackarns glad om det går snabbt fram till semestern sen kan det få gå snigelsakta i många veckor…

Du kan inte ana hur mycket jag längtar efter denna semester, men jag tror nog att jag längtar lika mycket varje år.

Längtar att få åka upp till riktiga Norrland och till min mamma, längtar efter att få träffa mina underbara vänner som bor i Lycksele, rackarns vad jag saknar dom, längtar efter att slippa ställa klockan för att gå upp, längtar efter att slippa jobbet, längtar efter att bara vara och ladda batterierna…komsi komsi semestern:)

Nu ska jag ladda inför dagen. Önskar dig en härlig dag och kom ihåg att du är värdefull!

Kram Mamman

 Sommar☀️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jannice

    Jag håller också tummarna för jobbet som du har sökt ♥
    Och när ni ändå ska upp till ”riktiga” Norrland så kommer ni säkerligen att åka igenom Härnösand så stanna gärna till så vi kan ta en fika eller så ;)
    Kram